• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar son adetim 21 Ekim , döngüm 24 gün 14 Kasım beklenen adet günümdü . 18 kasımda verdiğim test sonucum bu düşük değil mi sizce değer ?

Eklentiler

• IMG_7058.webp
    IMG_7058.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 43
2gun sonra tekrar kan verin geç döllenme olmuştur normal bence☺️ artış miktarı normalse sorun yoktur, sağlıkla gelsin❤️
Geç döllenmeyse kız mı olur acaba 🙈 yani diyorlar ya hızlı olan spermler erkek yavaş olanlar kız , o yüzden kız olmasıniçin yumurtlamadan önce birliktelik olsun ki kız ihtimali artsın .

Geç döllenmeyse kız mı olur acaba 🙈 yani diyorlar ya hızlı olan spermler erkek yavaş olanlar kız , o yüzden kız olmasıniçin yumurtlamadan önce birliktelik olsun ki kız ihtimali artsın .
Benim bir kızım var ve o da erken dollenmeydi cunku bat+3te 3000li değerlerle öğrenmiştim 😂 buna göre bende tutmuyor o😂

Tüh 😅 Allah bağışlasın
Amin cümlemizin ❤️ belli olmaz ama ya şimdi bu aralar stresli erkeklerin kız çocuğu oluyor diye paylaşımlar görüyorum hep 😂😂 bilmiyorum denk geldiniz mi x ve y kromozomunun dayanıklılığını etkiliyormuş stres faktörü 😂 buna göre bakarsak benim bu defa da kızım olacak eşim hep streslidir 😂😂😂

Kızlar doktor seçimi ne kadar önemliymiş bugün anladım. 6+5’teyim bugün. İlk doktorum yeterince açıklayıcı konuşmuyordu. Kalp atışını ilk duyduğumuzda eşimi çağırmak istediğimde “Artık çok duyacak zaten boşver” diye tepki vermişti. Bugün çevremde çok önerilen bir doktora gittim her şeyi tek tek gösterdi anlattı. Ölçüm yaptı, haftasıyla eş gittiğini söyledi. Yeme-içme konusunda da her ayrıntıyı anlattı. İçim o kadar rahat etti ki. Doktorunuz konusunda içiniz rahat etmiyorsa hemen değiştirin ❤🥰

Kızlar yaklaşık 6+4te kalp atışını duyan oldu mu hiç
6+1 de gittim bebeği bile göremedim boş gibi şuan haftaya gel dedi yoluk saç göründü gibi sadece biraz beklemek daha iyi olur benim gibi içinizde kuşku korku kalmasın diye pişman oldum erken gittiğim için

Son düzenleme:
bize de haber ver canım.
Kızlar düşük tehlikem yokmuş çok şükğr Allah a gayet iyi artış kese büyümüş dedi bebeğide gördük 6 mm den 21 e cıkmıs kese progestan verdi eger ıstersen basla nolur nolmaz dıye ama su an dusuk fılan tehlıke ce ve kanama goremıyorum dedı istersen bıdaha olursa başla dedi ne yapsam fitil verdi kullansammı kullanmasammı

Kızlar son adetim 21 Ekim , döngüm 24 gün 14 Kasım beklenen adet günümdü . 18 kasımda verdiğim test sonucum bu düşük değil mi sizce değer ?
hayır daha 4 haftalık çok küçük bir fasulye, geçen cumartesi benim öyle çıktı kese için haftaya cuma gel dedi, kese için haftaya perşembe git sende doktora, ama içim rahat etmem dersen kan tahlili verdiğin saatten 48 saat sonra yine ver 2 kat artmışsa sağlıklı gebeliktir. ben beta 340 ken doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış oluşmaya başlamış dedi tek bunu söyledi he bide kan tahlilinnde bide progestorana baktırdım araştırıp onun için sende kan verebilirsin. bide devlette acilde dişim ağrıyor hamile riskim var hap almak için kan tahlili istiyorm de 2 saatte sonuç çıkıyor progestoronu acilde yapmıyorlar ama

Kızlar düşük tehlikem yokmuş çok şükğr Allah a gayet iyi artış kese büyümüş dedi bebeğide gördük 6 mm den 21 e cıkmıs kese progestan verdi eger ıstersen basla nolur nolmaz dıye ama su an dusuk fılan tehlıke ce ve kanama goremıyorum dedı istersen bıdaha olursa başla dedi ne yapsam fitil verdi kullansammı kullanmasammı
sizin kaç haftalık ve kalp atışı duydunuz mu ? bide progesteron değeriniz ne çıktı da o hapı verdi ?

Back
X