- 28 Mayıs 2013
- 15
- 5
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım inş. suyu azalmazda bekler bekleyebildigi kadar belirtisiz olması da sıkıntı ya benim 1 ay oldu dra gitmeyeli, 10 gün var daha gitmeme valla allaha dua ediyorum kötü şeylerden korusun diyeBugun calisabilir raporu almaya gittim ama doktorum senin suyun mu geldi dedi. Suyun cok azalmış dedi ben şok gecirdim.kan tahliline,doppler ultrasona yolladı.sonuçları degerlendirirken pazartesi gel azalma devam ediyor mu bakalım dedi.eger azalma devam ediyorsa aliriz bebeği,bekletmenin anlami yok dedi.bir hafta kurtarsak kardır diyo doktorum.kızlar dua edin bebisimin suyu daha fazla azalmasin. Ben artik 34 hafta olabilsek diye düşünür oldum. 37 38ler hayal gibi
Çok geçmiş olsun canım benim. Rabbim sağlıkla zamanında kucağına almayi nasip etsin inşallahAmin canım allah hepimizin evlatlarini korusun. Hic bisey fark etmedim ben.fark etsem zaten gece gunduz demem krtaligi ayaga kaldiririm
Evet cnm bnmki almış geçtiğimz salı günü gittiğimde almıştı. Ondan bir önceki salı yan yatıyordu daha almamştı bir hafta içinde aldıKizlar bebeginin kafasi asagida olup dogum pozisyonu alan var mi?
Hepimiz allaha emanetiz canım. Insalah bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz.Canım inş. suyu azalmazda bekler bekleyebildigi kadar belirtisiz olması da sıkıntı ya benim 1 ay oldu dra gitmeyeli, 10 gün var daha gitmeme valla allaha dua ediyorum kötü şeylerden korusun diye
Ewet canim 5 ay sonra calisamaz alip kirumuna vermelisin.Ben de doğuma 56 gün kaldı.üç hafta kalana kadar çalışabilir yazıyo sadece
Tarih falan yok
Devlet Hastanesinden aldım.ben de acıkcası su tarihe kadar çalısabilir yazması gerekir die düşünüyorum ama yazmıyo.ee ben 5 hafta sonra tekrar calısamaz mı alcam.ikinci dogumum aslında.ama ilki agustos doğumlu olunca hiç bu işler olmamıstı
Allah Allahh. Uzuldum canim insallah azalma olmaz. Sen dua et. Zaten hic anlamadim bebegin suyu neden azalir.Bugun calisabilir raporu almaya gittim ama doktorum senin suyun mu geldi dedi. Suyun cok azalmış dedi ben şok gecirdim.kan tahliline,doppler ultrasona yolladı.sonuçları degerlendirirken pazartesi gel azalma devam ediyor mu bakalım dedi.eger azalma devam ediyorsa aliriz bebeği,bekletmenin anlami yok dedi.bir hafta kurtarsak kardır diyo doktorum.kızlar dua edin bebisimin suyu daha fazla azalmasin. Ben artik 34 hafta olabilsek diye düşünür oldum. 37 38ler hayal gibi
5 hafta diyecektim yanlislik oldu :)Ewet canim 5 ay sonra calisamaz alip kirumuna vermelisin.
Bugun calisabilir raporu almaya gittim ama doktorum senin suyun mu geldi dedi. Suyun cok azalmış dedi ben şok gecirdim.kan tahliline,doppler ultrasona yolladı.sonuçları degerlendirirken pazartesi gel azalma devam ediyor mu bakalım dedi.eger azalma devam ediyorsa aliriz bebeği,bekletmenin anlami yok dedi.bir hafta kurtarsak kardır diyo doktorum.kızlar dua edin bebisimin suyu daha fazla azalmasin. Ben artik 34 hafta olabilsek diye düşünür oldum. 37 38ler hayal gibi
Allah allah canım ya gecmiş olsun. İnşallah suyun artar yenidenHic bisey hissetmedim canım inan.hatta raporumu alip cikarim diyordum,o kadar iyi hissediyordum.doktor senin suyun mu geldi deyince neye ugradigimi şaşırdım
Canim acaba başka bir doktora mi gorunsenHic bisey hissetmedim canım inan.hatta raporumu alip cikarim diyordum,o kadar iyi hissediyordum.doktor senin suyun mu geldi deyince neye ugradigimi şaşırdım
[QU
Canım bende yarın almaya gideceğim inşallah ama benim doktor muayene için kayıt yaptırmana gerek yok asistanım halleder dedi senin doktor fenaymış devlet mi
Hic bisey hissetmedim canım inan.hatta raporumu alip cikarim diyordum,o kadar iyi hissediyordum.doktor senin suyun mu geldi deyince neye ugradigimi şaşırdım
Gitsem ne fayda surekli dusuyo yatip dinlenmen gerekiyo diyolarcanım tansiyonun düşmüş olabilir, bi eczaneye mi gitsen

Hic bisey hissetmedim canım inan.hatta raporumu alip cikarim diyordum,o kadar iyi hissediyordum.doktor senin suyun mu geldi deyince neye ugradigimi şaşırdım
Benimki 28 haftalıkken dönmüştü dün doktora gittik hala baş aşağı canım doğum pozisyonunda. Zaten karnım aşağı düştü ve aşırı baskı yapıyor kafasıylaKizlar bebeginin kafasi asagida olup dogum pozisyonu alan var mi?
Domtor aslında gayet rahattı ama ben hic oyle bi insan olamadım,ağlayıp duruyorum arada. Doktor su iç bolca,dinlen ve sıcağa cikma dedi sadece.tabi sıkça kontrol altinda tutacagiz seni dedi.Canim gecmis olsun insallah biraz daha dayanir yavrun ve suyun normale doner. Su icmenin faydasi oluyor mu acaba, herhangi bir onerisi oldumu doktorun.
Dopplere de yolladi canim,iki doktor da ayni ölçümü aldılar.Canim acaba başka bir doktora mi gorunsen
Canım geçmiş olsun ama panik ve stres yapma sakın kendiki toparla sakin olmaya çalış.havuç ve armut suyu iyi gelir diye biliyorum bende ama dokorun mutlaka bisey solemistir sana .Allah yardımcımız olsun kimin ne zaman azalacağı belli olmazDopplere de yolladi canim,iki doktor da ayni ölçümü aldılar.