- 4 Şubat 2015
- 570
- 629
- 53
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de oturarak kılıyorm onda bile biraz zorlanıyorm artık. Bide en en bir Hatim yapmaya çalışın diyorlar ahır zamandayiz
Of kızlar ya sabahtan beri belime bir ağrı girmiş sormayın ne uyuyabiliyorm ne uzanabiliyorum nede oturabiliyorum. Korkmaya başladım artık umarım bir sorun çıkmaz. Birde bir kaç gündür bebk aniden vajinaya baskı yapıyor canm çok yanıyo sizdede böyle bir durum var mı?
Canım çok geçmiş olsunMarV-el çok geçmiş olsun inşallah durur azıcık daha bebeğin. Kızlar bizde dün trafik kazası yaptık biz iyiyiz çok şükür ama araba kötü yarın tamir e verilecek. Ama son haftalarimiz doguma az kaldi. Araba servisten çok geç çıkıyormus çok üzüldüm ama inşallah bebegim zamanında gelir. hastanelik durumumuz olmaz
maşalah size canım :) biz de 32 de gittiğimizde kilo boy aynı sizin gibiydi, 1 hafta öndeydi ve dönmemiştiKızlar dr dan çıktık şimdi, çok şükür tosuncuk olmuş bizimki 2100 gr 44cm olmuş. Bi 10 gün öne geçmiş maşallah subhanallah
Ama donmemis daha bizimki inş döner ya yoksa sezeryan gözüküyor. . . Doğumu da 10 ekimden sonra heran bekleyeceğiz dedi.
Birde corasprin kullanan varmı içinizde? 32 den sonra bırakacağız dedi.
Masallah SübhanAllah canım ben aspirin kullanıyordum 32 den sonra bıraktım. Doktor bırak dedi.Kızlar dr dan çıktık şimdi, çok şükür tosuncuk olmuş bizimki 2100 gr 44cm olmuş. Bi 10 gün öne geçmiş maşallah subhanallah
Ama donmemis daha bizimki inş döner ya yoksa sezeryan gözüküyor. . . Doğumu da 10 ekimden sonra heran bekleyeceğiz dedi.
Selamlar. Bayanlar bende iki hafta kaldı Sezeryan oluyorum. Herkese rabbim hayırlısını etsin
maşallah minnoşa ben de coraspin kullanıyorum 35. haftada bırakacaz dedi doktorum doktorda doktora farkediyor sanırımKızlar dr dan çıktık şimdi, çok şükür tosuncuk olmuş bizimki 2100 gr 44cm olmuş. Bi 10 gün öne geçmiş maşallah subhanallah
canım bende de çok fazla bel ağrısı oluyor bebişler büyüdüğü için sanırım hele de uyku zamanı mahvediyor uyuyamıyorum gece yarısı eşimi kaldırıp masaj yaptırıyorum o zaman uyuyyorum birazcık="Karakedck, post: 47865265, member: 698493"]Of kızlar ya sabahtan beri belime bir ağrı girmiş sormayın ne uyuyabiliyorm ne uzanabiliyorum nede oturabiliyorum. Korkmaya başladım artık umarım bir sorun çıkmaz. Birde bir kaç gündür bebk aniden vajinaya baskı yapıyor canm çok yanıyo sizdede böyle bir durum var mı?
Kızlar dr dan çıktık şimdi, çok şükür tosuncuk olmuş bizimki 2100 gr 44cm olmuş. Bi 10 gün öne geçmiş maşallah subhanallah
Olsun alt açma da lazımcanım kendime hiç bişey almadım daha pijama atlet vs.
ne banyoluk bebeğe malzeme aldım
bi kaç kat kıyafet ilave etmem lazım bebişe
taşımak için puset alıcam
ateş ölçer vs. şeyler alıcam işte
ilk önceliğim valiz malzemelerine niyet ettim ondan sonra geri kalan ıvır zıvırı alırım dedim
bebişimin ama şu an acil bişey olursa 1 hastane çıkışı 2-3 kat kıyafeti falan var şükür
battaniyesi de var 1 tane
çok lazımmış gibi 2 tane alt açması var millet ilk lazım olan şey alır ben alt açma aldım düz sonra dayanamadım tavşanlı olanlardan da aldım![]()
Doğrudur ca, Rabbim keyifle hazırlanmayı nasip etsin:)) canim ilk bebegimde bende erkenden hazirlamistim hatta arada acar eksik varmi diye bKar geri toplardim dusun ama oglum 41 haftalik dogunca bu defa rahatim sanki . gerci hepsi ayni olcak diye birsey yok eksikleri alip hazirlamak gerek bayramdan once halledeyim bari
Maşallah subhanallahKızlar dr dan çıktık şimdi, çok şükür tosuncuk olmuş bizimki 2100 gr 44cm olmuş. Bi 10 gün öne geçmiş maşallah subhanallah
Canım çok fazla ayakta mi kalıyorsun. Bi de yere falan çok eğilip kalkınca belim ve kasiklarim agriyo benim..inslh biranonce geçer seninkideOf kızlar ya sabahtan beri belime bir ağrı girmiş sormayın ne uyuyabiliyorm ne uzanabiliyorum nede oturabiliyorum. Korkmaya başladım artık umarım bir sorun çıkmaz. Birde bir kaç gündür bebk aniden vajinaya baskı yapıyor canm çok yanıyo sizdede böyle bir durum var mı?