• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar ya ben acayuip korkar oldumm :KK43: cıkmasın dursun orda diyicem nerdeyse:skandal:
Korkunun Ecel e faydası yok cnm elbet vakti saati gelince dogacaklar bugün bana komşu en güzel günlerin böyle kal diyor onunda 40 günlük oğlu var hiç uyumuyor çok zor günler geçiriyorum dedi bende hem bir an önce doğsun hemde böyle duydukça dursun biraz daha düşünüyorum ama takdir Allahın

Peceteye gorunmeyecek kadar kahve leke gelmisti canim onemsemedim ama gece 11 oldu bi dr arayayim haftam ufak dedim oda acti sagolsun bi gel bakalim dedi hic agrim falan yoktu gittim 2. 3 cm aciklik vardi yatirdi bide 3 4 gun yogun bakimda yatabilir dedi cok korktum sana ole bisi soledilermi canim ins solememislerdir allah kimseyi korktugu yere ugratmasin aminnn

Yok canim bana yogun bakim falan demedi.açıklık icinde ilk dogumdan kalmadir dedi.oyle bir acitti ki az evvel karinca kadar yine geldi.doktora gitmek istemiyorum yapacaklari bisey yok ki!allahim sen yardim.et.. daha dogum cantam hazir değil.alllahim bu cocuk kordonu nasıl dolamis

Yok canim bana yogun bakim falan demedi.açıklık icinde ilk dogumdan kalmadir dedi.oyle bir acitti ki az evvel karinca kadar yine geldi.doktora gitmek istemiyorum yapacaklari bisey yok ki!allahim sen yardim.et.. daha dogum cantam hazir değil.alllahim bu cocuk kordonu nasıl dolamis
Allah yardimcin olsun canim bende ogun apar topar gittim hicbiseyim hazir degildi ailem desen baska memlekette gece 2de aradim cagirdim onlari onlar gelene kadar esim ne kadar kislik polar varsa cantaya doldurmus zaten yaniyorum ben ama sukurki annem geldi yikadi utuledi yerlestirdi canta yapti besigimizi kurduk beklemedeyiZ hersey hallolor ins rabbime birak en dogrusunu o bilir

Korkma canim benim hastanede kaldigim donemde gordum biraz zor oluyo ama kucaklarinda ciktiklarinda yuzlerindeki gulumsemeyi gormeliydin herseye deger inanki yeteeki saglikla dogsunlar
bagıranları duydum ama kucagında olanı görrmedim canım dogumhanede gecen yattıgımda .. tabiki o en büyük mutluluktur ALLAH yardımcımız olsun

Korkunun Ecel e faydası yok cnm elbet vakti saati gelince dogacaklar bugün bana komşu en güzel günlerin böyle kal diyor onunda 40 günlük oğlu var hiç uyumuyor çok zor günler geçiriyorum dedi bende hem bir an önce doğsun hemde böyle duydukça dursun biraz daha düşünüyorum ama takdir Allahın
oyle canım ALLAH yardımcımız olsun bişekilde cıkcak

ilk doktorum biliyordu bu doktoruma henüz söylemedim. Konuşmadık hiç. İlk doktorum karnımdan 4. Aya kdr göremedi bebeğimi. Sebebi rahim eğriliği dedi. Çok zordu ilk üç ay alttan baktı kabus gibiydi. Bakalım bi dahaki kontrolde konuşacağız doktorla
Yaa hayır anlamıyorum yıl olmuş kaç hala şu alttan muayene ye çözüm bulamadılar :KK53::mad:

Cok sag olun kizlar,sanci cikmadi doktor kanama artarsa hemen gel.yarin da doktoruna gorun kordon dolanmasi icin dedi. Ama kordon dolanmasinin cozumu yokmus gitsem de bir sey olmayacak.kanama falan olmazsa cumartesi gideyim dedim. 1-2 cm aciklikta onceki dogumdan kalmadir dedi.dedim kanama dıştan olamaz mi?yok dedi rahmin de yumusamis.hakkimizda hayirlisi bir hafta daha dayansa
Mrb bende de kordon dolanmasi var ama benim doktorum pek onemsemiyor. Sadece normal doğum yapacaklar için önemli olduğunu söylüyor. Siz normal mi istiyordunuz?

kizlar bende bu sabah dogum yaptim 38 +2 oldu cok sukur sorunsuz gecti. 3400 grm dogdu
Sezeryan istemistim. Sonrasi birsz agrisi sizi oldu ama o da azaliyor gitgide.
Aman yabancinin yaninda ilk emzirmeyin en yakin arkda olsa goz nazar degebiliyor.
Maşallah hayırlı olsun Allah bağışlasın darısı hayırlı zamanda bizlere :)

Evet canim malesef verdiler 2gun ust uste aama sukurki acikluk ilerlemedi bugun 34+4oldum bugunume sukur ediyorum kuvezde kalmayacak kadar dursa saglikla eve getirsem ins
İşte bende bilinçsiz verilen suni sancıdan korkuyorum :( ablama sancısı ilerlesin diye verdiler yeğenimiz kalp atışları durma derecesine gelmişti acil sezeryana aldılar.. Allah göstermesinnn.. O yüzden allah işin ehli ebelere doktorlara düşürsün bizi

Günaydın kızlar buara maşallah çok derin uyuyorum enteresan bir şekilde, sonra arada tuvalete kalkicakken bir panikle karnıma sarılıyorum bebeğim ordami diye, allah korusun nereye gidecekse. . .
Günü yaklaşan arkadaşlar ne güzel sona erecek ve kucağınıza alacaksınız. Bende 2 3 hafta en fazla dursun kucağıma gelsin istiyorum artık ya 40i beklemeyi hiç istemiyorum.

Back
X