• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar doğum izni meselesinde kurban bayramı için yapılacak birşey var mı? Daha önce konuşuldu mu burada kaçırmış olabilirim. 32+0 olduğumda alırsam çalışabilir raporunu, arada 1 hafta kurban bayramı var. Bu durumda bayramı ayrı tutamıyoruz değil mi?
canım bende yarın 32+0 dayım doktorum yarın için çağırdı çalışabilir verecek
kurbana kadar çalışıcam dedim o zaman kurbandan sonra gel raporunu yazdırmaya dedi :KK49:

kızlar merhaba!
ben ne zaman hastaneye kontrole gitsem, hastaneyi grdüğüm an gözlerim doluyor, boğazım düğümleniyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. kadın doğum servisine indiğimde o doğum yapan ya da yapmak üzere olan anneleri, kapıda bekleyenleri gördüğümde kendimi tutamıyorum. şuan bunları yazarken bile ağlamak geliyor içimden.

kızıma güzel bir hayat sağlayabilecek miyim, onu bu dunyanın kotuluklerınden koruyabılecek mıyım, karsısına kımler cıkacak, ya ona bısey olursa ya da eşime, bana... Aklımda yerlı yersız hezeyanlar.. kendıme gelemıyorum bır muddet ve unutmaya calısıyorum o anlarda. Atoplamaya calısıyorum kendımı.

ama aklıma gelınce yıne baslıyor aglamaklar..

var mı benım gıbı olan, bu durumun bır cozumunu bulan? ben rahat olmak ıstıyorum. mutlu ve umutlu olmak ıstıyorum. cunku bır sıkıntı yok cok sukur ama sıkıntısı olan annelerı babaları gorunce kendıme hakım olamıyorum.. cok uzuluyorum o ınsanlara. bana ne oldu bılmıyorum:KK61:

Allah herkese yardım etsın..

Aynı şekilde omuzlarimizda cok buyuk yük hissediyoruz eşimle.her akşam oturup konusuyoruz.isin en kolay yanı dogurmak ama sonrası, bi insani hayırlı yetiştirme sorumluluğu ömür boyu boynumuzun borcu. Allah yanıltmasın,maddi manevi evladımızı mağdur etmeden vatana hayırlı şekilde yetistiririz insallah.

beni ne sağ ne sol hemen tepikliyo yastık koyuyorum artık bende yumuşak gelsin
sırt üstü sağ sol nasıl yattığımı bende bilmiyorum uyku düzenim artık sıfır :)
Ben baya 1 aydır yastikliyim canım şu uzun yastiklardan aldım. Sırt üstünü en son dr yasakladı. Birde nefes alamıyorum zaten sırt üstü yatarken, ama napalım dayanacagiz az kaldı ins

Kızlarrrr merhaba,
Bir süredir yoktum, mesajlarıyla destek olan herkese tekrardan ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Son zamanlarınıza geliyorsunuz biliyorum, inşallah hepiniz için her şey çok yolunda ve kolaylıkla olur. Bu arada güzel bir haber vermek sizlerle paylaşmak istedim, hamileyim :) İnşallah bu sefer sağlıkla bebeğime kavuşabilirim. Bizim için dua edin teyzeleri, sizler benim dualarımdasınız. Hepinizi öpüyorummm:KK15::KK200:
Canım ya çok güzel bir haber bu hepimizin duaları seninle çok bekletmemis gelmiş bebeğin inş. Sağlıkla kucağına alırsın busefer çok sevindim ya :)

kızlar ben çok pimpiriklendim ya
herşeyi eylül başına bıraktım
temizlikti eksiklerdi herşey eylül başı olacak inşallah
zaman yeter dime oğluma tembih ediyorum erken gelme pis ev diye :KK70:
Canım senin yine iyi ya benim annem kurbandan sonra gelecek ve ozaman hallederiz dedi ya içim içimi yiyor resmen allahım zamanında gelir inş kuzucuklar

Kizlar bu aralar gece lavaboya pek kalkmiyorum. 2 gundur de sabah erken saatte lavabo icin uyaniyorum ama yataktan ayaklarimin uzerine bastigimda kasiklarimda inanilmaz bir batma oluyor. Dogrulup banyoya gidemiyorum, agridan iki buklum ancak gidiyorum. Tuvaletimi yapinca geciyor bu batma gun icinde de olmuyor ama cok korkuyorum. Benzer birsey yasayan var mi?

kızlar aranızda clexane kullanan var mı? bugün 32+0 dı çalışabilir raporu almaya gittik. dr riskli gebelik olduğu için sezeryan olur eylül sonunda alırız dedi. bi de clexane ı 10 gün önce keseriz dedi. eski dr um doğuma kadar kullanacaksın demişti. kafam karıştı. sizin dr lar ne yapacak merak ettim?

Kızlarrrr merhaba,
Bir süredir yoktum, mesajlarıyla destek olan herkese tekrardan ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Son zamanlarınıza geliyorsunuz biliyorum, inşallah hepiniz için her şey çok yolunda ve kolaylıkla olur. Bu arada güzel bir haber vermek sizlerle paylaşmak istedim, hamileyim :) İnşallah bu sefer sağlıkla bebeğime kavuşabilirim. Bizim için dua edin teyzeleri, sizler benim dualarımdasınız. Hepinizi öpüyorummm:KK15::KK200:
Ayyyy canim benim oyle sevindim oyle sevindimko sana anlatamam :)) gozlerim doldu inanki, Rabbimin bi sinaviydi bak geldi gecti.. Allahimdan dilerim İnsaallah bu sefer kucagina alirsin. Gozunaydin canim tekrar :KK200::KK200:

Kizlar bu aralar gece lavaboya pek kalkmiyorum. 2 gundur de sabah erken saatte lavabo icin uyaniyorum ama yataktan ayaklarimin uzerine bastigimda kasiklarimda inanilmaz bir batma oluyor. Dogrulup banyoya gidemiyorum, agridan iki buklum ancak gidiyorum. Tuvaletimi yapinca geciyor bu batma gun icinde de olmuyor ama cok korkuyorum. Benzer birsey yasayan var mi?
Canım tam aynı mı bilmiyorum ama söylemesi ayıp ama çişimi tuttuysam ben de yürüyemecek hale geliyorum inanılmaz baskı oluyo. Hafif ihtiyacm olsa gidiyorum yapıyorum ama uykudan sonra ya da gün içinde dışardayken sıkıştığımda inanılmaz sancı yapıo bana o

Back
X