• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Aynen canım bidiklar tercih edecek nasıl gelmek istiyorlarsa :) hakkımızda hayırlısı olsun inş. En sağlıklı şekilde kucağımiza alalım yeter
Aynen öyle canım. Ben normal olsun diye çok dua ettim hamile kaldıktan sonra, sezeryandan korktuğum için, inşallah normal doğrurum dedim hep, ama şimdi pişmanm çok istedim diye çok istemek doğru deil , hayırlısı demek lazımmış meğersem.
Önemli olan sağşıkla kucağımıza almak sağlıkla büyütmek inşallah :KK200:

Cnm bir anlasam bende anlamadm doktorm iri bebk dedi o kadar ama sadc boyu uzun yani kilosu az bile haftasına göre
Canım okudum yazdıklarını, bazen cihazdan kaynaklanan şeyler olabiliyo, bence bir sonraki randevunu bekle, zaten sıklaşıyor ya artık kontroller, şmdi strs yapma. Boyunun uzun olması da gayet iyi demek ki kemikleri güzel gelişmiş minnoşun annesi :) içini ferah tut

Kızlar dr dan çıktık şimdi, çok şükür tosuncuk olmuş bizimki 2100 gr 44cm olmuş. Bi 10 gün öne geçmiş maşallah subhanallah
Ama donmemis daha bizimki inş döner ya yoksa sezeryan gözüküyor. . . Doğumu da 10 ekimden sonra heran bekleyeceğiz dedi.
Birde corasprin kullanan varmı içinizde? 32 den sonra bırakacağız dedi.
Benim dr da 32 de birakacaz dedi.Ama igneye devam son haftaya kadar,dogum sonrasida 6 hafta devam.

canım benim gecen carsamba 2700 di ,hatta karın kısmııkı hafta onde cıktı ona canım sıkıldı benmide noraml dogunada engel olur diye ...ama belli olmazhaftasnauyar belki diye düşünüyoz ..bende soramadım doktora tam ,buhafta sorucam , yani senin bebiş ole kiloluda degil neyi onde cıktı ki acaba birhafta ileriden gitmeside cok onemli degilmiş
Maşallh cnm sağlıcakla olur inşallh. Dediğin gibi bir hafta önde geride olması hiç önemli değil önemli olan sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamamız umarım öylede olur.

Canım okudum yazdıklarını, bazen cihazdan kaynaklanan şeyler olabiliyo, bence bir sonraki randevunu bekle, zaten sıklaşıyor ya artık kontroller, şmdi strs yapma. Boyunun uzun olması da gayet iyi demek ki kemikleri güzel gelişmiş minnoşun annesi :) içini ferah tut
Evet ya haklısn cnm boyunun uzun olması sağlıklı olduğunada işarettir. Çok teşekkür ederim cnm umarımda öyle olur. Zayıf uzun olsa daha hoş;) ama inşallh iştahlıda olur kızımın hep oruçmuş gibi olan iştahından sonra çok dua ediyorm;)

Kizlar dogum yöntemlerini konusmussunuz dogum biraz kismet isi kizim iri bir bebekti riski goze alamadim planli sez.oldum 39+1 de ilk gun zorlandim 3 gun butun islerimi kendim yaptim hic yatmadim yan komsum normal dogum yapti alt kesisi fazlaydi kadin 40 gun oturamadi herkes beni normal onu sez.saniyordu yani diyecegim ben hep dya ettim illa su dogum yontemide demedim hayirlisi neyse oyle olsun dedim sukur ikimizde saglikliydik onemli olan o hepimizin hakkindahayirlisi olsun stressiz sıkıntısız dogumlar olsun

Arkadaslar geceleri dpgru duzgun uyuyamiyorum :KK43: sag tarafima yattigimda sanki bebegim sagima toparlanmis gibi oluyor ve sagima yattigimda cok tekme atiyo. Be de rahatsiz oluyor sanirim diye dpgruluyorum bakiyorum gobegimin sag tarafi daha bir siskin. Soluma yatiyormm bu kez de solum kollarim ayaklarim uyuşuyor. E sirt ustu zaten yatamiyorum :KK43: yavrum geceleri daha bi hareketli nedense bi de sagima yatmami hic sevmiyor sizde durumlar nasil

Ben de sadece kendim bu durumdayım zannediyordum :(..gece uykum hiç yok nerdeyse.hiçbir pozisyon da rahat edemiyorum.sabaha karsı sızıyorum biraz :(

Benim dr da 32 de birakacaz dedi.Ama igneye devam son haftaya kadar,dogum sonrasida 6 hafta devam.
Ben iğne kullanmadım canım sadece corasprin bakalım bırakacağım allaha emanet minislerimiz
Ben de sadece kendim bu durumdayım zannediyordum :KK43:..gece uykum hiç yok nerdeyse.hiçbir pozisyon da rahat edemiyorum.sabaha karsı sızıyorum biraz :KK43:
Bende erkenden uyumusum bu saatte cin gibiyim.

Kizlar dogum yöntemlerini konusmussunuz dogum biraz kismet isi kizim iri bir bebekti riski goze alamadim planli sez.oldum 39+1 de ilk gun zorlandim 3 gun butun islerimi kendim yaptim hic yatmadim yan komsum normal dogum yapti alt kesisi fazlaydi kadin 40 gun oturamadi herkes beni normal onu sez.saniyordu yani diyecegim ben hep dya ettim illa su dogum yontemide demedim hayirlisi neyse oyle olsun dedim sukur ikimizde saglikliydik onemli olan o hepimizin hakkindahayirlisi olsun stressiz sıkıntısız dogumlar olsun

Ben de su anda oyle dua ediyorum ve dogumu dusunmemeye calisiyorum. Hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun.

Gunaydin kizlar 2 saattir uyumaya calisiyorum yok 6 da uyanmaktan sikildim artik ki gecede uyuyamiyorum son haftalar hep bole demek ki
Günaydın canımm, al benden de o kadar 6 dan beri uyanığım , bari bi iş halledeyim dedim bebiş için hediye edeceğim lavanta keselerini dikiyorum, bir yandan da plan yapıyorum neyi ne zaman halledeceğim diye, rahattım ben emelden sonra Aldı beni bir Telaş :mapus:
Bu arada MarV-el MarV-el ses ver yahu dünden beri gözüm telefonda hep En Büyük TÜRKİYE

Günaydın kızlar uyku problemi bende de var hemde yaklaşık iki aydan beri geceleri uyanıyorum sonrada uyuyamiyorum ki ben kafasi yastığa değmeden uyuyanlardanim surekli bol aksiyonlu ruyalarda görüyorum , kac gündür de içim daralıyor nefes alamıyorum ama oglusum tekme atinca yada içeride kendince oynadiginda hepsini unutuyorum iyi ki varsin diyorum çok ozleyecegim bu hallerini bana daha da güzel duygular ve anlar yasatacak olsa da MarV-el MarV-el ins herşey yolundadir sezerysndsn ve yogunluktan donemissindir Hamza ile seni çok merak ediyoruz

Günaydın benim canım üstelik ben hamilelik oncesi dis etlerimden tedavi gordum hsmilelik oncesi yaptirman gerek yoksa çok kötü sonuçları olur demişti dişçim demek ki bunu kastetmis
Aynen ya çok kötü elma bile ısaramiyorum hemen kanıyor. Durduk yere kanıyor. Fırcalamaya korkar oldum çünkü o kadar çok kanıyor ki

Günaydııınlar , bende uyanıyorum hep wc seansları, bebik tekmeleri derken sabah oluyor , olsun çok şükür bu hallerimizi özlicez belki

Eveeeet ozleyecegim:110:dun yemek hazirlarken aklima geldi,kendi kendime tadini cikarayim bu gunlerin ozlerim sonra dedim:KK36:tabi kucagimda olmasi da harika olacak ama

Back
X