- 16 Ocak 2011
- 4.494
- 4.528
- 333
Estağfurullah canım ne kusuru. Bu aralar zor zamanlardan geçiyoruz.bide böyle şeyler olunca insan daha çok stres oluyor.inan bende öyleyim ama takmamaya çalış bebeğin için.insanlar neden milletin temizliğine bu kadar takmış durumdalar anlamış da değilim doğrusu.sanki biz bilmiyoruz![]()
Haklısınız canlar varya hakikaten ağzı olan konuşuyor. ben önceden hep içime atardim, yüz göz olmayim saygılı olayım diye, ama baktım karşımdaki aynı özeni gostermeyince bende de frenler tutmamaya başladı :) allahım feci laf sokuyorum. dayanamıyorum, ama dinlememek lazım dediginiz gibi, zaten karşıdaki anlarsa ne ala anlamazsa kendi bilir.İlla yorum gelecek birilerinden takma canım kafaya geçen bende bir yerde kahvaltıdaydım hamileliğimde çaydan tiksindim içemiyorum, sabah sabah da midem alev almıştı ve soda çok iyi geliyor bana bende kahvaltıda soda içiyordum önce zararlı giblerinden yorum geldi doktor günde iki tane içeceksin dedim bu defa da yedikleri içtiklerinin sayısınıda doktordan alıyorlar eşi de ordan bizim zamanımızda öyle değildi bunlar doktora gidiyor doktor ne derse onu yapıyor gibilerinden karı koca kinayeli konuştu canım bence bu iyi günlerimiz hele birde bizim melekler gelsin o zaman sen gör yorumları zayıfsa iyi bakmıyorsun, tombişse çocuğu şişirmişsin puf yapmışsın, hepimizin farklı kuralları önceliği olacak ama hepimiz bu kurallarla eleştirileceğiz o yüzden takma kafaya bebeğini senden iyi ve çok kimse düşünemez düşünsede uygulamaz soyleyenlere heheheee de geç nasıl olsa halay başı bizizo minnoşlar da bizim
![]()
Esimle uzagiz biliyorsunuz haftasonu yanıma gelmeye uğraşıyor. haftaya görüşürüz anne diyor. annesinin yorumu `ne gerek var ki niye geliyorsun, yorulma oğlum ` :) yorum yapmıyorum ama ben oğlumu böyle yetistirmeyecegim ve kimsenin kararlarinakarismayacagim inş.
Çok fena çıktım sabah mahvoldum canım ama bidaha olursa inş olmasın bunu da denerim.en hızlı çözüm neskafe kapuçino light 1paket![]()