• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
benim ki ben iğne olurken bile bakamaz,öyle bir destek beklemiyorum ondan,ben şimdiye kadar ameliyat vs de olsam kimseye haber vermedim gittim oldum,elbetteki senin o an desteğe ihtiyacın varsa öncelik annenindir.
Ben doğum sonrası eşim ve cocugum oyle başbaşa ilk anı yaşayalım istiyordum.Ama benim ailem yanımda olacak buyuk ihtimalle,hatta normal doğumsa (inşallah) eşim bile o an işte olabilir.

ya insan eşini tabiki istiyor ama ben ameliyat zamanı da gördüm ilk gece annem yanımda kaldı ikinci gece eşim
arada büyük fark vardı o yüzden yardımcı olamaz o bana kesinlikle ama mantığı farklı çalışıyo işte
annesi ebe diye o da olurmuş ben annesini istememezlik yapmıyorum ama önceliğim kendi annem
kayınvalidem emekli olalı yıllar olmuş yaşı 70 zaten başka sıkıntıları var bana o da pek yardımcı olamaz
kendi annemi istemem bu kadar doğalken bu adam niye bunu anlamıyor bilmiyorum hiç cidden bilmiyorum

anladım canım. annen tecrübeli olabilir hemşire olduğu için ama bende kendi annemle kendimi daha rahat hissediyorum desen belki anlayış gösterir eşin. yada tehtid et eşini annemi almadan gidersek doğurmam diye :)
bu gidişle güzel bir tartışıcaz bu konuda zaten belki doğururken bile tartışıcaz
oğluma diyorum ananenin yanında gel kuzum diye hayırlısıyla onların yanındaykende bırakıp gidecek hali yok heralde

korkma bişi olmamıştır bulunduğu amniyo sıvısı ve karın yağları onu koruyor,kapak düşmüş birşey olmaz
olsaydı ağır kasılmaların olurdu allah korusun.Arkadaşımın tencere düşmüştü allaha şükür problem çıkmamıştı.
Ondan gördüğüm için tencere gibi ağır şeyleri alt raflarda tutuyorum.
Bende alt rafa alicam artık böyle her seferinde korkarak çıkıyorum sandalyeye :(

canım hastanede zaten doktorlar ebeler hemşireler olcak illaki,
sen eşine de ki iki anneyi de yanımda istiyorum psikolojik olarak bize destek olsunlar, ikisi de anne sonuçta falan de bence,
emekli hemşire olmasaydı gelmicekmiydi mesela :) bence böyle de sen o zaman daha iyi olabilir :)
teşekkürler canım dicem dicem zaman kolluyorum şu konuyu açacak sakin bi anda başlıcam hemen konuşmalara

Bende alt rafa alicam artık böyle her seferinde korkarak çıkıyorum sandalyeye :KK43:
Canim bari eşine soyleseydin o alsaydi. Sandalyeye cikmak falan cok tehlikeli zaten normal yururken bile dengemizi kaybedebiliyorz. Ben 2 ay once yukaridaki tum tabak canaklari asagiya ulasacagim yere almistim cok kolaylik oldu.

Ben varım etikette yapayım T tugbavebebik R ruza var bikac arkdasta var canim

evet bende varımm :)

Ooo ne güzrl bi sürü kişiymişiz ☺️
besyo_86 besyo_86 T tugbavebebik R ruza C chtluck heramora heramora
purpleflower purpleflower

kızlar bişi sorcam size, dün kafam çok karıştı sizden bi sonuç bulacağıma inanıyorum :KK66::KK68::KK28:

32. hafta çalışabilir raporu alacak MIsınuz ?.. Hani tatile denk geliyo ya bilemedim gerek var mı , müdür ve ilçe gerek yok diyo , doktorum gerek var vermezsek sıkıntı olabiliyor sonra diyor :KK64:

Bide seminer haftası okula gidip sonrasında okul başladıktan sonra mı izne ayrılmayı düşünüyorsunuz ?..

Ooo ne güzrl bi sürü kişiymişiz ☺️
besyo_86 besyo_86 T tugbavebebik R ruza C chtluck heramora heramora
purpleflower purpleflower

kızlar bişi sorcam size, dün kafam çok karıştı sizden bi sonuç bulacağıma inanıyorum :KK66::KK68::KK28:

32. hafta çalışabilir raporu alacak MIsınuz ?.. Hani tatile denk geliyo ya bilemedim gerek var mı , müdür ve ilçe gerek yok diyo , doktorum gerek var vermezsek sıkıntı olabiliyor sonra diyor :KK64:

Bide seminer haftası okula gidip sonrasında okul başladıktan sonra mı izne ayrılmayı düşünüyorsunuz ?..
ben seminerde çalışmayı düşünüyorum ama tayin isteyeceğim için okulum belli olmayacak bakalım tam olarak ne yapacağım belirsz :)

ya insan eşini tabiki istiyor ama ben ameliyat zamanı da gördüm ilk gece annem yanımda kaldı ikinci gece eşim
arada büyük fark vardı o yüzden yardımcı olamaz o bana kesinlikle ama mantığı farklı çalışıyo işte
annesi ebe diye o da olurmuş ben annesini istememezlik yapmıyorum ama önceliğim kendi annem
kayınvalidem emekli olalı yıllar olmuş yaşı 70 zaten başka sıkıntıları var bana o da pek yardımcı olamaz
kendi annemi istemem bu kadar doğalken bu adam niye bunu anlamıyor bilmiyorum hiç cidden bilmiyorum

ebe olması veya 50 yaşında dahi olsaydı birşey değiştirmez,doğumda pskoloji çok önemli ,kasılmalarını ağrılılarını kolay veya zor doğum yapmanı etkileyen bir durum.O an en önemlisi senin kendini en iyi nasıl hissedeceğin.
Annenle iyi hissedeceğini söylüyorsun olay bitmiştir,annen yanında olmalı.

Kızlarrrrr imdaaaaaat!!!!böyle bir mide yanması olamaz ejderha gibi alev püskürüyor sanki ağzımdan cok rahatsızım

Benim de öyle oluyor :( Sanki ağzıma kadar asit dökülmüş gibi geliyor, kulaklarım bile yanıyor. Erik şeftali kızılcık gibi kabuğu kalın ve ekşimsi şeyler yiyince hiç kaçışım olmuyor. Hatta genel olarak meyve yiyince asitleşiyor sanki :( Rennie tablet vermişti doktorum, dayanılmayacak kadar yanınca bi tane ondan çiğniyorum. Bi de mide doluyken uzanmamak lazım ben yemek yiyince biraz sindirene kadar hiç uzanmıyorum hatta yürüyorum biraz.

Cnm uykudan uyandim iki kez. Hele birinde canm o kadar yani ki

Üff hepimizin derdi aynı bu dönem. Doktorum magnezyum verdi suda eritip içilenlerden, 4 gündür içiyorum ama henüz faydasını görmedim. Zaten hamile değilken de ayak parmaklarıma kramp girerdi sık sık, şimdi komple bacağıma giriyor çığlık çığlığa uyanıyorum yazık eşim de korkuyor :(

canım migros ta yeni bebek 3-6 kilo yanlış hatırlamıyorsam 138 tane var
İkinci bebeğim olacak nasip olursa canım ilki sezeryandı mecburen bu da sezeryan olacak
Allah kavuştursun canım. valla o da güzel, önceden bilebilmek gününü seçebilmek :) düşünsene doğum gününü anne seçiyo bebeğin :anneadayı:
benim bi arkadaşım da öyleydi, doğum yapacağı günü saati belliydi sezeryan olacağı için 2. ye, bize de söyledi o gün işinizi ayarlayın gelin falan diye :):):)

Benim de öyle oluyor :KK43: Sanki ağzıma kadar asit dökülmüş gibi geliyor, kulaklarım bile yanıyor. Erik şeftali kızılcık gibi kabuğu kalın ve ekşimsi şeyler yiyince hiç kaçışım olmuyor. Hatta genel olarak meyve yiyince asitleşiyor sanki :KK43: Rennie tablet vermişti doktorum, dayanılmayacak kadar yanınca bi tane ondan çiğniyorum. Bi de mide doluyken uzanmamak lazım ben yemek yiyince biraz sindirene kadar hiç uzanmıyorum hatta yürüyorum biraz.
evet canım tam yazacaktım, yemekten sonra uzanmamak lazım ben de öyle kötü oluyorum. onun yerine yemek sonrası bşiler yapıyorum evde mide bi hazmedene kadar. bide yemeklerde mutlaka ayran ya da yourt yiyorum o da midemin alevini alıyo. bide rennie nin tabletindense şurubu daha kısa sürede etkiliyo bence şurubundan al, bi yudum içiyosun 5 dk sonra alev geçiyo, o şurup mide yüzeyini kaplayıp asitlerin mide duvarına değmesini önlüyormuş, 5tl eczanede

Üff hepimizin derdi aynı bu dönem. Doktorum magnezyum verdi suda eritip içilenlerden, 4 gündür içiyorum ama henüz faydasını görmedim. Zaten hamile değilken de ayak parmaklarıma kramp girerdi sık sık, şimdi komple bacağıma giriyor çığlık çığlığa uyanıyorum yazık eşim de korkuyor :KK43:
Dun esimde uyandi masaj fln yapti haftaya kontrolum var doktora bende diyim belki banada verir yada farkli bise onerir internetten baktim ayaklari daha fazla dinlendirin diyo ama ben dogum iznine ayrilana kadar ayaklarimi dinlendiremiycem

Back
X