İlla yorum gelecek birilerinden takma canım kafaya geçen bende bir yerde kahvaltıdaydım hamileliğimde çaydan tiksindim içemiyorum, sabah sabah da midem alev almıştı ve soda çok iyi geliyor bana bende kahvaltıda soda içiyordum önce zararlı giblerinden yorum geldi doktor günde iki tane içeceksin dedim bu defa da yedikleri içtiklerinin sayısınıda doktordan alıyorlar eşi de ordan bizim zamanımızda öyle değildi bunlar doktora gidiyor doktor ne derse onu yapıyor gibilerinden karı koca kinayeli konuştu canım bence bu iyi günlerimiz hele birde bizim melekler gelsin o zaman sen gör yorumları zayıfsa iyi bakmıyorsun, tombişse çocuğu şişirmişsin puf yapmışsın, hepimizin farklı kuralları önceliği olacak ama hepimiz bu kurallarla eleştirileceğiz o yüzden takma kafaya bebeğini senden iyi ve çok kimse düşünemez düşünsede uygulamaz soyleyenlere heheheee de geç nasıl olsa halay başı bizizBuara biraz dışardan yedim. Hemen mahvetti mide barsak sistemini artık dikkat edicem. Ya kimseden birşey beklentim inanın yok ama dün eşim kV e ugrayacagimizi söyledi. Kayinvalidem in işi gücü temizlik, geçen bana nutuklar atıyor bebek olunca iyice titiz olmam gerektiğine dair ama evinde bir kap yemek pisirmez. dünde gittik haliyle evinde yemek yok dışarıdan söyledi. 2 dk da bir yemek çıkarmak çok zor olmasa gerek ama suan dünkü yediklerimin ceremesini çekiyorum. heralde bebek yemekle değil temizlikle büyüyecek :/ kimseye anlatmam kV ile bu durumları ama dolmusum buraya patladim canım kusura bakma.

o minnoşlar da bizim