• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bilmiyorum tatlım bi ara sor istersen, en kötü haftaya cuma git çalışamazı şu tarihten itibaren başlar diye verirler, tarihe de 15 ini yazarlar, onlar daha tecrübeli arayıp danışmakta fayda var.

benim bi arkdşm Hastaneden bi kağıt almıştı çalışabilir olduğu tarih:
Çalışamaz olduğu tarih:
Alt alta yazıyodu mesela, taaa çalışabiliri aldığı tarihten çalışamazı da hesaplayıp yazmışlardı. O kağıdı verdik çalışamazı başladı izne gitti. Yani önceden de yazabiliyolar diye biliyorum canım, bi sor...
Oyleyse canim haftaya kontrole gittigimde calisamaz raporunu da isterim verirlerse ne guzel olur
Bu arada bebegin hareketlerinde yavaslama azalma var sanki ne yapsam bilemedim

Canim oncesinde de verilebiliyorsa sende onceden iste
canım iznim yanmıyo benim ayın 20 sinde rapor almam lazım çalışabilir almıştım şimdi izne ayrılmam ayın 20 si
yani ben kurbana kadar çalışıcam kurban haftası zaten evdeyim çalışmıcam tatil bitimi pazartesi iş salı tatil başlıyo :)
birde çok şükür yıllık izin hiç kullanmadım şimdi bile kötü olunca gitmiyorum işe yıllık izinden düşürüyorum
artık cumartesileri de gitmicem sadece 5 gün ama bugün resmi tatil işteyim bu kadar tezatlık :KK70:

Bende aynı şekilde sabaha kadar sağa sola dönerek geçiyor Tüm günde halsizlik var boşuna demiyolarmis işleri son aya bırakma diye hicbirsey yapacak halim yok ya :KK43: bir an önce doğsun artık istiyorum
canım çok ilginçtir bende tüm gün çalışınca akşama enerji sıfır gece uykusu pek yok bugün uyuyorsam ertesi gün resmen ayakta geçiyo ama tuhaflık şu ki ay diyorum karnımda özlerim ben bugünlerimi
şu an doğum fikrini aklıma getiremiyorum ama şaka maka bişey kalmadı yani
oğlumla konuşuyorum hayırlısıyla vaktinde gel diye zaten evi bi temizleteyim çantayı hazırlıyım izne çıkayım ohh sonra bekleyelim paşamı inşallah hayırlısıyla gelir

Oyleyse canim haftaya kontrole gittigimde calisamaz raporunu da isterim verirlerse ne guzel olur
benimkide yavaşladı hareketleri sanırım iyice daraldı yeri ondan
ama elimi koyunca dayanıyor elimin altına rahatlıyorum şükür ama eskisi gibi çok kuvvetli tekmeleri yok yani sık yok
az artık hissetmem

İnşallah öyle yaparlar canım, şansını dene :) valla canım bilmiyorum ki belki iş yapmışsındır farketmemişsin ya da pozisyonu değişmiştir, ya da uyuyodur annesi..

Back
X