- 12 Ocak 2011
- 176
- 166
- 123
Canım aynen vallaDogum yaklastikca bendeki sancilar azaliyo sankihic dogmicakmis gibi geliyo
sizede oyle oluyo mu :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aynen vallaDogum yaklastikca bendeki sancilar azaliyo sankihic dogmicakmis gibi geliyo
sizede oyle oluyo mu :/
Ben deeeee:)Evet canim yatacak merak etme.Bana mudurum bayramdan sonra yatar dedi bakalim bekliyorum.Bugun dogum iznine ayrildim.
Canım aynen vallabugün kontrolüm vardı önceki iki kontrolde sancı çıkmıştı bu hafta tık yok. Bebiş 3250 gr olmuş
doktorda bişey demedi. İkinci doğum olduğu için belli olmaz Biranda gelişir herşey diyor. Kafam çok karışık
![]()
Canim çok gözünüz aydın, evet belki bakımı zor olur minnak olduğu için ama karnında vakit geçirmek istememiş daha fazla annesiAllah Razı olsun cnm. .aynen öyle oldu.çok şükür. .gözümüz aydın oldu.oğlum yuvasına kardeşlerine kavuşuyor. .cennet kokulularimiz için herseye değer ..yeter ki sağlıklı sıhhatli olsunlar..minigim 2kg oldu
.olsunn ınslhh buyur Allah ın izniyle ..Rabbim meleklerimizi korusun

Canım nasıldıı muayne herşey yolunda inşallahCanim ben de bugun doktora gidicem 35+6 yim.
Ama minnosun kilosu iyi sikinti yasayacagini sanmiyorum canim skma sen canini
Yok canım alttaki değerden çok uzak değil ki kilosu, dert etme sakın, doğum için de hayırlısı olsun hakkınızdaKizlar selam.
Bebek donmus haftaya da donmezse sezaryen gunu verecek.
Aslinda biraz kafam karisti kilosu dusuk geldi bana:/
2545gr :/
Bilemedim
Bebeğin dönebilir canım son ana kadar bile sezaryen için gün verse de 38 den önce veremez asıl kiloyu bu saatten sonra alıyorlarmış sıkma canını benim canımı sıkan kilosun dan ziyade plesanta yaşlanmasıydı sağlıkla sihhat le Gelsin ler hayırlısıylaKizlar selam.
Bilemedim
Şimdi nasıl bebeğinin durumu iyisiniz değil mi canımmmm insanlar neden hep moral bozar ki bilmiyorum bi burda moral vetici cevaplar varhiç moralini bozma benimki 4 hafta önce grade 2 yaşlanmada çıkmıştı. doktorum bıraktı beni erken doğar falan bir sürü korkuttular. gelişmeyebilir dediler çok şükür gelişiyorda bebiş her hafta kontrole gidiyoruz. devamlı sol tarafına yat, bol bol dinlen enerji harcama, içebildiğin kadar su iç, tansiyonunu çok sıkı takibe al. doğsa bile korkulacak zamanları atlattık
Canim doktor muhakkak seni sık takip eder artık duruma göre alır ve artık evelallah küveze bile gerek kalmaz üzülmeKızlar doktordan geldik plesenta yaşlanması başlamış 2500 gram 45 cm boyu var 35+6 da moralim bozuldu
okul öncesi benimde. Sınıfımda kreş hatta. Bu hafta gidiyorm zorlanıyorm ztn. Bende pazartesi günü çalışamazı alacağım galina hiç halim yokVallaheramora ben okul öncesi öğretmeniyim ve ilk hafta Bzm çok karışık geçiyor hele ilk gün , o karışıklığı stresi hiç yaşamak istemedim .. Bide zate hadi 1-2 hafta gidebildim diyelim , çocuklar için zor olacak tam bana alışır gibi olup başka öğretmen gelecek ... Onun için direk hiç başlamadan izne ayrıldım...
Senin branşın ne ?..
Kuzum benimde 36 artılarda 2500 gramdı benim kuzum 1 haftada 1 kiloya yakın almış şuan 3254 merak etme bianda alıyorla bol muz yedim onunda faydası oldu sanırımKizlar selam.
Bilemedim
Ben de yiyim bari canim masallahhhh kuzucugunaaaKuzum benimde 36 artılarda 2500 gramdı benim kuzum 1 haftada 1 kiloya yakın almış şuan 3254 merak etme bianda alıyorla bol muz yedim onunda faydası oldu sanırım
Ay dogmadimi canimKuzum benimde 36 artılarda 2500 gramdı benim kuzum 1 haftada 1 kiloya yakın almış şuan 3254 merak etme bianda alıyorla bol muz yedim onunda faydası oldu sanırım
Canım nasıldıı muayne herşey yolunda inşallah
Bebeğin dönebilir canım son ana kadar bile sezaryen için gün verse de 38 den önce veremez asıl kiloyu bu saatten sonra alıyorlarmış sıkma canını benim canımı sıkan kilosun dan ziyade plesanta yaşlanmasıydı sağlıkla sihhat le Gelsin ler hayırlısıyla
ben biraz uyumusum cnm oglusumla 3 saat kadar nasil iyi geldi sanki 1 ay uyumuşum bakalim gece oglumu nasil uyutucamBende oleyim canım ya uykum çok u Gündür kafami kaldiramiom m
cnm oglumda benimde oyleydi bugun yarin derken 40 haftayi doldurdu stres yapma daha var günümüze ne kadar durursa bebis o kadar iyi gelisimini tamamliyoKızlar doğuramadımm kaldım öyle
Hala 3 cm açılmam var sancılar yok denecek kadar az. Bugün doktora gittik kızım 48 cm 3254 gram olmuş maşllah 1 haftada neredeyse 1 kilo almış çok şükür ki geçen hafta olmadı olsaydı doğum 2500 gram doğacaktı herşeyde varmış bir hayır.. Doktor yine heran gelebilir diyor ama eğer sancı gelemezse 2 hafta sonra yani ekimin ilk haftası suni sancıyla doğum planımız var hayırlısı bakalım. Sizler ne durumdasınız kontrole gidenler var mı doğum hakkında belli birşey var mı