• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benim minik kurabiyenm 2700 gr olmuş ntsedede sukur sancı yok karın iki hafta önce çıktı Dr sıkıntı yok dedi ama kafamada takıldı.. Bebisim ayaklar yukarı çıkmış dönmüş dedi attık bir haftaya indi kontrolumm masallqhinizi aliriz teyzeleri:nazar:
Oy maşallh annesi inşallh sağlıcakla günündede gelir:KK46::nazar:

Benim minik kurabiyenm 2700 gr olmuş ntsedede sukur sancı yok karın iki hafta önce çıktı Dr sıkıntı yok dedi ama kafamada takıldı.. Bebisim ayaklar yukarı çıkmış dönmüş dedi attık bir haftaya indi kontrolumm masallqhinizi aliriz teyzeleri:nazar:
Maşallah subhanallah annesi nasıl bekliyorsun sen minnakı böyle :nazar::KK48:

bebisin döndüğüne sevindim cnm gözün aydın masallah iyi gidiyo gelişimi hep böyle gider insallah allah nazarlardan saklasın

Kızlar kaburga ve sırt bölgemde ağrı var neden olabilir acaba:silah:

kızlar merhabalar cok şükür iyiyiz. arada böyle oluyomus su takip edilcek. hıc kalkmadan yatıyorum artık. her an nolcagı belli deıl artık. merak eden arkadaslara cok teskkur ederim. ınsallah 3 hafta daha kalır oglum. zamanında gelır
Çok geçmiş olsun olsun canım yat dinlenir hep maşallah zamanda gelsin inşallah

Kızlar kaburga ve sırt bölgemde ağrı var neden olabilir acaba:silah:
bebeklerimiz artık büyüdü ve taşımak zorlaşıyo ben yaklaşık 1 aydır çekiyorum bu ağrıları artık daha da sık olmaya başladı
kolay değil hem kilo aldık hem bebek taşıyoruz bünyemiz alışık değil ağrı yapıyo
bebişlerde sıkıştırıyo ağrımız oluyo

Kızlar sabaha doğru çok kötü bir kabüs gördüm hayla etkisindeyim gerçek gibiydi herşey. Uyanır uyanmaz bebğime dua ettim sabahtan beridirde bi kırgınlık var üzerimde kasıklarım sancıyor bişey anlamadm ben ya dr.a daha geçn salı gittim herşey yolundaydı birde sanki bu aralar akıntımıdır suyummudur anlamadm ufak ufak çamaşırm ıslanıyor. Dün duştayken bile bacaklarmn arası birden ısındı elimle dokundm sanırm az bieşy suyum geldi ama telaş yapmadm yapmammı gerekiyor bilmiyorm ya of:(

Kızlar sabaha doğru çok kötü bir kabüs gördüm hayla etkisindeyim gerçek gibiydi herşey. Uyanır uyanmaz bebğime dua ettim sabahtan beridirde bi kırgınlık var üzerimde kasıklarım sancıyor bişey anlamadm ben ya dr.a daha geçn salı gittim herşey yolundaydı birde sanki bu aralar akıntımıdır suyummudur anlamadm ufak ufak çamaşırm ıslanıyor. Dün duştayken bile bacaklarmn arası birden ısındı elimle dokundm sanırm az bieşy suyum geldi ama telaş yapmadm yapmammı gerekiyor bilmiyorm ya of:KK43:

Benim de öyle oluyor çamaşırım epey ıslanıyor arada. Ama 1 aydır bu durum var ve kontrollerde suyum iyi çıkıyor.

Herkesin farklı olabilir tabii, devam ederse doktora görün bence.

canım çok geçmiş olsun.. iyi olmana sevindim.. peki dra gittin midün akşam ya da bu sabah? ne dediler..
servıks boyum iyi cıktı aslında asagıda bıle deıl. bu haftalardan sonra her an su gelebilir yada yavas yavas sızabılır dedıler. suyu da ıyı cıktı cok şükür. yemek ve tuvalet dısında kalkmam yasaklandı. sızıntı pedlerden kullanıcam. artıs olursa akıntıda su yetmeyecek gibi olana kadar beklicez sonra cocuk alıncak plan bu. dua ediyorum. cok korktum farkettımı hıc doguma hazır deılım. hastaneye gıderken esıme hala cantam hazır deıl dıyodum napıcamızı sasırdık esim benden daha panik oldu. evin içinde kosmaya basladı. allah bı daha yasatmasın zamanında gelsin bebeklerimiz

canım videoları açamadım ben ama sonra bakacağım, teşekkürler paylaşım için.

ben de şeyi söyliyim, "ilk kartlarım" diye bir şey var, ilk 6 ay falan bebeğe gösteriyosun siyah beyaz nesneler var. öneriyor doktorlar.
internetten ya da bebek mağazalarından alınabilir.

evt ;) kitaplarıda var.1.ay sadece buyuk siyah-beyaz dama gibi .
2 aydan itibaren grafik şekilli siyah beyaz ,
sonrasında eşya hayvan siyah beyaz olarak gruplara ayrılıyor kitapçıkları.

servıks boyum iyi cıktı aslında asagıda bıle deıl. bu haftalardan sonra her an su gelebilir yada yavas yavas sızabılır dedıler. suyu da ıyı cıktı cok şükür. yemek ve tuvalet dısında kalkmam yasaklandı. sızıntı pedlerden kullanıcam. artıs olursa akıntıda su yetmeyecek gibi olana kadar beklicez sonra cocuk alıncak plan bu. dua ediyorum. cok korktum farkettımı hıc doguma hazır deılım. hastaneye gıderken esıme hala cantam hazır deıl dıyodum napıcamızı sasırdık esim benden daha panik oldu. evin içinde kosmaya basladı. allah bı daha yasatmasın zamanında gelsin bebeklerimiz

bebeklerimiz herşeyden once sağlıkla gelsinler,zaman sonra.
erken doğum yapıp bebekleri sağlıklı olan arkadaşlar var şükür.
Seninde inşallah sağlıkla gelecek. :)
Karnımda hareketlerinin şiddetini hissedikce bu doğmaya hazır diyorum :)

Benim de öyle oluyor çamaşırım epey ıslanıyor arada. Ama 1 aydır bu durum var ve kontrollerde suyum iyi çıkıyor.

Herkesin farklı olabilir tabii, devam ederse doktora görün bence.
Haklısn cnm bu hafta bir kaç keç öyle oldu artık bakacam duruma dediğin gibi devam ederse giderim birde biraz daha miktarda çoğalma olursa. Hayırlısı olsun inşllh hepimzn hakkında

kızlar benimde erken doğum belirtim şu an yok şükür
sıvım fazla bebek iri ama bunlar etki değil sanırım
göğüslerimde bazen sarımsı bişey görüyorum ama sıvı falan gelmiyo öyle sürekli
eşim 31-3 arası yurtdışına gidiyor
çok dua ediyorum inşallah acil bi durumum olmaz
çanta falan hiç hazır değil eksikleri tamamlamadım ne kendimle ilgili ne çocukla hoş bebeğim erken gelirse yine giyecek eşyası var ama tam bir hazırlığımız yok
eşim moldovaya gidiyor ordan bi kaç bişey aldırıcam ona buraya göre farklı şeyler varsa bakalım
şu ikeanın fili uyku arkadaşı fil mesela çok taktım orda varsa alacak
Rabbim hayırlısıyla zamanında gelmelerini nasip etsin yavrularımızın :anneadayı::KK200:

ben deeee ... bide gerinmeyi çok özledim bööööyle bacaklarımı germeyi.. kramp gircek korkusuyla gerinemiyorum :KK70:
bendeeeeeeeeeeeeee yüzüstü ne zaman yatacağımın hesabını yapıyorum ama kızlar malesef emzirirkende yatılamıyormuş bir arkadaşım şiş oluyor mümkün değil yatamazsın dedi :(

Back
X