Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende 657 liyim. Ama dediğim gibi önce doğum yapan bikaç kişinin düşmemiş. O kafamı karıştırdı. Ah bu ilde doğuracak olsam 3 4 saat gelir giderdim okula...Beni bağlayan farklı şehirde olmam...Haftaya sorup ona göre planımı yaparım canım dediğin gib...Peki bu izin hesaplamalarını kurumun memuru hallediyorsa, sonuçta onun hesaplamalarına göre olacak bu iş...bunu yapan memurda bana kalan 2 haftada yıllık izinlerinizi kullanırsınız hocam demişti. Bende izin sonraya eklenir mi demiştim ve evet demişti. Neyse haftaya kadar kafamı kurcalamayım en iyisi denklem gibi oldu resmen...
14 de benimcanım 5gününmü yanıyor:) benim 12 yanıyorsenden de kötüleri var bak
![]()
Ay öyle olursa 5 6 gün kullanırım ben de ya hadi hayırlısıBeni heyecanlandiran haberi paylasayim sizinle de. http://www.kadinlarkulubu.com/2016/gundem/izin-yasaginin-8-agustosta-kalkmasi-bekleniyor-1341312/
8 veya 9 unda acilirsa tam 14 gunumu kullanabiliyorum
14 de benim( Daha 6 gunumu kullanabilmistim.
aynen öyle eğer çalışabilir alacaksan 3 raporO zaman toplam 3 rapor veriyoruz kuruma. İlki çalışabilir raporu 32. haftada, ikincisi çalışamaz raaaporu 37. haftada ve üçüncüsüde kaçıncı haftada doğum yaparsan doğdu diye doğum raporu
canım hassas artık oralarımız kaslarımız bence ondan bazen bende şiddetli hapşurduğumda sancı giriyor sonra geçiyor şükürKızlaraz once hapsurdum ve kasıklarıma cok ciddi bir agrı girdi
Neler oldu acaba
Çok geçmiş olsun canım ya allah hepimizi korusun. ihmal etmemek lazım hakikaten iyiki farrketmissin.Hanımlar bir gece hastanede yattıktan sonra eve yeni geldik. Son gunlerde birkac kisinin daha kasık sertlesmesi yasadıgını okudum. Once bebegimin hareketleri sanarken periyodik olarak sertlesip yumusadıgını hissedince oyle olmadıgını anladım. 2 dkda bir sertlesip yumusamaya basladı. Hemen gece acile gittik(capa univ. Hastanesi acili) nstye baglandım ve 50 siddetinde sancılar cıktı. Ertesi gun gecmedigini gorunce telaslandılar, erken dogum riski var diyerek yatıs yaptılar. Yogun bakımda 4 serum, hap, fitil ve bebek icin ciger gelistirici igne yaptılar. Kasılmaları durdurdular. Simdi taburcu oldum yatacagım evde 10 gun rapor verdi prof. doktorum. Atlattık sukur. Kasılmalarınız cok ve periyodikse lutfen ihmal etmeyin. Ben hic agrı hissetmedim ama nstde yuksek sancı cıkınca doktorlar agrı hissetmeyisime sasırdı. Agrı olmasa da doktora gorunmekte fayda var.
Canım hadi inş. umarım açılır ve kullanirsin tüm izinleriniBeni heyecanlandiran haberi paylasayim sizinle de. http://www.kadinlarkulubu.com/2016/gundem/izin-yasaginin-8-agustosta-kalkmasi-bekleniyor-1341312/
8 veya 9 unda acilirsa tam 14 gunumu kullanabiliyorum
dayanabildiysen ne güzel benim suni sanciydi belkide o yuzden o kadar zorladiBen dayandım çatır çatır dogurdum bundada inşallah iyi olur
Geçmiş olsun canım iyiki gitmişsin doktora haklısın böyle kasılmalari önemsemek lazimHanımlar bir gece hastanede yattıktan sonra eve yeni geldik. Son gunlerde birkac kisinin daha kasık sertlesmesi yasadıgını okudum. Once bebegimin hareketleri sanarken periyodik olarak sertlesip yumusadıgını hissedince oyle olmadıgını anladım. 2 dkda bir sertlesip yumusamaya basladı. Hemen gece acile gittik(capa univ. Hastanesi acili) nstye baglandım ve 50 siddetinde sancılar cıktı. Ertesi gun gecmedigini gorunce telaslandılar, erken dogum riski var diyerek yatıs yaptılar. Yogun bakımda 4 serum, hap, fitil ve bebek icin ciger gelistirici igne yaptılar. Kasılmaları durdurdular. Simdi taburcu oldum yatacagım evde 10 gun rapor verdi prof. doktorum. Atlattık sukur. Kasılmalarınız cok ve periyodikse lutfen ihmal etmeyin. Ben hic agrı hissetmedim ama nstde yuksek sancı cıkınca doktorlar agrı hissetmeyisime sasırdı. Agrı olmasa da doktora gorunmekte fayda var.
Bana da Sunni sancı verdiler canım ama.herkesin ağrı eşiği farklı tabiki son iki saat dayanılmaz oluyor ama çok şükür Doğunca bitiyor herşeydayanabildiysen ne güzel benim suni sanciydi belkide o yuzden o kadar zorladi
Canim gecmiş olsun yaa. Benim mesela biraz once gobegimin solu baya baya şişti. Karnima bakildiginda sol tarafin cook sistigini rahat gorebiliyorum. Ve semsert oldu. Seninki nasil biseydi. Mesela benimki 10 saniye falan suruyor sonra bebek ya yer degistiriyor ya da tekme atiyor. vucudunu iyice karnima dayiyor bu yuzden boyle semsert oluyor diye dusunmustum ben. Yarin sabah kontrolum vvar. Kesin soracagim doktoraHanımlar bir gece hastanede yattıktan sonra eve yeni geldik. Son gunlerde birkac kisinin daha kasık sertlesmesi yasadıgını okudum. Once bebegimin hareketleri sanarken periyodik olarak sertlesip yumusadıgını hissedince oyle olmadıgını anladım. 2 dkda bir sertlesip yumusamaya basladı. Hemen gece acile gittik(capa univ. Hastanesi acili) nstye baglandım ve 50 siddetinde sancılar cıktı. Ertesi gun gecmedigini gorunce telaslandılar, erken dogum riski var diyerek yatıs yaptılar. Yogun bakımda 4 serum, hap, fitil ve bebek icin ciger gelistirici igne yaptılar. Kasılmaları durdurdular. Simdi taburcu oldum yatacagım evde 10 gun rapor verdi prof. doktorum. Atlattık sukur. Kasılmalarınız cok ve periyodikse lutfen ihmal etmeyin. Ben hic agrı hissetmedim ama nstde yuksek sancı cıkınca doktorlar agrı hissetmeyisime sasırdı. Agrı olmasa da doktora gorunmekte fayda var.
Sagolun.. Once aynı sizinki gibi olmustu tek taraflı sisiyordu geriliyodu 10 sn kadar, kafası veya poposu sanıyordum oksuyordum esek sıpası diye. Sonra isten geldim bir gun, iki taraflı yumruk gibi sisti gerildi bu ne dedim iki kafa olamaz. Resmen karnımın sekli carpıldı aynı onceden tek olan gibiydi hissiyat. 10 sn durup yumusuyor sonra 2 dk sonra yine tas gibi oluyordu. Iyı ki gitmişim. Bu yogunlukta olursa hemen gel dediler. Yorgunluk ve stres sebebiyle olmus. Sen düstün mü kaza mı gecirdin dedi doktorlar, yok dediçm stres. Asla stres yok, yorgunluk yok bundan sonra dediler.Canim gecmiş olsun yaa. Benim mesela biraz once gobegimin solu baya baya şişti. Karnima bakildiginda sol tarafin cook sistigini rahat gorebiliyorum. Ve semsert oldu. Seninki nasil biseydi. Mesela benimki 10 saniye falan suruyor sonra bebek ya yer degistiriyor ya da tekme atiyor. vucudunu iyice karnima dayiyor bu yuzden boyle semsert oluyor diye dusunmustum ben. Yarin sabah kontrolum vvar. Kesin soracagim doktora
Kızlar günaydınn :) benim bi sorum olacak göğsünün ucu olmayan var mı? Benim tek göğsümün ucu yok. Biraz büyüdü ama çıkmadı ucu. Değişik bi şekilde göğüslerim çok da büyümedi aslında. Doktora mı gitsem bu ucu için me yapılabilir acaba tek memeyle mi emzirmek zorunda kalıcam
kızlar... medine hurması nereden bulabiliriz.. ve ne zaman yemeye başlamalıyız...
valla benim cnm tatli biraz o yuzden dayanamadım galiba bide cok sıkıntılı gecti hamileligim hep agrim vardi onunda etkisi var sanırım ama bu sefer allahin izniyle epiduralsiz bi dogum istiyorumBana da Sunni sancı verdiler canım ama.herkesin ağrı eşiği farklı tabiki son iki saat dayanılmaz oluyor ama çok şükür Doğunca bitiyor herşey