• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kıZLAR DÜN az hissettim bebeginn hareketini sabah saatlerde ve ozamandan bri dinlyorum alamıyorum hareketleri yarın doktor kontrolum var yarına kadar dayanıcam dua edin olur mu :KK43:
bugün keyfi yoktur belki canım:) sıkma sen canını geçen bana da oldu dr. a sordum pek ciddiye almadı olabilir dedi dinleniyordur minnak

kızlar göbeği su balonu gibi hareket eden var mı bebek hareket ettiğinde, bi kaç haftadır böyle erken doğumdan korkuyorum :KK43: üstelik 30. haftada uçak yolculuğu ile türkiyeye dönüş yapmam lazım iş yeri başlangıcı, doğum vs için..
doktorum da 28 haftalıkken gel dedi, ona en son 22 haftadA gittim ama ben türkiyede 25 haftalıkken demir eksikliğinden dolayı başka bir hekime muayene olduğum için 29+5 te filan gideceğim burdaki doktoruma hem de uçak raporu alırım diye düşünmüştüm raporlar 7 gün geçerliymiş
ne yapsam dönüşümü 30 . hafta değil de 2 hafta öne mi çeksem çok kararsızım, bir de şu var her konuda çok kararsızım :/
cnm bebeğin ittirdiği yer şişiyo.. çok normal, özellikle yatarken dediğin gibi göbek oynuyo.. ama neden erken doğum belirtisi olsun ki? sancın kanaman yksa rahim durumun normalse doktorun bişi demediyse korkma bence..

babasının devrinde görecegını görmüştür kocasından ne sebamed ne dalin göremediğinden kıskanmıştır :KK70: :KK70: ayy yaptığı konuşmalar hiç yaşına yakışmıyor en cok bu güldürüyor :KK70:

hem yaş olarak ondan büyüğüm
hem birebir doğumundan universitesine kadar büyütüğüm yiğenlerimin sayısı onun bir kızından çok daha fazla.

Kaybettiği bebeğin acısının arkasına sığınıp kendini savunmaya çalışıyor,bende yakın zamanda kaybettim,ama iyi olanlara kin beslemek yerine kabullenip önüme bakmayı tercih ettim.Kaldıki zaten allah bağışlasın bir yavrusu var,daha güçlü olması gerekir.

Annelerimizde anlatıyor,ben de gördüm o günleri,eskiden tam kundak yapılırdı vs şimdi yanlış olduğu ortada.
Bugun 20 yaşında ki bir genç anneden yeni yeni şeyler öğreniyorum.Kendimi hiçbirşey bilmiyor kabul ediyor,araştırıyorum,danışıyorum,sizlerle paylaşıyorum.
Geçen sene bildiğimiz doğrunun yanlış olduğunu öğreniyoruz.

Maddi durumun iyi veya kötü olması çocuğuna karşı hassas olmayacağın anlamına gelmez,herkes kendi koşulunda en iyisini yapmaya çalışır.Biranda zenginken durumun kötüde gidebilir,bunlar olağan şeyler.Ne zengini, ne fakiri eleştirmek veya çekememek kimsenin haddi değil.

Ama kompleks elde olmayan çok kötü haset bir duygu,sende olmayana karşı duyulan kin, intikam ,hıncını alma cabası,Bir hastalık.
Bu kişide gruptan atıldıktan sonra yeni bir nickle başka bir yerde yeni başlangıç yapmak yerine kin nefretle surekli bu forum başlığı altına girip bu şekilde kışkırtmaya çalışmasıda bu hastalığın belirtisi.Ki eminim şuan okuyor ve tekrar başka bir nick ile burda huzuru bozmaya çalışmak için girecek,hastalık bu elinde değil,gelecek ,
içinde ki nefret kin sönmez,mutlaka gelip huzuru bozucam diyecek.
Ben kendisine iyi niyetimle allahdan şifa diliyorum.Bela beddua okumayalım unutmayın beddua döner söyleyeni bulur.

Psk eğitim almış olduğunu söyledi eğer aldıysada temel olarak bilmesi gerekir ki psk eğitimi alanlarda psk sorun olmaz diye birşey yok.

Burda bir sürü forum başlığı var içeriğini üyeleri belirler,boş havadan sudan da konuşabilir,bilimsel konuşmalarda olabilir.Amaç beraber bir şekilde bu dönemi güzel huzurlu geçirmek, paylaşımda bulunmak.

Bundan önce bundan sonrasında da burda bilmenizi isterim,yazım olarak bazen kendimizi yanlış ifade edebiliriz,ben böyle bir durumda saldırmak yerine forumun huzurnu korumak adına cevap vermemeyi tercih ediyorum.Ki uzun zamandır yazışdıklarımı az çok tanıyorum, yanlış anlaşılma durumunda güzellikle haledeceğimize inananıyorum.
şurada 2-3 ay bir süreyi beraber güzel paylaşımlarla,güzel geçirelim inşallah.
Yeni üye olup bu şekilde tavır yapan oldugunu gördüğümüzde lütfen kimse cvp vermesin.Konu kapansın o kişide çekip gitsin.Biz normal sohbetlerimize devam edelim.

Artık bu kişinin mevzusunuda kapatalım,normal düzenimize devam edelim.Yeterince gereksiz meşgul etti.

Son düzenleme:
endişelenme canım zaten hamur gibi kemikleri vardır yoruluyorlardır :) enerjisini toplasın biraz dinlensin uykusunu alsın sonra tekmelere baslar :)) az da olsa hissedebildiysen hiç hissetmemekten iyidir.sen kendini üzülerek kasma bak artık doğum zamanımız geliyor bizim uzuntumuz stresımız sıkıntımz allah korusun erken doğumu tetıkler.sen bol bol enerji vercek seyler ye ilaçlarını aksatma.bu zamanlarda galiba en çok kalsıyum ve proteın ağırlıklı beslenmemeiz gerekiyor sanırsam.bunlara dıkkat et ıstersen bol bol kalsıyum ve bebıslerımızde guclu kemıkler :)))))

Belli bir haftadan sonra yerleri daraldığı için çok fazla dönemiyorlarmış ve anneler daha az hareket ediyor hissediyormuş.

cicekkokusu cicekkokusu oturduğum yerde de oynamaya başladı heyecanlandırıyor beni sanırım ondan böyle düşündüm:anneadayı:
:) maşalah ona annesi büyümüş demek ki.. artık dışarıdan görünüyo hareketleri yer değiştirmeleri :)

yolculuk için karar vermeden doktorunla görüş istersen çok da yorum yapamıyorum ama :) rahatlamış olursun :KK200::nazar:

NisanFRM NisanFRM aynen cnm her zaman kötü niyetli insanlardan uzak durmuşumdur, gerçekten can sıkmaya değmez ... insanları kırmaya incitmeye korkarım bu nasıl bi kalp anlamıyorum.. hepimizin aradığı bu zor duygusal bi o kadar tatlı günlerimizde huzur gerçekten, birbirimize destek olabiliyorsak yardımcı olabiliyorsak bilmesek de anlayabiliyorsak birbirimizi hayat daha güzel.. para pul mevki o kadar önemsizki hepimizin birbirimizden öğreneceği çok şey var

ömrü hayatımda biri bana vuracakta mutlu olacağım aklımın ucundan geçmezdi bebeğim öyle bir vuruyorki göbeğim nasıl titriyor şekil değiştiriyor ve ben zevkten dört köşe Rabbim iyiki vermiş bize bu melekleri çok şükür :KK46:
bugün bebeğim baya hareketli yatakta geldi bende çok mutluyum bişeyleri hazırladıkça bitirdikçe

ankara mozart yasın hepsi bi aradabugün :KK70::KK70:
ya ben de mix gidiyorum cnm :D sabahları mozart akşamları ankara havası ...
kadir gecesinde de zar zor namaz kılmaya çalıştım 25. haftada secde pozisyonundaydı yalnız kafasıyla rahme vuruyordu bebeğim zemin çalışması yapıyordu galiba, sanırım baya etkileniyorlar :D :D

hem yaş olarak ondan büyüğüm
hem birebir doğumundan universitesine kadar büyütüğüm yiğenlerimin sayısı onun bir kızından çok daha fazla.

Kaybettiği bebeğin acısının arkasına sığınıp kendini savunmaya çalışıyor,bende yakın zamanda kaybettim,ama iyi olanlara kin beslemek yerine kabullenip önüme bakmayı tercih ettim.Kaldıki zaten allah bağışlasın bir yavrusu var,daha güçlü olması gerekir.

Annelerimizde anlatıyor,ben de gördüm o günleri,eskiden tam kundak yapılırdı vs şimdi yanlış olduğu ortada.
Bugun 20 yaşında ki bir genç anneden yeni yeni şeyler öğreniyorum.Kendimi hiçbirşey bilmiyor kabul ediyor,araştırıyorum,danışıyorum,sizlerle paylaşıyorum.
Geçen sene bildiğimiz doğrunun yanlış olduğunu öğreniyoruz.

Maddi durumun iyi veya kötü olması çocuğuna karşı hassas olmayacağın anlamına gelmez,herkes kendi koşulunda en iyisini yapmaya çalışır.Biranda zenginken durumun kötüde gidebilir,bunlar olağan şeyler.Ne zengini, ne fakiri eleştirmek veya çekememek kimsenin haddi değil.

Ama kompleks elde olmayan çok kötü haset bir duygu,sende olmayana karşı duyulan kin, intikam ,hıncını alma cabası,Bir hastalık.
Bu kişide gruptan atıldıktan sonra yeni bir nickle başka bir yerde yeni başlangıç yapmak yerine kin nefretle surekli bu forum başlığı altına girip bu şekilde kışkırtmaya çalışmasıda bu hastalığın belirtisi.Ki eminim şuan okuyor ve tekrar başka bir nick ile burda huzuru bozmaya çalışmak için girecek,hastalık bu elinde değil,gelecek ,
içinde ki nefret kin sönmez,mutlaka gelip huzuru bozucam diyecek.
Ben kendisine iyi niyetimle allahdan şifa diliyorum.Bela beddua okumayalım unutmayın beddua döner söyleyeni bulur.

Psk eğitim almış olduğunu söyledi eğer aldıysada temel olarak bilmesi gerekir ki psk eğitimi alanlarda psk sorun olmaz diye birşey yok.

Burda bir sürü forum başlığı var içeriğini üyeleri belirler,boş havadan sudan da konuşabilir,bilimsel konuşmalarda olabilir.Amaç beraber bir şekilde bu dönemi güzel huzurlu geçirmek, paylaşımda bulunmak.

Bundan önce bundan sonrasında da burda bilmenizi isterim,yazım olarak bazen kendimizi yanlış ifade edebiliriz,ben böyle bir durumda saldırmak yerine forumun huzurnu korumak adına cevap vermemeyi tercih ediyorum.Ki uzun zamandır yazışdıklarımı az çok tanıyorum, yanlış anlaşılma durumunda güzellikle haledeceğimize inananıyorum.
şurada 2-3 ay bir süreyi beraber güzel paylaşımlarla,güzel geçirelim inşallah.
Yeni üye olup bu şekilde tavır yapan oldugunu gördüğümüzde lütfen kimse cvp vermesin.Konu kapansın o kişide çekip gitsin.Biz normal sohbetlerimize devam edelim.

Artık bu kişinin mevzusunuda kapatalım,normal düzenimize devam edelim.Yeterince gereksiz meşgul etti.
çok güzel ifade etmişssin eline ağzına yüreğine sağlık. bu forumda biraz bizi sinir ederek kışkırttı açıkçası ama bundan sonrası için böyle bi durumla karşılaştığımızda en güzel şey cevap vermemek olucak kişi yaşının değil aklının insanı olmalı benim üzüldüğüm durum MarV-el MarV-el arkadaşımız aktif iken şuan pasif kaldığından buraya giremiyor belkide en çok ona canım sıkıldı ve kendini zaten en güzel şekilde ifade etti umarım en kısa surede buraya geri dönüşü olur.onun tatlı sohbetine bu forumun ihtiyacı var. burda heyecanımızı tatlı telaşımızı bilgisizliğimizi tecrübelerimizi iyi kötü düzelterek öğrenerek bilgilendirerek sohbetimize devam etmek en güzel.

kızlar göbeği su balonu gibi hareket eden var mı bebek hareket ettiğinde, bi kaç haftadır böyle erken doğumdan korkuyorum :KK43: üstelik 30. haftada uçak yolculuğu ile türkiyeye dönüş yapmam lazım iş yeri başlangıcı, doğum vs için..
doktorum da 28 haftalıkken gel dedi, ona en son 22 haftadA gittim ama ben türkiyede 25 haftalıkken demir eksikliğinden dolayı başka bir hekime muayene olduğum için 29+5 te filan gideceğim burdaki doktoruma hem de uçak raporu alırım diye düşünmüştüm raporlar 7 gün geçerliymiş
ne yapsam dönüşümü 30 . hafta değil de 2 hafta öne mi çeksem çok kararsızım, bir de şu var her konuda çok kararsızım :/

benim beniimmmm. öyle bi oynuyoki bu aralar, göbeğim boşver su balonunu jöle kıvamında lömbür lumbur sürekli. dr kontrolümde hiç erken vs olabilir demedi, bunun bebeğin hareketleriyle ilgisi vardır canım ama sen yinede erken ihtimalin falan varsa drla görüş mutlaka. kaç saat uçuşun olucak gelirken? bana 4 saate kadar sorun olmaz uçman ama eğer fazlası olucaksa ilaç verebilirim dedi

sedabk sedabk aynı şekilde benimki de çok hareketli sen daha güzel ifade etmişsin lömbür lömbür gerçekten .. doktor bana da bişey demedi ona göre her şey normal benim kendi heyecanlanmalarım bazen onu kucağıma aldığım anı düşünüp heyecanlanıp ağlayabiliyorum da :KK70: duygular pik, mantık out :KK70: uçuşum 3 saat olcak , 1 ay önce konuşmuştum problem olmaz demişti zaten her ay 3 saatlik iki uçuş yaptık bulantı kusma dışında bi şey yaşamamıştım inş yine bi şey olmaz şimdi daha çok rahatladım ... çok sağolun

Kızlar bugün bende minik kızıma alışveriş yapıcamda çantası için acaba sizler doğum çantasına neler koydunuz eksik bişey almayayım gerçi eksikler hiç bitmez ama :anneadayı: :anne:

Back
X