- 11 Kasım 2014
- 1.079
- 1.332
- 133
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende yarın 32+0 dayım doktorum yarın için çağırdı çalışabilir verecekKızlar doğum izni meselesinde kurban bayramı için yapılacak birşey var mı? Daha önce konuşuldu mu burada kaçırmış olabilirim. 32+0 olduğumda alırsam çalışabilir raporunu, arada 1 hafta kurban bayramı var. Bu durumda bayramı ayrı tutamıyoruz değil mi?
kızlar merhaba!
ben ne zaman hastaneye kontrole gitsem, hastaneyi grdüğüm an gözlerim doluyor, boğazım düğümleniyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. kadın doğum servisine indiğimde o doğum yapan ya da yapmak üzere olan anneleri, kapıda bekleyenleri gördüğümde kendimi tutamıyorum. şuan bunları yazarken bile ağlamak geliyor içimden.
kızıma güzel bir hayat sağlayabilecek miyim, onu bu dunyanın kotuluklerınden koruyabılecek mıyım, karsısına kımler cıkacak, ya ona bısey olursa ya da eşime, bana... Aklımda yerlı yersız hezeyanlar.. kendıme gelemıyorum bır muddet ve unutmaya calısıyorum o anlarda. Atoplamaya calısıyorum kendımı.
ama aklıma gelınce yıne baslıyor aglamaklar..
var mı benım gıbı olan, bu durumun bır cozumunu bulan? ben rahat olmak ıstıyorum. mutlu ve umutlu olmak ıstıyorum. cunku bır sıkıntı yok cok sukur ama sıkıntısı olan annelerı babaları gorunce kendıme hakım olamıyorum.. cok uzuluyorum o ınsanlara. bana ne oldu bılmıyorum
Allah herkese yardım etsın..
Ben baya 1 aydır yastikliyim canım şu uzun yastiklardan aldım. Sırt üstünü en son dr yasakladı. Birde nefes alamıyorum zaten sırt üstü yatarken, ama napalım dayanacagiz az kaldı insbeni ne sağ ne sol hemen tepikliyo yastık koyuyorum artık bende yumuşak gelsin
sırt üstü sağ sol nasıl yattığımı bende bilmiyorum uyku düzenim artık sıfır :)
Canım ya çok güzel bir haber bu hepimizin duaları seninle çok bekletmemis gelmiş bebeğin inş. Sağlıkla kucağına alırsın busefer çok sevindim ya :)Kızlarrrr merhaba,
Bir süredir yoktum, mesajlarıyla destek olan herkese tekrardan ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Son zamanlarınıza geliyorsunuz biliyorum, inşallah hepiniz için her şey çok yolunda ve kolaylıkla olur. Bu arada güzel bir haber vermek sizlerle paylaşmak istedim, hamileyim :) İnşallah bu sefer sağlıkla bebeğime kavuşabilirim. Bizim için dua edin teyzeleri, sizler benim dualarımdasınız. Hepinizi öpüyorummm![]()
Canım senin yine iyi ya benim annem kurbandan sonra gelecek ve ozaman hallederiz dedi ya içim içimi yiyor resmen allahım zamanında gelir inş kuzucuklarkızlar ben çok pimpiriklendim ya
herşeyi eylül başına bıraktım
temizlikti eksiklerdi herşey eylül başı olacak inşallah
zaman yeter dime oğluma tembih ediyorum erken gelme pis ev diye![]()
Amin canımm inşallahhCanım ya çok güzel bir haber bu hepimizin duaları seninle çok bekletmemis gelmiş bebeğin inş. Sağlıkla kucağına alırsın busefer çok sevindim ya :)
çok saoll Amin canımminşallahhh
![]()
Amin canımm inşallahhhCanım benim allahın iNiyle kavus bebegine saglıcaklaaa.. Cok cok mutlu oldum senin adına
çook teşekkür ederimm Amin canımm inşallahhçok saoll
![]()
Aminn çok teşekkür ederimmcanım acayip sevindm, gözünüz aydın. sağlıkla gelecek inşallah :)

Ayyyy canim benim oyle sevindim oyle sevindimko sana anlatamam :)) gozlerim doldu inanki, Rabbimin bi sinaviydi bak geldi gecti.. Allahimdan dilerim İnsaallah bu sefer kucagina alirsin. Gozunaydin canim tekrarKızlarrrr merhaba,
Bir süredir yoktum, mesajlarıyla destek olan herkese tekrardan ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Son zamanlarınıza geliyorsunuz biliyorum, inşallah hepiniz için her şey çok yolunda ve kolaylıkla olur. Bu arada güzel bir haber vermek sizlerle paylaşmak istedim, hamileyim :) İnşallah bu sefer sağlıkla bebeğime kavuşabilirim. Bizim için dua edin teyzeleri, sizler benim dualarımdasınız. Hepinizi öpüyorummm![]()
Canım tam aynı mı bilmiyorum ama söylemesi ayıp ama çişimi tuttuysam ben de yürüyemecek hale geliyorum inanılmaz baskı oluyo. Hafif ihtiyacm olsa gidiyorum yapıyorum ama uykudan sonra ya da gün içinde dışardayken sıkıştığımda inanılmaz sancı yapıo bana oKizlar bu aralar gece lavaboya pek kalkmiyorum. 2 gundur de sabah erken saatte lavabo icin uyaniyorum ama yataktan ayaklarimin uzerine bastigimda kasiklarimda inanilmaz bir batma oluyor. Dogrulup banyoya gidemiyorum, agridan iki buklum ancak gidiyorum. Tuvaletimi yapinca geciyor bu batma gun icinde de olmuyor ama cok korkuyorum. Benzer birsey yasayan var mi?
Sağol canım.. Nasıl ulaşılıyor peki bilgin var mı..Dogum yapacak anneler ben ank oturuyorum hangi belediyeye bagliysaniz ordan hos geldin bebek paketi veriyorlar küçük hediyeler var bilginize.
Canım soda gaz çıkartmaya yardımcı oluyor, hem hamilelikte içmek de iyi, aklıma başka bişey gelmiyorKızlar aşırı gaz sancim var Karnım çok ağrıyor gaza ne iyi gelir![]()