• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ayy banada bebek düşünüyorsan lazer yaptirma dedi hemde lazer merkezimdekiler bilseydim boyle olacagini kesinlikle genital bölgeyi yapardım en azindan bende kuaföre gidemeyip utananlardanim ayiptir soylemesi kocamdan bile kac ay kactim Ben kardeşime yaptırıyorum su an yanımda inş doğuma kadar yanımda olur
Canım ben 1.5 yılda lazerle hem genitalden hemde koltuk altından kurtuldum. Şuan çok rahatım. Bacakta da 3. Seans bitmişti ama o bile farketti ayda 10 15 tane ancak çıkıyor. Allaha şükür çok zorlanmadim. Doğumdan sonra bacagida bitireceğim inş. Herkese tavsiye ederim. Büyük rahatlık

Canim gerçi sen biliyorsundur da demir hapı alırken c vitamini içeren bişey alırsan emilimi daha kolay oluyormuş sonra demir içeren besinler tüketirken kafein ve kalsiyum içeren besinleri bi iki saat öncesi ve sonrası yememen lazım, hatta ekmek bile demir emilimini azaltıyor diye duymustum

Yok canım bizde de karın büyük, Ayna ve rastgele alıyorum zaten eldiven tüyü çabuk yakalıyor bırakmıyor o yüzden rahat oluyor

Durumuna bağlı canım ama benim 3 saatte bitirdiğim işi 20 dakkada yapıyor çok sürmez süre olarak acıya gelince kendim daha çok acıtıyordum doğrusu. Uyuşturucu kremler varmış bilmiyorum hamileyken kullanılır mı belki öyle de yapabilirsin ama çok uzun değilse tüyler acımaz yani. Benim canımda pek kıymetlidir ağlardım eskiden evde yaparken bir kere denedim annemin zoruyla her ay gidiyorum artık.

Becerikli ve cesaretli hatunlarrrrrr siziiiiiiii:KK15:
Canım ben 1.5 yılda lazerle hem genitalden hemde koltuk altından kurtuldum. Şuan çok rahatım. Bacakta da 3. Seans bitmişti ama o bile farketti ayda 10 15 tane ancak çıkıyor. Allaha şükür çok zorlanmadim. Doğumdan sonra bacagida bitireceğim inş. Herkese tavsiye ederim. Büyük rahatlık

Sen akıllılık etmişin ne güzel @triton-x ☺️

Yalnız lazer herkese uygun olmuyor mesela bana jiletle bir yıl al bunları yokedemeyiz dediler birkaç yere gittiğimde. Rengi açık ve inceymiş.

Kizlar bebek bezini yanlis almisim molfix 0 numara almisim nasil farketmedim anlamadim geride veremiyorum siz bnm gibi yapmayin:anneadayı:

Kızlar benim bıyık bölgemde kararma oluştu sanki bıyık varmış gibi duruyor.
Hamilelik sonrasında oluştu. Güneş koruyucu da kullanıyorum oysaki :duduk:
Aaaa aynı durum bende de oldu ben denize gitmiştim ondan oldu diye düşünüyordum doğumdan sonra geçer diye ümit ediyorum geçer değil mi:(

kızlar dün ıvır zıvır alışverişleri tamamladık biraz...

pişik kremi bepantol alıcaktım ben,
toker bebe mağazalarında 100g lığı 19.90 a düşmüş, çok çok uygun ama hiç kalmamıştı :( ben de küçük paketten aldım mecburen, hastanede falan idare etsin, sonra büyük alırız diye düşündüm..

saç fırçası tırnak makası falan bebedor marka aldım, nuk marka aradım bulamadım. chicco markalar da çok pahalı geldi..

kendme yüksek bel külot aldım, içine hasta bezi aldım. o hasta bezleri de kocaman ya görünce korktum resmen :(
annem geçen gün bana bi normal bi de dolgulu emzirme sütyeni almış, onları da koyarım hastane çantasına..
bide yine de depend marka kullan at külot alcam, çünkü hangisinde rahat ediceğimizi blemiyoruz şimdiden :/

bi de ıslak mendil aldım, prima hassas ciltler, bide evde koltuğa falan serilen alt açma bezlerinden aldım,kullan at oluyor ya...

bide göğüs kalkanı aldım,göğüs pedim çok var kuzenim verdi kutu kutu dolu... ama göğüs pedi bazen rahatsız ediyor özellikle yara olursa, ama göğüs kalkanı göğüs ucunu serbest bırakıyor hava da almasını sağlıyor diye duymuştm, o da 40 tl ye geldi 2 tanesi avent marka.

çamaşır detarjanını dalin aldım, yumuşatıcı da koymuş eşim sepete farketmemiştim, evde gördüm, yumuşatıcı kullanmak doğru değil demi henüz? yumuşatıcı daha çok kalıyo kıyafetlerin üstünde diye düşündüğüm için almayacaktım aslında... daha sonraları kullanılır belki ama şmdi yıkama yaparken sadece deterjan kullanayım demi??

Ay inslh geçer ya eşim diline doladi şimdiden bıyıklı kedim diyor.güneş kremi de kullanmıştım ama demekki cilt daha hassas bu dönemde...
benim her tatilde olur canım , burnumda ve bıyık bölgemde, alışkınım biraz :) aam tatil sonrası hafifliyor zamanla..
bu sefer hamileliğin etkisiyle benim sol yanağımda tam elmacık kemiğimin üstünde leke oldu güneş lekesi.. 1 ay sonra geçti şimdi yok oldu :)

Ne guzel kurtulmussun. Evlenmeden once tum vucut 7 seansta ben gittim. Bir sure rahattim ama 6 ay sonrasinda yavas yavas cikmaya basladi ve simdi eskisinden daha fazla ciktilar:( Kizimi biraz buyuttukten sonra belki tekrar baslarim. Ama bu sefer bitme garantili paketlerden alacagim.

Ne guzel kurtulmussun. Evlenmeden once tum vucut 7 seansta ben gittim. Bir sure rahattim ama 6 ay sonrasinda yavas yavas cikmaya basladi ve simdi eskisinden daha fazla ciktilar:KK43: Kizimi biraz buyuttukten sonra belki tekrar baslarim. Ama bu sefer bitme garantili paketlerden alacagim.
Ben de bayagı gittim . Bacak kol altı hala iyi durumda ama genital malesef çıkıyor ::

Günaydın kızlar yarın kontrolüm var acaba. Çatı muayenesi yaparmiki

Doktoruna göre değişiyor canım benimki yapmıyormuş mesela doğum zamanı yapıp aldı bir durum varsa sezerryana alıyormuş

kızlar dün ıvır zıvır alışverişleri tamamladık biraz...

pişik kremi bepantol alıcaktım ben,
toker bebe mağazalarında 100g lığı 19.90 a düşmüş, çok çok uygun ama hiç kalmamıştı :KK43: ben de küçük paketten aldım mecburen, hastanede falan idare etsin, sonra büyük alırız diye düşündüm..

saç fırçası tırnak makası falan bebedor marka aldım, nuk marka aradım bulamadım. chicco markalar da çok pahalı geldi..

kendme yüksek bel külot aldım, içine hasta bezi aldım. o hasta bezleri de kocaman ya görünce korktum resmen :KK43:
annem geçen gün bana bi normal bi de dolgulu emzirme sütyeni almış, onları da koyarım hastane çantasına..
bide yine de depend marka kullan at külot alcam, çünkü hangisinde rahat ediceğimizi blemiyoruz şimdiden :/

bi de ıslak mendil aldım, prima hassas ciltler, bide evde koltuğa falan serilen alt açma bezlerinden aldım,kullan at oluyor ya...

bide göğüs kalkanı aldım,göğüs pedim çok var kuzenim verdi kutu kutu dolu... ama göğüs pedi bazen rahatsız ediyor özellikle yara olursa, ama göğüs kalkanı göğüs ucunu serbest bırakıyor hava da almasını sağlıyor diye duymuştm, o da 40 tl ye geldi 2 tanesi avent marka.

çamaşır detarjanını dalin aldım, yumuşatıcı da koymuş eşim sepete farketmemiştim, evde gördüm, yumuşatıcı kullanmak doğru değil demi henüz? yumuşatıcı daha çok kalıyo kıyafetlerin üstünde diye düşündüğüm için almayacaktım aslında... daha sonraları kullanılır belki ama şmdi yıkama yaparken sadece deterjan kullanayım demi??
yumuşatıcı önerilmiyor canım pek bende ini nin deterjanını aldım yumuşatıcısız gayet iyi oldu ütüyüde görünce yumuşacık olduloldular

Back
X