• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Meraba canım. .Ben yuksek tansiyondan yatmistim. preeklampsi teşhisi ile hastanede yatıyorum. Sürekli gozetim altindayim. Bebeğim beslenemedigi için haftaya sezeryan olacağım. İnslh kuvezde çok kalmaz.dualarınıZi eksik etmeyin
Bebegim en son 1900grlardaydi.
İçimden bi ses cok ayrı kalmiycaz diyo .
Allah size yasatmasin
Ay canım çok geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz bir şekilde alırsın yavrunu kucağına. Yanlış hatırlamıyorsan iki çocuğun daha vardı, Allah onlardan da ayrı bırakmasın fazla, tez zamanda tüm yavrularını sağlıkla kanadının altında topla inşallah.

bana da şaka gibi geliyo hala inanamıyorum diyorum dalga geçiyorlar içindeki tekmelere rağmen mi diye :KK70:
çok ilginç ya cidden ben o kadar hazırlık yapıyorum ama hala idrak edemedim :KK49:
Bende esime diyorum nasil cesaret ettik ne kadar buyuk sorumluluk die bunu dusunmek icin gec kalmadin mi diyo

Kızlar günaydın. Allah herkese hayırlı doğum nasip etsin şimdiden. Benimde bugün doktor randevum vardı 36. Haftadayım bebek bi hafta önden gidiyor 3 kilo geldi kızım. 4 kilo olursa sezeryan olabilirmiş. İnşallah normal doğum olur :110:
Günaydın maşallah subhanallah canım, iki hafta daha beklese bile baya iyi kilo alır daha, hayırlısı olsun hakkında

canım hiiç sorma yaa benim puşa normalde az hareket ederdi burda herkes bebeğim durmuyo derken bzimki azıcık oynasa bende bayram havası artık hareketlerini az hissedeceksiniz denilen dönemde halay çekmeye başladı eşimle gülüyoruz çıkacak yaa yaramazlık provası yapıyo durdu durdu şimdi başladı yaramazlığa bizi kandırdı minnoş inş. bir daha döner:KK46::KK46::KK46::KK46:
Maşallah kuzucuğuna inşallah en kısa zamanda dönerr:))) artık güçlendi bide daha sert hareketleri bebişlerin :)

Bende esime diyorum nasil cesaret ettik ne kadar buyuk sorumluluk die bunu dusunmek icin gec kalmadin mi diyo
aynen öyle dün film vardı trt 1 de
ve ağlamaktan içim çıktı erkek çocuk özellikle daha zor sanırım benimde bir tosunum var daha da etkiledi beni
Rabbim hayırlı anne baba olmayı nasip etsin bebeklerimizinde hayırlı evlat olmasını nasip etsin
dünyada bu kadar sıkıntı varken onlarda olmazsa olmazımız :KK49:

Kizlar merhaba, 29. Haftasinda dogum yapan bi arkadas vardi esmana ydi galiba, hic haber varmi ondan. Ben hic okumadim bisey yazdimi, İnsaallah iyidir bebegide kendiside

Kesiyi doğum anı hissetmiyorsunuz kızlar hickorkmayin hatta bende hem kesi hem yırtık olmuştu o an his yok sonra dikişler aciyo tabi

Kontrolden çıktım kızlar. Az kalsın yine yatıyordum hastaneye. İlk nst bozuk çıktı bebegin kalp seslerinde sıkıntı var dedi. Once yatış dedi sonra tekrar çektirelim sonra yatış veririz gerekirse dedi. İkinciyi başka cihazda çektiler çok şükür düzeldi. 5 gün sonra nst kontrolü. Ultrasonda da sıkıntı yok. 2759 gr 50 cm olmuş. Suyu iyi. Baş aşağı dönmüş tekrar şükür. Ben artık doğsun istiyorum... hatta sancı çıksın diye dua ettim resmen.. :olamaz: hiç sancı çıkmadı. hayırlı zamanda gelsin inşallah..:anne:

aynen öyle dün film vardı trt 1 de
ve ağlamaktan içim çıktı erkek çocuk özellikle daha zor sanırım benimde bir tosunum var daha da etkiledi beni
Rabbim hayırlı anne baba olmayı nasip etsin bebeklerimizinde hayırlı evlat olmasını nasip etsin
dünyada bu kadar sıkıntı varken onlarda olmazsa olmazımız :KK49:
Evet en onemlisi canm hayirli anne baba olmak ve evlatlarimizin hayirli olmasi

Ay canım çok geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz bir şekilde alırsın yavrunu kucağına. Yanlış hatırlamıyorsan iki çocuğun daha vardı, Allah onlardan da ayrı bırakmasın fazla, tez zamanda tüm yavrularını sağlıkla kanadının altında topla inşallah.
Allah Razı olsun cnm. ..tansiyon ilaci mi 2 katına çıkardı doktor .günde 6 ilaç içiyorum. 3 .4 gündür düzene girdi.hiç yükselmedi. Doktor bugün de yat yarın bakalım dedi..Belki yarın gönderir ..çarşamba sezeryan icin gel der inslh..çocuklarımı çok çok özledim. .
Duçlarını için çok saolun..inanın etkisini gosteriyor..
Bende hastane fobisi var..nasıl dayanıyorum hayret ediyorum.
Allahım butun bebekleri korusun .onları annelerine bagislasin

Kontrolden çıktım kızlar. Az kalsın yine yatıyordum hastaneye. İlk nst bozuk çıktı bebegin kalp seslerinde sıkıntı var dedi. Once yatış dedi sonra tekrar çektirelim sonra yatış veririz gerekirse dedi. İkinciyi başka cihazda çektiler çok şükür düzeldi. 5 gün sonra nst kontrolü. Ultrasonda da sıkıntı yok. 2759 gr 50 cm olmuş. Suyu iyi. Baş aşağı dönmüş tekrar şükür. Ben artık doğsun istiyorum... hatta sancı çıksın diye dua ettim resmen.. :olamaz: hiç sancı çıkmadı. hayırlı zamanda gelsin inşallah..:anne:
Gözün aydin cnm ..çok sevindim
Bebeğine masallh. .vaktinde gelsin cnm sağlıklı gelsin inş

Kontrolden geldim kizlar 34+1 deyiz bugun.kilomuz 2130 cikti.boy dr soylemedi buzamana kadar hic ama fl degeeri 6.20. Oda 42 cm filan yapio.1 hafta geride gelisimimoz dedi.nst de sanci cikmadi sukur.hareketleride duzenliydi nst de.bakarsin beni utandirir bu kerata vaktini bekler dedi;)dr um kendide 32.haftada dogmus kuvezde yokmus benim zamanimda.anne sutude hic alamamisim dedi icin rahat olsun dedi;))

Back
X