- 11 Kasım 2014
- 1.079
- 1.332
- 133
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı duygular bende de var hem karnımda tepinmesi gidecek , her daim yanımda olmayacak diye üzülüyorum , hem de onu sağlıkla sıhhatle kucağıma alacağım günleri bekliyorum sesini duyacağım, kokusunu içime çekeceğim, tenine dokunacağım onunla göz göze geleceğim ayy Rabbim hayrlısı ile bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin, dün beyaz kıyafetlerini yıkadım çok güzel bir duyguydu bugünde eve gidince renklilere geçiş yapacağım inşallah :)günaydın kızlar, ben doğumdan sonra içimde hareket etmesini çok özliycem galiba bebeğimin. hem bir an önce vakit geçsin yanımıza gelsin istiyorum hem keşke birkaç ay daha kalsın diyorum. sonra hava ısınıyor ay bitsin bu hamilelik diyorum tekrar![]()
Canim yaa kısmeti burdan başlıyormus yavrunun öyle düşün... Rabbim sifasini versin inşallah carcabuk kavusunda inşallah... ama olabildiğince güçlü olmaya çalış ki sütun olsun sagdiginda yavru çabuk toparlansin . .. insallah yakın zamanda kızlar bebeğimle taburcu olduk evdeyiz diye mesaj yazicaksin buraya... o günü hepimiz dortgozle bekliyoruz size de duaciyiz inşallah...Amin canım inşallah Hİçbir sebep yokken sabah suyum geldi evdede hiç bir yapmıyordum eğilmiyordum bile diyebilirim yemeğim önüme geliyor gün boyu yatıyorum ama nasip işte ağrımyokken suyum geldi birdenbire(
Ben kabin boy bir valiz aldım çekçekli sonra da kullanırım diyekızlar bavul bakıyorum hastane için küçük normalde de kullanırız
siz ne düşünüyorsunuz tavsiyeniz var mıdır?
ya hamilelik sitelerini okuyorsanız muhakkak görmüşsünüzdür,
çatlamaya genetik olarak yatkınsanız krem şu bu hiç bir işe yaramıyor, muhakkak çatlıyor, çok kafaya takmamak gerek, yine elinizden geleni yapmışsınız.
bir de sadece göbeğe kilo aldıysanız o göbek çatlamasın da ne yapsın :) yanlış anlamayın ben de aynı şekilde kilo alıyorum ve çatlamasa şaşırırım yani.
ama doğumdan sonra rengi değişiyor, o kadar fark edilmiyor.
bir de tamamen tedavi edilmese bile baya baya toparlayan kremler varmış, bir kaç arkadaşım bir şeyler önerdi, bu doğumdan sonra denemeyi düşünüyorum bilemiyorum.
bende evde ki kabin boyu valizimi kullanmayı düşünüyorum.Herşeyi güzel yıkanır şeffaf poşetlere yerleştirilir, anne kıyafetleri bir şeffaf poşete.Bebek için olanlar bir poşete vs.birbine girmez eşyalar karışmaz,Kalıp gibi çıkartılır,yerine konulur.Taşıma derdi yok,çekçekli sür gitsin.Ben kabin boy bir valiz aldım çekçekli sonra da kullanırım diye
Canim ben dogsun istiyorum cunku artik bu sicaklar ve terleme fenalik getirdi
Ama zananli dogsunlar saglikla insallah
gunaydın kızlar tum sayfaları okuyamadım. doguran beebgın arkadası nasıl durumu nsıl bılgınız varmı. aklım onda cok merak edıyorum
kızlar bavul bakıyorum hastane için küçük normalde de kullanırız
siz ne düşünüyorsunuz tavsiyeniz var mıdır?
Teşekkürler canımOyy maşallah subhanallah ikinize de![]()
Evet canım seninki de şuan 1300 gr falandırayy maşallah cnm, yani 32 haftalıkken 2 kiloluk bebek taşıyoruzbakalım haftaya 29+6 da doktora gidicem, heyecanlıyım
Hemde nasıl tombiş olacakMaşallah canım kuzuna iyi büyümüş.
Evet canım benimki bir hafta ileride gidiyormuş onunda etkisi var tabi tombişimAy maşalah size yaa :) demek 32 bitince 2 kiloyu geçiyolar. Ben de diyorum karnım bu ara bi büyüdü sanki, e normalmiş baksana 2 kilo oluyolarmış :) Allah sağlık versn canım
Benim haftaya randevu. Çok merak ediyorum ya bakalım iyi mi boncuk :) baş aşağı döndü mü merak ediyorum haftasıyla uyumu nasıl merak ediyorum 2 kiloyu geçti mi merak ediyorum :) derken Zaman geçmiyorEvet canım benimki bir hafta ileride gidiyormuş onunda etkisi var tabi tombişim
Benim haftaya randevu. Çok merak ediyorum ya bakalım iyi mi boncuk :) baş aşağı döndü mü merak ediyorum haftasıyla uyumu nasıl merak ediyorum 2 kiloyu geçti mi merak ediyorum :) derken Zaman geçmiyor
:):) biz de 32 olmuş olucaz ama hiç öyle hissetmiyorum kendimi . O gün gidip çalışabilir aldıktan sonra iyice dank etcek kafama az kaldı doğuma diyebende cumartesi gidicem inşallah. tam 30haftalık oluyorum gittiğimde. aynı meraklar bendede var :)
Bizde plaka sayiyoruz cok uzak geliyo ama bi bakmisiz bitmis olucak:):) biz de 32 olmuş olucaz ama hiç öyle hissetmiyorum kendimi . O gün gidip çalışabilir aldıktan sonra iyice dank etcek kafama az kaldı doğuma diye![]()
Evet canım ya aşağıda da yazıyor ya 63 gün kaldı falan diye :) insan hem geriliyo hem mutlu oluyo günleri sayarken :):)Bizde plaka sayiyoruz cok uzak geliyo ama bi bakmisiz bitmis olucak