Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım çok geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz bir şekilde alırsın yavrunu kucağına. Yanlış hatırlamıyorsan iki çocuğun daha vardı, Allah onlardan da ayrı bırakmasın fazla, tez zamanda tüm yavrularını sağlıkla kanadının altında topla inşallah.Meraba canım. .Ben yuksek tansiyondan yatmistim. preeklampsi teşhisi ile hastanede yatıyorum. Sürekli gozetim altindayim. Bebeğim beslenemedigi için haftaya sezeryan olacağım. İnslh kuvezde çok kalmaz.dualarınıZi eksik etmeyin
Bebegim en son 1900grlardaydi.
İçimden bi ses cok ayrı kalmiycaz diyo .
Allah size yasatmasin
Bende esime diyorum nasil cesaret ettik ne kadar buyuk sorumluluk die bunu dusunmek icin gec kalmadin mi diyobana da şaka gibi geliyo hala inanamıyorum diyorum dalga geçiyorlar içindeki tekmelere rağmen mi diye
çok ilginç ya cidden ben o kadar hazırlık yapıyorum ama hala idrak edemedim![]()
Günaydın maşallah subhanallah canım, iki hafta daha beklese bile baya iyi kilo alır daha, hayırlısı olsun hakkındaKızlar günaydın. Allah herkese hayırlı doğum nasip etsin şimdiden. Benimde bugün doktor randevum vardı 36. Haftadayım bebek bi hafta önden gidiyor 3 kilo geldi kızım. 4 kilo olursa sezeryan olabilirmiş. İnşallah normal doğum olur![]()
Maşallah kuzucuğuna inşallah en kısa zamanda dönerr:))) artık güçlendi bide daha sert hareketleri bebişlerin :)canım hiiç sorma yaa benim puşa normalde az hareket ederdi burda herkes bebeğim durmuyo derken bzimki azıcık oynasa bende bayram havası artık hareketlerini az hissedeceksiniz denilen dönemde halay çekmeye başladı eşimle gülüyoruz çıkacak yaa yaramazlık provası yapıyo durdu durdu şimdi başladı yaramazlığa bizi kandırdı minnoş inş. bir daha döner![]()
CANIM BEN HASTANEDEN CIKTIM evde dinlenme modundayımm tesekür ederimsordugun içinHerkese hayırlı cumalar bu arada kızlar:)
Canım geçmiş olsun ben bayadır giremiyordum nasılsın son durumun belli miCANIM BEN HASTANEDEN CIKTIM evde dinlenme modundayımm tesekür ederimsordugun için![]()
aynen öyle dün film vardı trt 1 deBende esime diyorum nasil cesaret ettik ne kadar buyuk sorumluluk die bunu dusunmek icin gec kalmadin mi diyo
dikkat et kendine cnm dinlen zaten son gunlerimiz artikCANIM BEN HASTANEDEN CIKTIM evde dinlenme modundayımm tesekür ederimsordugun için![]()
mide barsak kanalında kalan ilaçlar bunlar kana karışmıyor. birde ben işin içinde olduğum için ayarlıyorum her gün her gün bu kadar yoğun başıma gelmiyor :)yarım şişe mifazlası zararlı bence bende bu defa rennie almayı
Öyle demeyin yaaa bebis üzülmesin annesi :)Bende esime diyorum nasil cesaret ettik ne kadar buyuk sorumluluk die bunu dusunmek icin gec kalmadin mi diyo
hiç sancı çıkmadı. hayırlı zamanda gelsin inşallah..
Evet en onemlisi canm hayirli anne baba olmak ve evlatlarimizin hayirli olmasiaynen öyle dün film vardı trt 1 de
ve ağlamaktan içim çıktı erkek çocuk özellikle daha zor sanırım benimde bir tosunum var daha da etkiledi beni
Rabbim hayırlı anne baba olmayı nasip etsin bebeklerimizinde hayırlı evlat olmasını nasip etsin
dünyada bu kadar sıkıntı varken onlarda olmazsa olmazımız![]()
Ya kotu anlamda degil ona iyi bakamama korkusu yoksa o simdiden herseyimiz olduÖyle demeyin yaaa bebis üzülmesin annesi :)
Allah Razı olsun cnm. ..tansiyon ilaci mi 2 katına çıkardı doktor .günde 6 ilaç içiyorum. 3 .4 gündür düzene girdi.hiç yükselmedi. Doktor bugün de yat yarın bakalım dedi..Belki yarın gönderir ..çarşamba sezeryan icin gel der inslh..çocuklarımı çok çok özledim. .Ay canım çok geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz bir şekilde alırsın yavrunu kucağına. Yanlış hatırlamıyorsan iki çocuğun daha vardı, Allah onlardan da ayrı bırakmasın fazla, tez zamanda tüm yavrularını sağlıkla kanadının altında topla inşallah.
Gözün aydin cnm ..çok sevindimKontrolden çıktım kızlar. Az kalsın yine yatıyordum hastaneye. İlk nst bozuk çıktı bebegin kalp seslerinde sıkıntı var dedi. Once yatış dedi sonra tekrar çektirelim sonra yatış veririz gerekirse dedi. İkinciyi başka cihazda çektiler çok şükür düzeldi. 5 gün sonra nst kontrolü. Ultrasonda da sıkıntı yok. 2759 gr 50 cm olmuş. Suyu iyi. Baş aşağı dönmüş tekrar şükür. Ben artık doğsun istiyorum... hatta sancı çıksın diye dua ettim resmen..hiç sancı çıkmadı. hayırlı zamanda gelsin inşallah..
![]()