• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Merhaba kızlar,hatırlayan vardır beni,uzun zamandır girmedim,28ekime bir kız çocuğu beklerken 2gün önce 29haftalıkken doğdu meleğim,şimdi küvezde,durumunun kritik olduğunu söylüyolar fakat ben korkmuyorum iyişeşecek çünkü hissediyorum,görseniz o kadar minik ve tatlı ki,hepinizden dua bekliyorum,vardır bildiği Rabbim'in elbet,sizlerde sağ salim kavuşursunuz yavrularınıza inşallah...
Allah şifa versin yardımcınız olsun canım.. En kısa zamanda sizi feraha çıkarsın rabbim..

Oyy masallah masallah canim. Benim bebgim icin doktorum kilosu az demisti. Sen nasil besleniyorsun merak ettim yanlis bisey mi yapiyorum bilemedim.

benim öyle sabit bir beslenme planım cidden yok
düzenli yediğim söylenemez
sabah iş yerinde poça yiyorum öğlen burda ahçı ablamız ev yemeği yapıyo onu yiyorum akşam allak bullak tam bir düzen yok sıcakta çok yiyemiyorum akşam zaten az yiyorum
hazır gıda yememeye ve içmemeye özen gösteriyorum
çok nadir canım çitos istiyo onu yerim uludağ limonata içerim
onun dışında su ve soda içiyorum genelde
yoğurt yiyorum en sağlıklı ev yoğurdu en az iki günde bir yerim
bi de çok dondurma yiyorum :) hamileliğin başında ne çay ne tatlı yiyebiliyordum
4.aydan sonra başladım çay içmeye tatlı falan yemeğe şimdi iştahım da açıldı biraz biraz
bu yani dalga geçiyorum stoklar sağlammış sanırım çocuk onları alıyor ben bazen akşam uykuya dalıyorum yememiş oluyorum mesela yavrum aç kalıyor :)
öyle habire aş ermem normal insan evladıyım yemek konusunda :KK49:

Arkadaşlar ben de çatlak oluştu göbek altında.. Daha fazla olmaması için, çatlamayan arkadaşlar neler yapıyorlar acaba? Ben L,ierac kullanıyordum, bir de niveanın fln nemlendiricileri vardı onlardan sürüyordum. Şimdi saf zeytinyağı, vazelin vs de sürüyorum ama çatlaklar devam ediyor sanki.. ne yapmalıyım ilerlememesi için?
Canım benim göbeğim pul pul dökülmeye ve kırmızı kırmızı yollar açmaya başlamıştı. Aloevera özü mü kullanmadım hamileler için olan kremlerden mi hepsini denedim olmadı. Aktarlarda hamile çatlakları için yağlar var Talya marka olanından almıştım inanılmaz işe yaradı ve bir daha da aynı açılmaları yaşamadım açılmaya başlayan yerlerde kapandı gitti zaten.

bayanlar günaydın
doktordan geliyoruz
bebeğimin sıvısı sınırı geçmiş milletinki az çıkar benimki çok çıktı
oğlum haftasının önünde büyüyo
şekerini kontrol et dedi zaten kendi makinamla ölçüyordum normal çıkıyordu
artık yine sık sık bakacağım :)
şoklardayım kocaman bişey doğurcam sanırım
normalde bugün tam 32+0 dayım oğlum
2,260 gr boyu 47 cm
sağlıkla gelsin inşallah paşamda ben normal doğurabilecek miyim artık şüphelenmeye başladım :KK49::KK46:
Maşallah paşaya pehlivan geliyor desene :)))

Merhaba kızlar,hatırlayan vardır beni,uzun zamandır girmedim,28ekime bir kız çocuğu beklerken 2gün önce 29haftalıkken doğdu meleğim,şimdi küvezde,durumunun kritik olduğunu söylüyolar fakat ben korkmuyorum iyişeşecek çünkü hissediyorum,görseniz o kadar minik ve tatlı ki,hepinizden dua bekliyorum,vardır bildiği Rabbim'in elbet,sizlerde sağ salim kavuşursunuz yavrularınıza inşallah...
Çok geçmiş olsun canım benim. İnşallah hayırlısıyla alırsın yavrunu kucağına Rabbim yar ve yardimcin olsun dualarımız seninle. Güçlü ol ki senden güç alsın minik savascin.

Canım çok geçmiş olsun rabbim bebeğine güç kuvvet versin sana bağışlasın

benim öyle sabit bir beslenme planım cidden yok
düzenli yediğim söylenemez
sabah iş yerinde poça yiyorum öğlen burda ahçı ablamız ev yemeği yapıyo onu yiyorum akşam allak bullak tam bir düzen yok sıcakta çok yiyemiyorum akşam zaten az yiyorum
hazır gıda yememeye ve içmemeye özen gösteriyorum
çok nadir canım çitos istiyo onu yerim uludağ limonata içerim
onun dışında su ve soda içiyorum genelde
yoğurt yiyorum en sağlıklı ev yoğurdu en az iki günde bir yerim
bi de çok dondurma yiyorum :) hamileliğin başında ne çay ne tatlı yiyebiliyordum
4.aydan sonra başladım çay içmeye tatlı falan yemeğe şimdi iştahım da açıldı biraz biraz
bu yani dalga geçiyorum stoklar sağlammış sanırım çocuk onları alıyor ben bazen akşam uykuya dalıyorum yememiş oluyorum mesela yavrum aç kalıyor :)
öyle habire aş ermem normal insan evladıyım yemek konusunda :KK49:
Ne guzel senin stolardan aliyor bebisin canim. Bense her sabah kesin yumurta peynir zeytin bal falan yerim. Gunde 2 bardak sut arti ceviz badem yiyorum. 2 gune bir kirmizi et sebze beyaz et tuketiyorum. Yogurt her gun tuketirim hem de işyerine bile getiriyorum canim. Meyve de her gun bolca yiyorum isyerinw de meyve getiriyorum ama benim yavrucum niye kilosu az anlamis degilim canim ya. O kadar da dikkat ediyorum ama.... bakal cumartesi gitigimde doktorum ne diyecek insallah toparlamistir kendisini.

rosinant rosinant 28. haftayı doldurmuş bebekler genelde kurtarıyor paçayı,
hatta hatırlarsın bir dönem meşhurdu,
ünlü mankenler bu haftayı dolurup sezeryan yaptırıyorlardı.
bebeğin iyi olacak, sen de bu arada kendine çok iyi bak, bebiş küvezden çıktığında annesini çakı gibi bulsun karşısında.

Bu da güzelmiş, teşekkür ederim canım.. buna da bakayım.. Çok fazla para vermeye gerek yok. Sonuçta kırılırsa bir daha alınır..
Canim zaten çevrede kime sorsam bi heves alınıyor ama kullanılmıyor eğer normal arabanız varsa diyolar :) ben de arabamız var zaten diye biraz erteledim almayi kışın zaten maras çok rüzgarlı yani alıp yürüyüşe çıkamam çok buyukler bile zor duruyor o ruzarda... bahardan sonra baston pusetlerinden almayi dusunuyorum inşallah :)

sağol canımm üzmüyorum kendimi yapıcak bişi yok zaten. tatlı bi kız geliyoki şeker çıkarttı annesine diyorum :) diyetle gidiyoruz şimdilik bakalım, kontrollü gidicez 15gün ölçücem toklukları sonra endokronolojiye gidicem
Dimi yaa bu bebişler bal ya ondan öyle olmus :) :) rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah o bal kızı :)

Ne guzel senin stolardan aliyor bebisin canim. Bense her sabah kesin yumurta peynir zeytin bal falan yerim. Gunde 2 bardak sut arti ceviz badem yiyorum. 2 gune bir kirmizi et sebze beyaz et tuketiyorum. Yogurt her gun tuketirim hem de işyerine bile getiriyorum canim. Meyve de her gun bolca yiyorum isyerinw de meyve getiriyorum ama benim yavrucum niye kilosu az anlamis degilim canim ya. O kadar da dikkat ediyorum ama.... bakal cumartesi gitigimde doktorum ne diyecek insallah toparlamistir kendisini.

Canim daha once de soylemistim cok fazla kafani takma kilosuna. Haftasinda veya +- 1 hafta normal zaten. Ben de seker oldugu icin bebegin kilolu olma olasiligi daha cok korkutuyor beni. Cok sukur simdilik ya haftasinda ya da 3-5 gun geride cikiyor. Bir de benim rahmi besleyen kanallarda centik goruldu ayrintili ultrasonda. O da cocugun beslenmesini geriletebiliyormus. Senin de beslenmen iyi gibi gorunuyor, boyle bir sey olabilir mi acaba?

Canim daha once de soylemistim cok fazla kafani takma kilosuna. Haftasinda veya +- 1 hafta normal zaten. Ben de seker oldugu icin bebegin kilolu olma olasiligi daha cok korkutuyor beni. Cok sukur simdilik ya haftasinda ya da 3-5 gun geride cikiyor. Bir de benim rahmi besleyen kanallarda centik goruldu ayrintili ultrasonda. O da cocugun beslenmesini geriletebiliyormus. Senin de beslenmen iyi gibi gorunuyor, boyle bir sey olabilir mi acaba?
Bilmiyorum ki canim ayrintilida doktorum hic boyle bisey demedi bana. Saglikli sihatli dpgsunlar da. Belki bana çekmistir ben 2.5 kilo dogmusum .

bayanlar günaydın
doktordan geliyoruz
bebeğimin sıvısı sınırı geçmiş milletinki az çıkar benimki çok çıktı
oğlum haftasının önünde büyüyo
şekerini kontrol et dedi zaten kendi makinamla ölçüyordum normal çıkıyordu
artık yine sık sık bakacağım :)
şoklardayım kocaman bişey doğurcam sanırım
normalde bugün tam 32+0 dayım oğlum
2,260 gr boyu 47 cm
sağlıkla gelsin inşallah paşamda ben normal doğurabilecek miyim artık şüphelenmeye başladım :KK49::KK46:

oy maşallah tosun paşayaa

Anladim canim. Doktorum bana da dahiliyeye gitmemi tavsiye etti ben gitmedim yedigime ictigime dikkat etmeye calisiyorum. Benim de 50 likte 142 cikti. 100 lukte de sadece ikinci saat 5 puan yuksek cikmisti.

dahiliyeye gittim ben liste verdi, düzenli beslenme için. bide endokronolojiye yönlendirdi kendi doktorum dün bi doktora gittim ama kadından memnun kalmadım hiç. şimdi diyete uyup toklukları takip edip 15 gün sonra başka birine gideceğim endokronolog olarak. 100lük gerek görmedi doktorum zaten yüksek çıktı bi daha boşuna şeker vermenin anlamı yok sana zaten yüksek çıkıcak dedi. senin bana göre daha düşük 50lik sonucun. ama yinede kontrol amaçlı bi dahiliyeye gitmeni tavsiye ederim. çünkü Allah korusun yükselme olursa ciddi sonuçları olabiliyo

toparlamıştır inşallah canım kafana çok takma üstüne düştükçe pimpiriklendikçe kendini yersin Rabbim hayırlısıyla sağlık sıhhat versin doğunca alır kilo sağlığı yerinde olsun da :KK49:

Back
X