• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Karakedck Karakedck isin ehli burda aydinlaticaktir bizi:KK66: ama ben dedigin gbi yapiyorum gunde 1 bardak iciyorum fazlasinin bi zarari olurmu ki diye korkumdan
:) yok cnm ya işin ehli değilim sadc çevremde bu şekilde bebği çok sağlıklı ve kilolu doğuranlar tanıyorm. Kısa sürede en hızlı çözüm diye. Bakma ben o kadar yapamıyorm bile bir kaç gündr bir bir y.k bal bir bardk suya karıştrp içiyorm. Geçn aylarda gelişimi gerideydi 8 gün bende günde iki kez yapıp içtim ve bir gittim 9 gün ileri çıktı ( gerçi sonra bıraktm gelişimide durdu ama:() o yüzdn hani paylaşayım belki bir kaç kişiye yardımcı olurm diye söyledm inşllh deneyen herkezde faydasını görür;)

:) yok cnm ya işin ehli değilim sadc çevremde bu şekilde bebği çok sağlıklı ve kilolu doğuranlar tanıyorm. Kısa sürede en hızlı çözüm diye. Bakma ben o kadar yapamıyorm bile bir kaç gündr bir bir y.k bal bir bardk suya karıştrp içiyorm. Geçn aylarda gelişimi gerideydi 8 gün bende günde iki kez yapıp içtim ve bir gittim 9 gün ileri çıktı ( gerçi sonra bıraktm gelişimide durdu ama:KK43:) o yüzdn hani paylaşayım belki bir kaç kişiye yardımcı olurm diye söyledm inşllh deneyen herkezde faydasını görür:KK66:

Bende duzenli yapamadim Pek okadar cok sivi varki icmem gereken 24 saat yetmiyo bazen:)cok iyi yaptin paylasmakla bi arkadasin bebegi gerideydi one gecmisti sanirim bal serbetiyle yazmisti burda.faydasini goruruz insallah hepimiz cok sagol;)

Bende sarışına yakın açık kumralım, kolumdakiler sapsarı mesela hiç almadım hayatımda
Ben önceden agdaya gidiyordum tuylerim oyüzden baya incelmisti. Bence alexandratte marka lazer epilasyon cihazı olan yer varsa o kesin çözüm görür sizinkinide aksine daha çabuk cevap verdi bende

Canım tiroid fln varmı sende bi arkadaşımın hormonlar fazla çalışıyordu. Benim 6 seansta bitti, arkadaşımın 8. Seansta halen baya duruyor demişti. Birde ben çok araştırdım. Özel hastanede yaptırdım. Diode marka lazerle sonradan herkesin çıkıyormuş. Ama alexandratte kullanan yerlerde kesin çözüm oluyormuş. Sende güzellik merkezi yerine hastanede yaptırabilirsin. Güzellik merkezleri biraz daha para odaklı oluyorlar. Biter inş seninde araştır öyle git derim canım

Canim troid yoktu bende ( tabi hamilelikte bu ay yeni cikan haric). Tekrar tuyler cikinca universitede tum hormonlarima sirf bunun icin baktirdim birsey cikmadi. Ben de guzellik merkezlerine guvenemedigim icin ozel hastaneďe yaptirdim. Ilk birkac seans alexander yaptilar. Zaten tenim beyaz tuyler siyah oldugu icin idealmisim. Sonraki seanslarda diode yaptilar. Ama ne acidi sorma. Sonuc iyiydi aslinda ama tekrar fazlasiyla cikinca bende biraktim. Tabi birde eskiden ust bacagimdaki tuyler incecikken, o donemde jiletlettikleri icin onlar cikti basima simdi.

Ne zaman tam ciğeri gelişir bilmiyorm cnm araştırmak lazım. Ama korkma bebeğin geç gelmiş zor olmuş şu an doğumu düşünme. Herkez sezeryan oluyor eğer en ufak bir risk varsa hiç düşünmez bende sezeryan olurdum herkezin bünyesi bir değil kimş sezeryanla bir haftada ayağa kalkıyor kimi bir ayda. Bende normal oldum bir ay oturamıyordum ablam son doğumunda ikinci gün oturdu. Yani bünyeyle alakalı çok korkma tek duan şuan sağlıklk bir şekilde bebğini kucağına almak olsun cnm. Bal şerbetinide iyi yapıyorsn bebğe biraz daha güç verir. Bebğin suyu içinde havuç suyu diyorlardı bir araştır istersn inşallh sağlıklı bir şekilde zamanında doğar cnm[/QUOTE

Canim neden oturamadin dikislerin mi fazlaydi?.

Kizlar sutun icine rondodan gecirilmis muzu karistirip icmek de cok kilo aldiriomus bebege. Ben son 10 gundir bunu yapiyorum. Bana da isyerinde daha onceden hemsirelik yapmis bir arkadasim soyledi. Bal şerbetini de icmeye ozen gosteriyorum. Cumartesi gunu kontrolum var insallah etki etmistir ya. Benim minihim de 31+3 te bir bucuk kilo civariydi

MarV-el MarV-el hayırlı olsun miniğin, inşallah herşey yolundadır.

Kızlar takip ediyorum ancak cepten giriş yapamıyorum bi türlü. Yine hastanede serum yedim yine çok fazla kasılmalarım var ve NSTde 100 leri gördük hem de 5 dkda bir. Ağrı acı hissetmiyorum dedikçe doktorlar şaşırıyorlar. Çok şükür ağrı yok..

Doktor artık çalışamazsın erken doğum riski çok yüksek dedi. Evdeyim bundan sonra. Hayırlısı artık doğumdan sonra ücretsiz izin falan bir süre idare edeceğiz..

Kafam muayenede çok karıştı. 2 hafta önce oğlumun kilosu 1600 gramdı, şimdi ölçtüğünde 1200 gram dedi ben şok:KK57: Emin misiniz hocam nasıl olur falan dedim, tekrar ölçtü mırın kırın ederek. Bu sefer de 1900 gram dedi bikaç gram için uğraştırdın beni şimdi oldu mu dedi :KK57: İçime bir kurt düştü acaba bebeğim iyi mi, bu kasılmalardan dolayı gelişemiyor mu yavrum?

Hiç anne karnında zayıflayan bebek duydunuz mu mümkün mü böyle bişey?

kızlar hediyelikleri hallettniz mi? ben karar veremiyorum pek..
Ben ne yapacağıma karar verip malzemeleri aldım iki çeşit yapıyorum biri çok yakınlarıma diğeride dıdının dıdısı olurya öyle geleceklere pazartesi ikisindende birer tane yaptım nasıl olacak diye hemen dolabıma astım ilkler benim olsun istedim. Akşam atabilirsem fotosunu atayım, yapabileceksen kendin yapmak hem daha hesaplı hem daha heyecanlı.

Son düzenleme:

Kızlar takip ediyorum ancak cepten giriş yapamıyorum bi türlü. Yine hastanede serum yedim yine çok fazla kasılmalarım var ve NSTde 100 leri gördük hem de 5 dkda bir. Ağrı acı hissetmiyorum dedikçe doktorlar şaşırıyorlar. Çok şükür ağrı yok..

Doktor artık çalışamazsın erken doğum riski çok yüksek dedi. Evdeyim bundan sonra. Hayırlısı artık doğumdan sonra ücretsiz izin falan bir süre idare edeceğiz..

Kafam muayenede çok karıştı. 2 hafta önce oğlumun kilosu 1600 gramdı, şimdi ölçtüğünde 1200 gram dedi ben şok:KK57: Emin misiniz hocam nasıl olur falan dedim, tekrar ölçtü mırın kırın ederek. Bu sefer de 1900 gram dedi bikaç gram için uğraştırdın beni şimdi oldu mu dedi :KK57: İçime bir kurt düştü acaba bebeğim iyi mi, bu kasılmalardan dolayı gelişemiyor mu yavrum?

Canim Allah şifalar versin. Bence iyi olcememisler sen icini rahat tut. Hic duymadim anne karninda zayiflayan bebegi. Doktorlar da bi acayip onlarin gorevi bu mirin kirin etmek olur muymus. Ne şikayetle doktora gittin canim belirtilerin neydi.

canım öyle bişey olamaz.. doktor ölçememiş işte çok belli..
sancın baya yüksekmiş canım istirahat et, Allah şifa versin :anneadayı:

Ben ne yapacağıma karar verip malzemeleri aldım iki çeşit yapıyorum biri çok yakınlarıma diğeride dıdının dıdısı olurya öyle geleceklere pazartesi ikisindende birer tane yaptım nasıl olacak diye hemen dolabıma astım ilkler benim olsun istedim. Akşam atabilirsem fotosunu atayım, yapabileceksen kendin yapmak hem daha hesaplı hem daha heyecanlı.
ellerine sağlık canım.. ben pek beceremem o yüzden hazır alırım sanırım, ama ne alıcağıma karar veremiyorum, magnet olsun istiyorum ama birsürü çeşit var, kokulu taşı, keçesi ohoo bitmiyor :) sen ne yapacaksın=?

Canim troid yoktu bende ( tabi hamilelikte bu ay yeni cikan haric). Tekrar tuyler cikinca universitede tum hormonlarima sirf bunun icin baktirdim birsey cikmadi. Ben de guzellik merkezlerine guvenemedigim icin ozel hastaneďe yaptirdim. Ilk birkac seans alexander yaptilar. Zaten tenim beyaz tuyler siyah oldugu icin idealmisim. Sonraki seanslarda diode yaptilar. Ama ne acidi sorma. Sonuc iyiydi aslinda ama tekrar fazlasiyla cikinca bende biraktim. Tabi birde eskiden ust bacagimdaki tuyler incecikken, o donemde jiletlettikleri icin onlar cikti basima simdi.
Canım diode da çıkıyormuş. Sen alexandreatte le devam et bence onla biter inş.

Sagol canim ben riskli gebelik takibindeyim daha once 2 kaybim var kan pihtilasmasindan.bundada ilk 4 ay ciddi dusuk tehdidim vardi kanamam vardi surekli yatistaydim.son 3 aydada su azligindan yatiyorum.30.haftadan itibaren nst ye baglamaya basladi bu yuzden dr um.can yakacak kadar siddetli degilde bendeki adet agrisinin daha hafifi sanki.birde soylemesi ayip buyuk abdestim geldigi zamanlarda dayanilmicak derecede agriyo erken dogum belirtisimi bagirsaklardan kaynaklimi onu cozemiyorum
Canım benim de 2 kaybim var. Ama bunda telaş yapmadım rahat oldum. İnş bak bu haftalara geldik. Sıkıntı stres yapma allahın izniyle sağsağlim kavuşacağız miniklerimize
canım aynen acemiyiz resmen.. doğum pozisyonu almış gibi değil zaten göbek deliğimin hem sağı hem solu dolu çünkü, ittiriyor oralardan. valla emin de diilim sanki bi aşşada gibi gördüm karnımı, belki bana öyle geldi. umarım öyledir :/
çantamız felan hazır deil yani
Canım aşağıda değildir. Sen moralini bozma bende sağda solda hissediyorum hareketlerini buarada

ellerine sağlık canım.. ben pek beceremem o yüzden hazır alırım sanırım, ama ne alıcağıma karar veremiyorum, magnet olsun istiyorum ama birsürü çeşit var, kokulu taşı, keçesi ohoo bitmiyor :) sen ne yapacaksın=?
ben magnet yaptım o kadarda zor değil canım ilk defa yaptım gayet de oldu bence 1 tanesi şişe açacağı kese içinde çikolata ile sunacağım o çok basit piyasada 3,5 küsür ama bana maliyeti 2 tl oldu canım, diğeride keçeden puset şeklinde magnet 1,5 tl ama maliet 1,80 tl tuttu canım hem zevkli hemde uyguna geldi, eğer açacağa baştan karar vermeseydim veya gelen malzeme kötü olsaydı yelken şeklinde metale küçük bebek biblosu yapıştıracaktım o modelde çok hoştu

ben magnet yaptım o kadarda zor değil canım ilk defa yaptım gayet de oldu bence 1 tanesi şişe açacağı kese içinde çikolata ile sunacağım o çok basit piyasada 3,5 küsür ama bana maliyeti 2 tl oldu canım, diğeride keçeden puset şeklinde magnet 1,5 tl ama maliet 1,80 tl tuttu canım hem zevkli hemde uyguna geldi, eğer açacağa baştan karar vermeseydim veya gelen malzeme kötü olsaydı yelken şeklinde metale küçük bebek biblosu yapıştıracaktım o modelde çok hoştu
eline sağlık canım :) puset şeklinde olan magnetleri beğeniyorum mesela :KK200: inşallah ben de karar veririm zaman kalmıyor :D

Back
X