• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
1 numaranın diğerlerinden farkı göbek kordonu için oyuntusunun olması 7-10 gunde düşüyor diyorlar.
İlk 3-4 hafta gunde 7-8 kullanıyormuşsun.
1 numara 2-5kg bebek kilolu doğarsa örneğin 4.5kg gibi o zaman 10 gunluk 88 li almak yeterli.

Ben açıkcası 1numara için bekleyecem.son haftalar kilo durumuna bakıcam.Ona göre 88 li alıcam.
2 numaradan aldım 3-6kg göbek kordonu düştükten sonra kullanılır yani 10 gunden sonra.
rossmanda 22 lik 9TL di 5 paketi(110lik) 45tl :KK66:

canım 1 numara 2-5 kg arasıymış. üstünde öyle yazıyor. bence her türlü 1 hafta kullanılır , 1 hafta 10 gün içim 88den azı yetmez gibime geldi benim :KK70:

sonradan okudum da aynı şeyleri yazmışız hep :D:D :):)

şeker yuksek olunca bebek kilolu oluyormuş.
şekeri bebek kilosu icin olcturmedim şuan kilosu normal zaten.Bende öyle kilo almadım.
bende yaptırmayacaktım,doktorum sen fit sporcusun çıkmaz ama sen yinede yaptır,normalde olmayan şeker hamilelikte hamilelik şekeri olarak cıkıyor dedi.Bende peki diyip yaptırdım.Ve çıktı.Allaha şükür bu kafaya takılacak birşey değil.Bebek sağlıklı olsunda,şeker neredeyse coğu hamilelerde çıkıyor.
Haklısn cnm çoğu hamilelrde çıkıyor. Siz sağlıklı olunda bu geçici birşey sonuçta inşallh sorunsuz atlatırsnz.

ay gerçekten bu dediğin gibi yapabilir miyim. Doktora normal sağlık raporu istiyorum diyeyim o zaman. Tekrar çalışabilir raporunu 33 te verir mi mesela :)
canım kadın doğumdan 1 günlük rapor alsan dahi bir daha çalışabilir raporu alamıyorsun, diğer hastalıklar içinde bizim ik 2 gün alabilirsin demişti. bence doktorunla konuş 32. hafta raporunu 33. haftada versin yani hamileliğini1 hafta geride göstersin eğer verirse tabi doktordan doktora değişiyor durum o zaman öncesinde rapor almanda bir problem olmaz Allah yardımcın olsun.

Selam kızlar
Ben şeker yüklemesi yaptıramadım geç kaldım acaba ne gibi zararları olur eğer varsa 30 haftada yaparlar mı ki söylesem dr.uma

ay gerçekten bu dediğin gibi yapabilir miyim. Doktora normal sağlık raporu istiyorum diyeyim o zaman. Tekrar çalışabilir raporunu 33 te verir mi mesela :)
canim ben 32+6 da çalışabilir almaya uğraşırken hastanedeki sekreter öyle demişti. o zaman 33 haftalik gebe yazilir ve sadece 4 hafta aktarabilirsin demisti. bir arastir istersen hastanelere sor.
NisanFRM NisanFRM geçmiş olsun.. sıkıntı çıkmaz umuyorum..

Arkadaşlar lohusa pijamalarinizi ne tur almaya basladiniz. Kisa kollu mu uzun kollumu modelde hep ayni gibi

İyi akşamlar arkadaşlar bugün kontrolüm vardı bebişim1660 gram olmuş ters pozisyondaymıs karın ve kasık ağrım vardı muayene etti bi sıkıntı gözükmüyor muş ters olduğu için kasık ağrın olur dedi ve sezeryan tarihimizi aldık kısmet olursa 10 ekim günü oğlumu kucağına alacağım.

Kızlar dolabin üst rafindan tencereyi alırken kapak karnima çarparak yere düştü biraz ağridi ama şimdi iyiyim acaba bişey olmusmudur ya yarın 11 30 a randevu aldım hemen ama korkuyorum inslh iyidir bebisim

Kızlar dolabin üst rafindan tencereyi alırken kapak karnima çarparak yere düştü biraz ağridi ama şimdi iyiyim acaba bişey olmusmudur ya yarın 11 30 a randevu aldım hemen ama korkuyorum inslh iyidir bebisim

korkma bişi olmamıştır bulunduğu amniyo sıvısı ve karın yağları onu koruyor,kapak düşmüş birşey olmaz
olsaydı ağır kasılmaların olurdu allah korusun.Arkadaşımın tencere düşmüştü allaha şükür problem çıkmamıştı.
Ondan gördüğüm için tencere gibi ağır şeyleri alt raflarda tutuyorum.

Arkadaşlar lohusa pijamalarinizi ne tur almaya basladiniz. Kisa kollu mu uzun kollumu modelde hep ayni gibi
Ben iki tane kısa kollu piljama sabahlık takım aldım.
Henüz gecelik bulamadım

Darbelere karsı koruyor sovısı beebegi canım. Kapaktan birsey olmaz canlm. Yarın rahatlar için zaten

kızlar bebek bezi olayı konuşuldu ama, en son ne karar verildi :):) prima premium care 1 numara nın 54 lüsü 30 tl 88 liği 47 tl idi e-bebekte dün. almadım ama, 88 lik paketten alıp, 10 tanesini hastaneye götüreyim diyorum, duruma göre yenisi alınır ne diyosunuz

canım migros ta yeni bebek 3-6 kilo yanlış hatırlamıyorsam 138 tane var pakette 35 tl falan.

Back
X