• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar donence almayı düşünenler varsa sizinle birsey paylaşayım. Ben Fisher price mutlu düşler veya kelebekli rüyalardan birini almayı düşünüyordum. Kelebekli rüyaların fiyatı ve ozellikleri beni daha tatmin edince onda karar kıldım. Gecen hafta alışveriş yaparken bu ürünün Carrefoursa da 129 tl olduğunu gordum. İnternette araştırdığımda alabileceğim en uygun fiyatlardan biriydi kargo vs ugrasmayım diye dun uğradım 60 tl daha indirim yapılmış. 69 tl ye aldım. Dusunenler varsa haberiniz olsun.

Canim ben de almayi dusunuyorum ama online sitesinde temin edilenemektedir yaziyor :(
Magazalarda varmidir

Walla korkudan bütün çamaşırları yıkadım bilmem kaç tur hemde. Bittim yorgunluktan .
Yarında ütülerim artık :)
Oo maşallah aslında yapınca uzun iş yok da ihmal ediyoruz işte

Ay maşallah eşine benimki öyle değil geçen bayramda sadece bir gece kalaalım dedim kriz oldu ayriliyorduk nerdeyse bu bayram hiç ağzımı bile açamam napcam bakalım :KK43:
Allah yardımcın olsun canım inşallah bu bayramda rahat edersin
Evet cnm sizde adetler nasıl bilmem ama bizde bir hafta içinde isim gecesi yapılır iki tarafn aileleri gelinir yemek yenilir, sonra isim konulur, sonrada tatlı servis edilir. Misafirler ardarda takılarını takıp giderler.
Oyy canım düşünemiyorum ilk bi hafta böyle bi olayı, Allah yardımcın olsun

kızlar merhaba uzun zamandır yazamıyordum usura bakmayın herkes iyidir inşallah çatı muaynesine giden oldu mu nasıl yapılıyor ben çok korkuyorum da

Ama işte o gecede biraz zor geçiyor:) kv dmler yok ama dört tane görmcm geleck altı kardeşim annem babam kp veee bir kreş dolusu çocuk:KK43:
canım bence çok avantajlı ya. hem de iki taraf da geliyo diyosun süper :) biz de benim taraf parça parça gelir.. eşimin tarafı toplanıp gelir ama farklı zamanlarda olduğu için ayrı ayrı ikram hazırlamak durumunda kalıcak annem. gerçi annem önceden buzluğa atarız börek çörek diyo ama.. sizinkini ben çok sevdim ya. keşke istesem de yapsalar herkes topluca gelse :D:D:D bence avantajlısın, :)

Kızlar donence almayı düşünenler varsa sizinle birsey paylaşayım. Ben Fisher price mutlu düşler veya kelebekli rüyalardan birini almayı düşünüyordum. Kelebekli rüyaların fiyatı ve ozellikleri beni daha tatmin edince onda karar kıldım. Gecen hafta alışveriş yaparken bu ürünün Carrefoursa da 129 tl olduğunu gordum. İnternette araştırdığımda alabileceğim en uygun fiyatlardan biriydi kargo vs ugrasmayım diye dun uğradım 60 tl daha indirim yapılmış. 69 tl ye aldım. Dusunenler varsa haberiniz olsun.
cnm o modeli ben de çok beğenmiştim. hem tavana yansıtması da vardı. ama bi arkdşmz vericekmiş bize, ama vermeselerdi bundan alacaktım. fiyatı da süper yakalamışsın :KK200:

inşallah canım ablam sağolsun ütümü yaptı

inşallah canım çantayı hazır ettin mi
ben temizliği hususi geçe bıraktım ev temiz kalır diye :)

ev perişan durumdaydı tatile gittik geldik halılar yıkamadaydı falan derken mecbur aldım kadını. bayramdan sonra son bi daha alırım diye düşünüyorum doğuma yakın temiz kalır

çantayı bayramda hazırlıycam canım inşallah annem gelicek yıkama ütüleme işlerine onu bekliyorum

Çok sukur bi sikintimiz yokmus. Ama cumarrtesi ve pazar gunu nts icin hastaneye gelicez. Tansiyonumu surekli olcecez. Bayramin 3. Gunu yani carsamba gunu de yatiş icin gelecekmisz. Insallah o zamana kadar kilo aldiririm yavruma biraz saha gelisir insallah.

canım yatış neden doğum için mi takip için mi onu anlayamadım. haftan daha erken merak ettim. havalar sıcak tansiyonun yüksek çıkabilir dikkatli ol dışardayken

Canim ben de almayi dusunuyorum ama online sitesinde temin edilenemektedir yaziyor :KK43:
Magazalarda varmidir

Ben gecen hafta gittiğimde de 1 tane vardı, bu hafta yine aynısı duruyordu ben aldım. Eger yasadıgın sehirde carrefour varsa bir arayıp sorabilirsin belki gitmeden once. Urun güzel, tek sorun bizim büyüyen yatağın arka tarafı masa olduğu için parmaklıgı yok. Ondeki parmaklıklara takabiliyoruz o yuzden.

Canım bende 34+4'ken gittim 2300 dedi kilosuna. İri bir bebek bekleme haftasına göre geriden geliyor küçük doğabilir dedi imom vitamin verdi. Halbuki o kadar da dikkat etmiştim beslenmeme 2 haftada sadece 100gr almış kuzum :KK43: çok üzüldüm şimdi süt ürünleri ve meyve ağırlıklı besinlerden tüketmeye çalışıyorum doğuma kadar toparlar bebişlerimiz inşAllah :KK43:
Aslinda 35.haftaya kadar benim oglum hep kilosu ilerideydi .Bende cok dikkt ediyorum cok duzenli besleniyorum.Ama can slkacak bisey yok bence bende 3 kilo dogmusum iri bir bebek beklemiyorum zaten.yeterki saglikli olsunlarda.daha 5 haftamiz var ins normal kilolalrinda dogarlar hepimizin yavrucaklari..

İnşallah hayırlısı alırsın bebisleri kucağına canım. Dualarimiz seninle Allah yardimci olsun bizi habersiz bırakma.

canım bence çok avantajlı ya. hem de iki taraf da geliyo diyosun süper :) biz de benim taraf parça parça gelir.. eşimin tarafı toplanıp gelir ama farklı zamanlarda olduğu için ayrı ayrı ikram hazırlamak durumunda kalıcak annem. gerçi annem önceden buzluğa atarız börek çörek diyo ama.. sizinkini ben çok sevdim ya. keşke istesem de yapsalar herkes topluca gelse :KK70::KK70::KK70: bence avantajlısın, :)
;) yapabilirsn bnce ya gelecek olan herkezi ara isim gecemize davetlisnz de ikramda hazır alın bir tepsi baklava ve karışık kurabiyeler içeck yeter işte :)) yemek hiç yapmayın bilmiyolarmş zatn böyle adedi:)) ben herhalde altıncı günü felan yaparm anck toparlanrm çünkü.

:KK66: yapabilirsn bnce ya gelecek olan herkezi ara isim gecemize davetlisnz de ikramda hazır alın bir tepsi baklava ve karışık kurabiyeler içeck yeter işte :)) yemek hiç yapmayın bilmiyolarmş zatn böyle adedi:)) ben herhalde altıncı günü felan yaparm anck toparlanrm çünkü.
:) bence de 1 hafta ver kendine.. Bi de yemek mi yapcam yok artık. Çocuk doğuran benim bi de yemekli ağırlamak hiç bana göre bişiy diil :) ha şndi büyüklere müdahele etmek olmaz ne zmn isterlerse gelsinler cnm :) biz daha kızımıza ismini kim üfleyecek onu bile bilmiyoz. Ailede namazında niyazında olan biri yok. Olanlar şehirdışında :( en inançlı orucunu tutan cumasına giden eşim yani. Dedelerden de inançlıdır. Babası mı okusa ?

canım bence çok avantajlı ya. hem de iki taraf da geliyo diyosun süper :) biz de benim taraf parça parça gelir.. eşimin tarafı toplanıp gelir ama farklı zamanlarda olduğu için ayrı ayrı ikram hazırlamak durumunda kalıcak annem. gerçi annem önceden buzluğa atarız börek çörek diyo ama.. sizinkini ben çok sevdim ya. keşke istesem de yapsalar herkes topluca gelse :KK70::KK70::KK70: bence avantajlısın, :)
bizim iki taraf da şehir dışında olduğu için bize kimse gelmez ama arkadaşlar gelir , kv de gelir ama bakalım beni şaşırtıp takı takarlar mı bilmem bu konuda vukuatlılarda eşime sorduğumda da oda bende bilmiyorum yorum yapamıcam diyorlar, o yüzden benim öyle telaşım olmayacak tek tedirginliğim lohusa iken kp'inde gelip uzun kalmaları keşke kv tek başına gelse

:) bence de 1 hafta ver kendine.. Bi de yemek mi yapcam yok artık. Çocuk doğuran benim bi de yemekli ağırlamak hiç bana göre bişiy diil :) ha şndi büyüklere müdahele etmek olmaz ne zmn isterlerse gelsinler cnm :) biz daha kızımıza ismini kim üfleyecek onu bile bilmiyoz. Ailede namazında niyazında olan biri yok. Olanlar şehirdışında :KK43: en inançlı orucunu tutan cumasına giden eşim yani. Dedelerden de inançlıdır. Babası mı okusa ?

bizim eşim kendisi okuyocak hastanedeyken öyle özel bi tören yapmayacağız eşim kendisi öyle istedi kendisi okumak ,istiyormuş :))

gerçi yapacağız fakan demedi dün kontrolodeydim henüz doğum görünmüyor dedi sadece :))
Bizimki kafayı kanala dayadığından rahim ağzını göremiyordu doktor hanım ondan erken yaptı normalde 38i bekliycektik. Ama söylüyorlar genelde bir önceki kontrolde çatıya bakarız diye ona göre hazırlanıyorsun canımo_O

ev perişan durumdaydı tatile gittik geldik halılar yıkamadaydı falan derken mecbur aldım kadını. bayramdan sonra son bi daha alırım diye düşünüyorum doğuma yakın temiz kalır

çantayı bayramda hazırlıycam canım inşallah annem gelicek yıkama ütüleme işlerine onu bekliyorum
bence de bu sıcakta yorma kendini
iyice ağırlaştık malesef bende toplu ütü imkansız yani
ablam sağolsun hem bebişiminkileri hem bizimkileri yaptı
temizliği de atlatırsak benden iyisi yok :)
beni fena erken doğum korkusu sardı çünküm :(

bence de bu sıcakta yorma kendini
iyice ağırlaştık malesef bende toplu ütü imkansız yani
ablam sağolsun hem bebişiminkileri hem bizimkileri yaptı
temizliği de atlatırsak benden iyisi yok :)
beni fena erken doğum korkusu sardı çünküm :KK43:

sorma yaa bendede gereksiz bi panik var sanki heran doğurabilirmişim gibi. bi anda olsun bitsin artık bişiler diyorum sonra sakinleştiriyorum kendimi herşey bitsin erkende olucaksa o zaman olsun eksik bişi kalmasın diye :)

annem ütüyü seviyo Allah'tan bide torunu diye daha bi heyecanlı

yardımcı gelirse atlatırsın canım temizliğinide inşallah ama sakın kendi başına yapmaya kalkma. ben kadın olmasına rağmen cuma günü onu ver bunu ver saat 3 gibi düştüm koltuğa ağrıdan dedim sen yap benim yatmam lazım ağrım oldu, Allah razı olsun işini hakkıyla yapıyo banada dikkat ediyoda uzandım sonra yemek falan yedik kendime geldim biraz ama et kesiği gibi oldum resmen ertesi güne

Onunadimutluluk Onunadimutluluk geçmiş olsun, inşallah kilo alır biraz daha. Artık dinlenme vakti..

Ben de kilosuna önce 1200 sonra 1900 dedikleri için kafam karışmıştı. Dün başka bir hastaneye gitti orda ölçtü doktor, bu sefer de 2800 çıktı:rolleyes:Yani 1 haftada 1900'den 2800 e çıkması nasıl olabilir, ekstra beslenme uygulamadım bile. Benim yine içime sinmedi bu iş:KK57:

Neyse sağlıklı olsun da hayırlısı diyelim.

Bu arada elektrikli göğüs pompası aldım medela swing, çok iyi yorumlar okudum hakkında.

Arada adet ağrısı gibi ağrı geliyor geçiyor. Kasılmalarım aynen devam. Dünkü doktor artık bu haftadan sonra doğurabilirsin endişe etme dedi.

Back
X