• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Hayırlı geceler güzel anneler sabırsız bir hamis olarak size danışmaya geldim 2.bebisim olmasına rağmen cinsiyetini çok merak ediyorum rica etsem ilk günden belirtilerinizi ve cinsiyetlerini yazarmsiiniz

Oncelikle hayirli olsun, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.benim 2.oglum dogacak insallah. Ikisinin de belirtileri farkliydi.ilk oglumda cikolataya duskundum.bu oglumun basinda limon falan yiyordum bu yuzden kiz diye dusunmustum.ama oglum geliyor:KK46:sicaklardan mi bilmiyorum bu gebeligimde hep meyve yemek istiyorum.yani cok farkli.

Kizlar sizde oluyor mu biomiyorum. Son zamanlarda Sutyenimin icinde meme uclarimdan sut gelmis ve kurumuş gibi seyler gordumm iyi ifade edebildim mi bilmiyorum. Sutten baska bisey degildir herhalde dimi
Aynisini ben de görmüştüm dedim kesin erken dogum yapicam,niye sut birikti:110:su anda o beyazlik görüntüsü azaldi.bir de ozellikle bir gogsumde o goruntu vardi.

Bu arada gunaydin bugun oglumla randevumuz var.1 aydir gormuyorum kusum inanilmaz ozledim:KK68:

Oncelikle hayirli olsun, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.benim 2.oglum dogacak insallah. Ikisinin de belirtileri farkliydi.ilk oglumda cikolataya duskundum.bu oglumun basinda limon falan yiyordum bu yuzden kiz diye dusunmustum.ama oglum geliyor:KK46:sicaklardan mi bilmiyorum bu gebeligimde hep meyve yemek istiyorum.yani cok farkli.

Aynisini ben de görmüştüm dedim kesin erken dogum yapicam,niye sut birikti:110:su anda o beyazlik görüntüsü azaldi.bir de ozellikle bir gogsumde o goruntu vardi.

Bu arada gunaydin bugun oglumla randevumuz var.1 aydir gormuyorum kusum inanilmaz ozledim:KK68:
Günaydın tatlım inş. Güzel güzel gör oglusunu benimde 1 ay oldu gormeyeli ya pazartesi olsun biran önce gideyim inş.

Kizlar sizde oluyor mu biomiyorum. Son zamanlarda Sutyenimin icinde meme uclarimdan sut gelmis ve kurumuş gibi seyler gordumm iyi ifade edebildim mi bilmiyorum. Sutten baska bisey degildir herhalde dimi
Normal canım sadece sıkma oglumda da gelmişti benim 28. Haftalarda başlamıştı

Canim benim iki gpgsumde de olmus. Hayirlisi insallah. Oyy en son gecen hafta gordum minigimi agzi yuzu herweyi aklimdan cikmiyor bal kaymak yaaa :)

Kız bebekler de kalp atışı 140 üzeri oluyormus doğru mu peki

Merhaba canım hoşaflık armut demissin ilk defa duydum nasıl oluyor o. Güzel süt yapıyorsa bizde yapalım :)

merhaba;
armutu dilimle, gazete ya da sofra bezine ser, balkona bırak bir iki güne kurur. aynı sekılde kayısı ve şeftaliyi de kurutabilirsin. hava alan bi beze sar kış boyu kullanırsın

Facede ki gruba eklimi acaba ordaki arkadaşlar bi sorsalar ne iyi olurdu haber alırdık... Diğer arkadaş da E esmana di galiba nicki ni doğru yazmisimdir umarım... Çünkü benzer nickte çok kişi var...

rosinant rosinant başka gruplara yazmış ama en son yazdığı grup burası ,en son 17Agustosda yazmış 14agustosta doğmuş hastanede 1 ay sonra cıkacak demişler , inşallah iyidir.

E esmana da en son buraya yazmış .İnşallah onlarda iyidir.
İkiside çok yoğundur,erken doğum+küvez oldugunda günün hastanede geçiyordur.Allah yar yardımcıları olsun ,sağlık versin inşallah.

rosinant rosinant başka gruplara yazmış ama en son yazdığı grup burası ,en son 17Agustosda yazmış 14agustosta doğmuş hastanede 1 ay sonra cıkacak demişler , inşallah iyidir.

E esmana da en son buraya yazmış .İnşallah onlarda iyidir.
İkiside çok yoğundur,erken doğum+küvez oldugunda günün hastanede geçiyordur.Allah yar yardımcıları olsun ,sağlık versin inşallah.
Bende çok merak ediyorum kızları acaba ne yaptılar

taze fasülye bezelye koymustum. patlıcan kuruttum. bu hafta menemen yapmayı ve patlıcan közlemeyı dusunuyorum. bunun yanı sıra hoşaflık armut kurutayım diyorum süt yapıyormus. cok ıs var cookkk

Armut iyi fikir ama nedense bizim pazarda armut kıtlığı var. Bollaşacak heralde. Ben de domates, dolmalık biber, taze fasulye ve süt mısır aldım bakalım onları koyacağım ilk etapta :)

Canim cok ilginc ama buzluktaki şeyleri yiyemiyorum ondan malesef hazirlamiyacagim :KK43:

Aaa yenmez mi mis gibi :) Koku mu geliyor acaba sana? Daha önceden ufak tefek denemiştim hiç rahatsız etmemişti beni koyduklarım.

Benim de aklımda sebze den çok hamurişi bişeyler yapmak var, annem yapıyor çünkü sos, konserve vs, daha önce denediim kurabiye ve kek güzel duruyor buzlukta

Keşke bana da yapan olsa :( Hamurişi ile uğraşamıyorum ama sebze koymayı seviyorum. Hatta yemeği çok yapmışsam ve kısa sürede yiyemeyeceksek saklama kabına koyup buzluğa atıyorum. Çıkarıp ısıtınca yeni pişmiş gibi oluyor.

@muhip ben özelden aldım. 19 eylülde de çalışamaz raporu alacam. yalnız şunu merak ediyorum ben de bu beş hafta içinde olursa doğum yani mesela 19 unda ayrıldım 29 unda atıyorum doğum oldu. Sat a göre 10 ekim. Aradaki 11 günü falan da doğum sonrasına ekleyebilecek miyim? ?? Zor işler :))

Merhaba canım dün dr sordum bende önce öalışabilir raporu veriyorlar çıkmak istediğin zamanda gitip normal doğum raporunu alıyosun doğum erken yada geç fark etmez o tarihten itibaren 16 haftan olmuş oluyor yani sen rapor başlangıç tarihinden 16 hafta sayacaksın :)

Back
X