• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Cnm uykudan uyandim iki kez. Hele birinde canm o kadar yani ki

Üff hepimizin derdi aynı bu dönem. Doktorum magnezyum verdi suda eritip içilenlerden, 4 gündür içiyorum ama henüz faydasını görmedim. Zaten hamile değilken de ayak parmaklarıma kramp girerdi sık sık, şimdi komple bacağıma giriyor çığlık çığlığa uyanıyorum yazık eşim de korkuyor :KK43:

bana da 2 hafta önce çok oluyodu, üstüste oluyodu her gece, gecede 2 3 kez hem de. magnezyum saşeden verdi dr, 1 hafta falan içtim baktım geçti, bi anda etkilemiyo ama düzenli içince o sorun ortadan kalkıo, içmeye devam :)

bana da 2 hafta önce çok oluyodu, üstüste oluyodu her gece, gecede 2 3 kez hem de. magnezyum saşeden verdi dr, 1 hafta falan içtim baktım geçti, bi anda etkilemiyo ama düzenli içince o sorun ortadan kalkıo, içmeye devam :)
O zamn ben doktoru arayip soruyum mu ki bu gecede olursa cunku kontrol tam persembe ve gittikce siddetleniyo bi haftadir oluyodu cok problem yapmadim ama dun agliyacaktim

evet canım tam yazacaktım, yemekten sonra uzanmamak lazım ben de öyle kötü oluyorum. onun yerine yemek sonrası bşiler yapıyorum evde mide bi hazmedene kadar. bide yemeklerde mutlaka ayran ya da yourt yiyorum o da midemin alevini alıyo. bide rennie nin tabletindense şurubu daha kısa sürede etkiliyo bence şurubundan al, bi yudum içiyosun 5 dk sonra alev geçiyo, o şurup mide yüzeyini kaplayıp asitlerin mide duvarına değmesini önlüyormuş, 5tl eczanede

Aynen ayran yoğurt iyi geliyor ama yanmadan önce içersem iyi, yanmaya başladıktan sonra mümkün değil hiçbirşey durduramıyor :( Şurubu da deneyeyim, o da naneli mi? Tablet naneli iyi geliyor nefesi de o asitten temzliyor:KK48:

Günde iki kere mi içiyorsun bir kere mi? Çok çirkin tadı ya :(

Dun esimde uyandi masaj fln yapti haftaya kontrolum var doktora bende diyim belki banada verir yada farkli bise onerir internetten baktim ayaklari daha fazla dinlendirin diyo ama ben dogum iznine ayrilana kadar ayaklarimi dinlendiremiycem

Ayaklarını dinlendirme imkanın yoksa ayakkabılarına dikkat et, sık sık değiştiriyor musun? Ayakkabı değişikliği de krampları tetikliyor kasları kasıyor.

Ayaklarını dinlendirme imkanın yoksa ayakkabılarına dikkat et, sık sık değiştiriyor musun? Ayakkabı değişikliği de krampları tetikliyor kasları kasıyor.
Cnm ben hemsireyim ya hastanede ortopedik terlik giyiyorum disarda da cok odemim oldugu icin parmak arasi plaj terligi giyiyorum ustunu bi onlar sikmadi 36 numaradan 39 a cikti ayaklarim hep sisiyo

O zamn ben doktoru arayip soruyum mu ki bu gecede olursa cunku kontrol tam persembe ve gittikce siddetleniyo bi haftadir oluyodu cok problem yapmadim ama dun agliyacaktim

CANIM SORABİLİRSİN, O MAGNESİUM DiASPORAL zzaten reçetesiz satılan bişiy, eczacılar da biliyo hemen, doktor da al ve iç der bence, akşam başlarsın,
yatmadan önce bacaklarına masaj yapsın eşin ya da kendin ovala iyice kasları yumuşat ki kasılmasın gece :(

Cnm ben hemsireyim ya hastanede ortopedik terlik giyiyorum disarda da cok odemim oldugu icin parmak arasi plaj terligi giyiyorum ustunu bi onlar sikmadi 36 numaradan 39 a cikti ayaklarim hep sisiyo
İşyerinde başka dışarda başka giyince kaslar uyum sağlamaya çalışıyor muhtemelen ama yapacak birşey yok Allah kolaylık versin..

cicekkokusu cicekkokusu canm 10 gun once ne guzel senin 64 diyodum simdi benmde 64 ama bu seferde senin 54 :halay::halay:ne guzel benden hep 10 gun ilerde olucan:eek::eek::eek:kafayi tam anlamiyla yedim
ayyy ne çabuk geçmiş 10 gün :oha::oha::oha:
valla cnm hç belli olmaz ki, bi bakarsın senin bebişko erken gelir benim ki geç :) doğum pozisyonu almadı benimki henüz, almazsa zaten bence geç doğar 40ları görürüz gibime gelio :D hayırlısı Allahtan, ama az kaldı bu bi gerçek...:KK17::KK17:

yok canım akşamları 1 tane içiyorum. kutu bitmek üzere zaten 20 likti. ama ilk zamanki gibi kramp girmiyo şükür, işe yaradı demek ki..

Ben de akşamları içiyorum aslında doktor sabah akşam dedi de, birden yüklenmeyeyim dedim. Bakalım inşallah geçirir zamanla. Bir de benim sürekli rahim kasılmalarım olduğu için ona da iyi gelir dedi doktorum .

Günaydın kızlarr :) siz de de ani ateş basması terleme ve kusma oluyo mu şu 3 gündür bende bu şikayet var birde dün aynı şekilde oldu kusma hariç ateş ve terleme ateş içten ama dıştan değil 20 dk sonra eczanede tansiyonumu ölçtürdüm 11e 7.5 çıktı eczacı normal dedi ama sanırım bana fazla geldi tansiyondan olur mu bu belirtiler

Ben de akşamları içiyorum aslında doktor sabah akşam dedi de, birden yüklenmeyeyim dedim. Bakalım inşallah geçirir zamanla. Bir de benim sürekli rahim kasılmalarım olduğu için ona da iyi gelir dedi doktorum .
geçmiş olsn ya rahim kasılmaları dediğin bu Braxton Hicks kasılmaları mı?
doktor öyle dediyse 2 de içebilirsin canım. benim kullandığım vitaminde de magnezyum var ya zaten, belki ondan bana 1 tane iç demiştir. bilemedim :)

geçmiş olsn ya rahim kasılmaları dediğin bu Braxton Hicks kasılmaları mı?
doktor öyle dediyse 2 de içebilirsin canım. benim kullandığım vitaminde de magnezyum var ya zaten, belki ondan bana 1 tane iç demiştir. bilemedim :)

Keske Braxton Hicks olsa, sıklaşınca doktorlar erken doğum diye durdurmaya çalışıyorlar geçen hastanede bu kasılmalar yüzünden yattım. Bu pazartesi rutin kontrole gittim yine nstde kasılmalar çıktı yine serum yedim gözetim altında tutuldum. Durmazsa erken doğuma sebep olur diyor doktor.

Keske Braxton Hicks olsa, sıklaşınca doktorlar erken doğum diye durdurmaya çalışıyorlar geçen hastanede bu kasılmalar yüzünden yattım. Bu pazartesi rutin kontrole gittim yine nstde kasılmalar çıktı yine serum yedim gözetim altında tutuldum. Durmazsa erken doğuma sebep olur diyor doktor.
cnm o zaman 2 iç sen ya. iyi gelir dediyse doktor kasılmalar için. en azından 37 yi görsek rahatlıcaz valla

Canım benim iki üç ay çok şiddetli idi kramplarım her gün çığlıkla uyanıyordum geceleri ve çok kötü bir acıydı o zaman doktoruma sorduğumda yoğurt sütü arttır dedi daha ne kadar arttıracam diye sitem edince bana bir ilaç verdi ilaçda ingilterede en çok tercih edilen ilaç diye yazıyor tablet olarak günde iki tane alıyorsun ben çok faydasını gördüm adı osteocare inceleyebilirsin, geçmiş olsun

Back
X