cnm ben de clexane kullanıyorum, benimki heterozigot yalnız, doktorum o yüzden muhtemelen sen lüzumsuz kullanıyorsun ama 2 kimyasal gebelik yaşamışsın iğnenin zararı olmadığı için riske atmak istemeyebilirsin dedi, ben normalde homozigotlara veriyorum ama başka hekim yazmışsa da heterozigot olanlara onu da bozmuyorum dedi..
ben ilk gittiğimde de sormuştum clexane kullananlarda doğum planlı olsun diye illa sezeryan mı olur diye o da öle bir şey yok demişti, doğuma kadar kullanacakmışım, peki dedim aniden normal doğuma gittim diyelimki çok kanamam olmaz mı? yok zaten kullandığın günde sadece 0.4 lük, o kadar etki yapmaz zaten ilaç sayesinde kanama meylin çok olsa kan vermeyi bırak bi yere vurduğun zaman hemen morarır, en ufacık iğne batması foşur foşur kanar dedi, ara sıra göbekten yaparken damara denk geliyor ve kanatıyorum ama peçeteye siliyorum ve hemen duruyor, aynı şekilde numune kan verirken de hiçbir sorun yaşamadım
ama doğumum bahsettiğim hekim yaptırmayacak henüz o hekimle tanışmadım o farklı bir şey söylerse şaşırmam yani doktorlar bazı konularda fikir ayrılığı yaşayabiliyor