• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Güzel gebeler nasılsınızzzz zaman nasıl gececek derken sona doğru yaklaşıyoruz kızlar bişi sorucam 1 hafta da 2 kilo alınır mı ya sabah sabah canım sıkıldı

A aa iste benim de en merak ettigim soru,insan bir gecede nasil 2 kilo alir?
Onunadimutluluk Onunadimutluluk canim ultrason net olcum veremez ki,sen moralini yuksek tut elinden geleni yap,ye iç.allahim bebisine saglik verecektir.

Kızlar niye bebeklere kilo aldırmaya çalışıyorsunuz ki , kilo çok mu iyi birşey ... @purpleflower kilolu çocuk daha sağlıklı olur diye bişi mi var ki , karbonhidratla çocukları şişirmeyin arkadaşım yaw , doğunca emdikçe güzel güzel kilolar alırlar inşsllAh zaten , yeterki doğduklarında gelişimleri tam olsun ister erken ister Zaman'ında doğsalar bile kilodan hariç bi eksikleri olmasın yeterki ...
Canm çok haklısn en başta en önemli olan tabikide sağlık. Sağlıklı olsunda zahıf olması önemli değil. Ama imkanımız varsa neden onlar için daha iyi beslenmeyelim ki. Hem benm dediğin kilodan çok sağlıklıda sünnet birde. Ha birde şu var bir bebk gerçekten kilolu doğunca iştahlıda oluyor sürekli meme istiyor yiyor. Ee öyle olunca gelişimi dahada güzel oluyo sonuçta. Yoksa ben illada püf kilo olsun istemiyorm ki kemik gelişimi beyin gelişimi sağlıklı olması herşeyden önce elbette

Iste boyle

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-20-19-45-44.webp
    Screenshot_2016-08-20-19-45-44.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 92
Mrb bayanlar acil bi sorum vardi simdi benim 32+0 oldugum gün 27sine geliyo okullarin açıldığı gün yani 1 eylülde 32+5e geliyo benim calisabilir raporunu ne zaman almam lazim çok kafam karışık 32+0 tatile denk geldiği icin rapor alamazsin diyenler var

Ya kızlar kv ile kp ultrasona gelmek istiyorlar nasıl kibarca hayır derim diye düşünüyorum. Biraz rahatlar benim aileme göre ben rahat edemem kp yanında rahim açıklığı için bayağı aşağıya kadar açıyor sonuçta doktor bir de özel soracaklarım oluyor malum off off dertlere karıştım. o_O

Ya kızlar kv ile kp ultrasona gelmek istiyorlar nasıl kibarca hayır derim diye düşünüyorum. Biraz rahatlar benim aileme göre ben rahat edemem kp yanında rahim açıklığı için bayağı aşağıya kadar açıyor sonuçta doktor bir de özel soracaklarım oluyor malum off off dertlere karıştım. o_O
Ay şimdiden böyleyse doğduğnda kimbilir ne yaparlar:) ama güzel birşey ya bu kadar heveslenmeleri tabi senin için biraz zor olabilir;) güzel bir dille kv söylesen ne der peki

Ay şimdiden böyleyse doğduğnda kimbilir ne yaparlar:) ama güzel birşey ya bu kadar heveslenmeleri tabi senin için biraz zor olabilir:KK66: güzel bir dille kv söylesen ne der peki
Ya bilmiyorum normalde çok anlayışlı insanlardır kızlarından ayırmıyorlar ama alınırlar diye korkuyorum eşime desem höt höt söyler rahatsız olur kız diye ama yine kırılırlar yani çok kötü durum

Ya bilmiyorum normalde çok anlayışlı insanlardır kızlarından ayırmıyorlar ama alınırlar diye korkuyorum eşime desem höt höt söyler rahatsız olur kız diye ama yine kırılırlar yani çok kötü durum
nasıl yani höt höt söyler kız diye.

Yani kibar bir dille değil de "gelmeyin selopi rahatsız olur" der direkt olarak eşim
Anladm cnm valla ya sen kibar bir dille kv söyleyeceksin, yada gelecekler başka seçenek yok gibi. Ha ama kıyamıyorm kırılırlar dersende birşey deme geldiklerinde önce sen odaya geç hazırlan hazır olduğnda seslenirsn sadc göbeğin görünür halde tutarsn çok aşağı inmez umarm dr

Kızlar kırgınlık vardı üzerimde soğuk algınlığı grip oldum falan diye hastaneye geldim. Önce bebeğe bakalım dediler ultrasonda her şey normal cikti. Nst de sancı çıktı. Hastaneye yatırdılar durduracaklar inşallah. Serumlar ilaçlar bekliyorum bakalım. Açılma yok Allahtan. İnşallah olmaz. 33+4 um. Çok erken daha. Dua edin ne olur. Daha beşiği bile yok kızımın.. :(

Back
X