• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
o kadar eski dr bi leyla hanımdır sanırım ama orda bide eski olan hakan bey ver, erkek dr düşünürsen eğer. benimkide bayılır sordum ciddi ciddi yok tabikide girmem dedi :)

erkekler hep böyle :))

bence girmemesi daha iyi.

Sonuçta evet önce anneyiz
ama evliliğimizde ikili ilişkilerimizde ,biz kadınları kadın olarak görmeye devam etmeleri lazım.

Doğumda artık kadın değil anne olarak görüp ,soğuyabilir ve ondan sonra kadınlığımızı görmezler diye düşünüyorum.

Bakım yapsak süslensek o manzaradan sonra görmezler cunku biz anneyiz.
Erkekler doğuma girsin zorluğunu görsün diye düşünürüz belki ama erkeklerin beyni başka çalışıyor.
Ünlülerde bile bakıyorum böyle bir tecrübeden sonra deli gibi aşıklar bile eşinden soğuyup dışarı yönelebiliyor,allah korusun. Şahsi düşüncem.
Biz hem anne :anne:,hem kadınız.:süslü:

MERHABA ARKADAŞLAR dr kontrolünde bebeğin kordonunda normalde 3 damar olduğunu bizim bebekte 2 tane olduğunu söyledi daha önce duyan konu hakkında bilgisi olan varmı erken doğuma ve bebeğin beslenmesinde sorun yarattığı yazıyor nette son 2 ayda

ilk kez duyuyorum,burada kimsede böyle bir durum duymadım, hergun yeni birşey öğreniyoruz.
hemen internetten baktım neymiş diye.

http://www.ayseoner.com.tr/anneden-...er/hamile-dunyasi/gobek-kordonunda-iki-damar/

maşalah canım :) :KK200:
bizim de kilomuz aynıydı 1250 çıktı :) ama boyumuz 38-39 du uzun olck sanırım ya.
yeni doğan takımlarını 1 ay giyebilcek sonra giyemiycek bence :KK70:
ay şaka bi yana sağlıklı olsunlar da :)
maşallah bizimkilere :)) rabbim sağlık versinde varsın olmayan tek sey kıyafet olsun :KK200:

bursa3394 bursa3394 @cicekkokusu ayyy maşallah ikisine de .. @cicekkokusu cnm böyle diye diye ay hiç yenidoğan takımı almadım ya bi tane 56 cmlik alt üst takım aldım sadece, 2 tane hastane çıkışı yeterli mi acaba biri onlu biri beşli ??? bi de içine çıtçıtlı badi almak lazım.. hm de kampanya vardı 2 ay önce 3 alana 2 si bedava onları bile 3ay 6ay 9 ay aldım .. bizimkinin de boyu uzun gidiyor, doktor oran olarak bacakları baya uzun bu çocuğun demişti :KK46:
ben daha hiçbirşey almadığım için kıyafet muhabbetini sadece sizlerden okuyorum :) ağustosta kızıma kıyafet besık bana gecelik alıcaz bı kerede bıtırmeyı düşünüyoruz rabbım ızın verırse ınsallah :)

Gözünüz aydın, maşallah subhanallah :nazar::KK200: artık hareketlerini hissettiğim için günler güzel geçiyor bana :KK49:
çok şükür ki hareket halindeler yoksa 6 haftadır görmüyordum kızımı dayanamazdım kiii :( özlerdim annişkomu.. allah razı olsun canım benim topiğimiz inşallah hep böyle güzel sağlıklı haberlerle dolsun.rabbim isteyen herkese naşip etsin inşallahh

maşallah kuzucuğa canım benim. ferro sanol bende bulantı yapıyo ben hep yatarken içiyorum. eğer bulantın başlarsa aklında olsun doktora sorarsın gece içebilir miyim diye. magnezyumu önceden vermişti bana 1 aydır kullanıyorum belki geçmiştir bile 1 ayı. devit damla verdi bide d vitaminim düşük çıktı biraz diye. ya günde 30damla ya haftada yarım şişe kullan midenin durumuna göre hangisi kolayına gelirse dedi. bizimde 13ünde kontrolümüz inşallah :)

sizede maşallah tatlım. ben yenidoğan takım 2 tane aldım hastanede gerekir diye sadece. bu kontrolde bebeğin kilosuna göre 1 hafta büyük çıkmasından doğru bişi yaptığımı daha iyi anladım :) bu gidişle tosuncuğum yenidoğanları hiç giyemiycek sanırım :)

normalde decavitte kullanıyordum ama decaviti doktora sormadan bıraktım bu gittiğimde de kullanmaya devam et demedi zaten.gyno ferro sanol alıştım ya o daha temız geliyor bana ağzıma attığımda acı bı tat vermıyor en azından jelatınlı olduğu ıcın.magnezyumu banada bayramdan once kramp ağrıları ıcın vermıstı ama ben almadım kullanamdım sımdı kullanmaya baslarım.cok korkuyordum bebegım kılo alabıldı mı dıye cok sukur oda kendıne ıyı bakmış :) aman ıyı olsunlarda surda kalmış son 2 buçuk ayımız verılen hapları ıcerız bunca ay ıcmısız bu kadar zamanda ıcerız :) zaten doğum sonrası sımdı yıyemedıgım ne varsa hersey yıcem :) tabı sutumu etkilemeyecek herseyı

çok şükür gerçekten
bazen canım çok yanıyo ağrım oluyo hareket ediyor diyorum
eşim diyorki etmese daha çok üzülürsün öyle tabi diyorum
zaten oram buram ağrıyo diyorum sonuna o iyi olsun önemli değil diyorum
adam artık alıştı bi yerim ağrıyo diyince o iyi olsunda diyo eni sonu sende aynı şeyi söylüyorsun diyo :KK70:
haklisin canim. Gecenlerde 2 gun bebegimin hareketlerini cok az hissettim. Ama nasil moralim bozuktu anlatamam. Eşime de birsey diyemiyorum cunku o cok titiz biridir uzulmesin diye. 2. Gun esim karnima elini koydu onunla konustu benimki bir hareket etmeye basladi. Nasilll mutlu oldum anlatamam Allaha binlerce kez sukrettim. Allah bebeklerimizi korusun.

çok geçmiş olsun canım. inşallah düşer değerlerin bir an önce. eminim zordur diet ama bebeğin için dikkat mecbur napalım herşey onlar için. şekerin bebeği etkilememiş ama değil mi? anormal durumlarda etkiliyormuş gerçi ama dr bilgi vermiştir sanırım

Canim sagol. Bebegimle ilgili bir sorun yok simdilik cok sukur. Ama gun icinde seker degerleri yedigine ve hareketine gore inanilmaz degisiyormus insanin. Demekki bu zamana kadar epey etkilemisim yavrumu. Diyetle beraber degerlerim cok normal. Yediklerimle doyuyorum fazla bile geliyor ama gozumun kaldigi herseyi yiyemiyorum o cok can acitiyor. Dondurma ďahil hicbir tatli yok. Hamur isi, kizartma yok. Inanirmisin melemeni, sahanda yumurtayi bile ozledim. Ama daha iyi hissediyorum kendimi keske daha erken baslasaymisim diyete diyorum. Hem yavrum hem de benim icin.

haklisin canim. Gecenlerde 2 gun bebegimin hareketlerini cok az hissettim. Ama nasil moralim bozuktu anlatamam. Eşime de birsey diyemiyorum cunku o cok titiz biridir uzulmesin diye. 2. Gun esim karnima elini koydu onunla konustu benimki bir hareket etmeye basladi. Nasilll mutlu oldum anlatamam Allaha binlerce kez sukrettim. Allah bebeklerimizi korusun.
amin canım sıpa senden sıkılmış babasını özlemiş demekki bizimkide bazen bana hareket etmiyo babası elini koyunca oh maşallah diyorum bazen halaya durdu bizimki bu kadar hareket etmez normalde peş peşe :halay:

çok şükür gerçekten
bazen canım çok yanıyo ağrım oluyo hareket ediyor diyorum
eşim diyorki etmese daha çok üzülürsün öyle tabi diyorum
zaten oram buram ağrıyo diyorum sonuna o iyi olsun önemli değil diyorum
adam artık alıştı bi yerim ağrıyo diyince o iyi olsunda diyo eni sonu sende aynı şeyi söylüyorsun diyo :KK70:

bak şimdi dayadı bi yerini sağ tarafıma sanırsın çıkıcak ordan nasıl canımı yakıyo anlatamam ama iyi olsunda :KK70:

erkekler hep böyle :))

bence girmemesi daha iyi.

Sonuçta evet önce anneyiz
ama evliliğimizde ikili ilişkilerimizde ,biz kadınları kadın olarak görmeye devam etmeleri lazım.

Doğumda artık kadın değil anne olarak görüp ,soğuyabilir ve ondan sonra kadınlığımızı görmezler diye düşünüyorum.

Bakım yapsak süslensek o manzaradan sonra görmezler cunku biz anneyiz.
Erkekler doğuma girsin zorluğunu görsün diye düşünürüz belki ama erkeklerin beyni başka çalışıyor.
Ünlülerde bile bakıyorum böyle bir tecrübeden sonra deli gibi aşıklar bile eşinden soğuyup dışarı yönelebiliyor,allah korusun. Şahsi düşüncem.
Biz hem anne :anne:,hem kadınız.:süslü:

daha önce defalarca doğuma girmiş biri olarak (fotoğrafçılık yapıyodum) aslında eşin yanında olmasının doğum yapan iç daah güç verici bir şey olduğunu söyleyebilirim. şahsen dayanabileceek olsaydı girmesini isterdim doğuma. o an yanımda olup kızımızı ilk anda görmesini kucağına almasını isterdim. eşten soğumak gibi durumlar olabilir tabikide ama eğer doğum yapan git senin yüzünden hep bunlar vs vs derse kim olsa soğur bence. kadınlık anne olsakta her zaman içimizde olucak, eşlerimizede bunu anlatabilmeyliyizki akıllarında farklı düşünceler olmasın, bende böyle düşünüyorum

normalde decavitte kullanıyordum ama decaviti doktora sormadan bıraktım bu gittiğimde de kullanmaya devam et demedi zaten.gyno ferro sanol alıştım ya o daha temız geliyor bana ağzıma attığımda acı bı tat vermıyor en azından jelatınlı olduğu ıcın.magnezyumu banada bayramdan once kramp ağrıları ıcın vermıstı ama ben almadım kullanamdım sımdı kullanmaya baslarım.cok korkuyordum bebegım kılo alabıldı mı dıye cok sukur oda kendıne ıyı bakmış :) aman ıyı olsunlarda surda kalmış son 2 buçuk ayımız verılen hapları ıcerız bunca ay ıcmısız bu kadar zamanda ıcerız :) zaten doğum sonrası sımdı yıyemedıgım ne varsa hersey yıcem :) tabı sutumu etkilemeyecek herseyı

zaten decavitle gyno ferro aslında çok benzer şeyler. bn erken bıraktım decaviti içemiyodum çok büyük diye. bn sucuğu özledim yaa arada çok çok iyi pişirim minik bi parça yiyorum canım çok çekince yapıcak bişi yok. onun haricinde zaten et ürünleri sevmem pek o yüzden zorlamıyo beni :)

Kızlar kaçar kilo oldunuz ben 16 kilo aldım :KK43: şuan 75 kiloyum 59 la hamile kaldım

70le kaldım şimdi 74 oldum canım. az alanlardanım ben ama bebek iyi çok şükür

amin canım sıpa senden sıkılmış babasını özlemiş demekki bizimkide bazen bana hareket etmiyo babası elini koyunca oh maşallah diyorum bazen halaya durdu bizimki bu kadar hareket etmez normalde peş peşe :halay:

eşime dedim ben geçen akşam şu kızına bişi söyle o kadar tepinmesin diye adamda elini koydu karnıma bi heves kız sakinledi hemen. bu seferde diyoki benimi kandırıyosun. utanıyo bizim kız babasından adam ne zaman elini koysa duruyo hemen o da beklemiyo çok bastırır canımız acır diye. ama uzaktan belli oluyo ya karnımın hareketleri ona mutlu oluyo garibim anca

zaten decavitle gyno ferro aslında çok benzer şeyler. bn erken bıraktım decaviti içemiyodum çok büyük diye. bn sucuğu özledim yaa arada çok çok iyi pişirim minik bi parça yiyorum canım çok çekince yapıcak bişi yok. onun haricinde zaten et ürünleri sevmem pek o yüzden zorlamıyo beni :)

70le kaldım şimdi 74 oldum canım. az alanlardanım ben ama bebek iyi çok şükür
Oh ne güzel ya maşallah az almışsın

Back
X