- 1 Haziran 2016
- 717
- 819
- 18
Canim senin ilk yazini okuyinca ben de aksam 9.30 da acile gittim. Yalniz benim belimden sirtima yayilan bir agri ve karnimda da agri vardi. Ayrica seninki gibi gobeginin bir kismi sertlesio sisip sissip iniyordu. Ilk alttan muayene yaptilar açilma yokmus cok sukur. Sonra nts ye aldilar 20 dakikada 2 sanci gorundu. Doktorumu aradilar doktor yatişini yapin dedi. Sonra senin dedigin kasiktan ignelerden yaptilar bu benegin cigerlerini gelistircekmis ikinci dozunu da sabah yapaacagiz dedi hemsireler. Sonra agri giderici serum bagladilar. Cok sukur agrim gecti. 3 saat sonra tekrar nts ye aldiklarinda hic agri gorulmedi. Sabah dojtorum gelince bakicak. Hi idarar verdim ve kan da aldilar. Simdi uyku tutmadi bu tedirginlik cok kotuymus Allahim hayirlisiyla bu sureci atlatmamiszi nasip etsin.
Geçmiş olsun,
bu durumda normalden biraz daha erken gelecek senin yavrun.Ciğerlerin gelişmesi için yapılan müdahaleler bebek erken doğum olma durumunda korumak icin yapılıyor.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ,inşallah.

ben iki uc gündür işlerle ugrasıyorum bu ara baya bi yogun gecti ve tansiyonum düşmüş o arada cok yuklendim sanırım sıcaklar zaten fenaaaaaa