Bak sen yaramaza senin can evini biliyor çok uyanık yaaaynen cnm ya cok sevimli gözüküyo oglum ama arada bana kızınca da yine kardesini dövüyor:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak sen yaramaza senin can evini biliyor çok uyanık yaaaynen cnm ya cok sevimli gözüküyo oglum ama arada bana kızınca da yine kardesini dövüyor:)
kızlar benım doktorum catı muayenesı yapmıyor ve normal dogumu destekleyen bır doktor?
sızce sakıncası var mı catı muayenesı yaptırmamanın ?
10 cm ile 5 cm arasi az kabul ediliyor.5 cminde asagisindaysa doguma aliyoruz dedi drum.bebek riske giriyormus.benim dopplerfe 4 cm cikti ama kan akisi iyi oldugu icin bebegin gelisimi devam ediyordu.sonrasinda 6cm(60ml)oldu.en sonda 80 ml cikti coksukur.havuc suyu iciyorum gunluk.ibrahim saracoglunun tavsiyesi.insallah normal seviyeye cikariz.
Canim ya, gwcmis olsun. Allah en hayirlisini versin insallah. Yeterince buyudu bebisler, icini fetah tut canim.Bizim 40 a kadar düşmüş hareketleri yavaşladı gelişimi devam ediyormuş ama çok korkuyorum ciğer geliştirici iğneler vurunuyorum serumlar takılıyor Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Bizim 40 a kadar düşmüş hareketleri yavaşladı gelişimi devam ediyormuş ama çok korkuyorum ciğer geliştirici iğneler vurunuyorum serumlar takılıyor Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Rabbim şifa versin inşallahBizim 40 a kadar düşmüş hareketleri yavaşladı gelişimi devam ediyormuş ama çok korkuyorum ciğer geliştirici iğneler vurunuyorum serumlar takılıyor Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
bu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım inşallah. Amin
AminnRabbim şifa versin inşallahbu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım inşallah. Amin
![]()
Canim 2 kilograma yaklaşti bebegim. Dun doktorum tekrar doppler den bakti nst ve tahlil sonuclarim da normal cikinca taburcu etti bizi. Onumuzdeki sali gunu tekrar hastaneye yaticam carsamba veya persembe de sezeryan olacam insallah. Haftaya 37 bitmis olacak. Doktorum iyi zaman kazandik dedi. Insallah kuveze girmeden yavrumu kucagima alirim. Dua et bize canim. Sordugun icin tesekkur ederim...Onunadimutluluk slm cnm son durumun ne merak ettim hiç yazmıyorsun iyisinizdir insâllah
Allah şifa versin canım. Doğduğunda 3 olacak demek ki. Yüreğini ferah tut doktorun bence çok iyi :) Allah sağlık versin kuzum ikinize deCanim 2 kilograma yaklaşti bebegim. Dun doktorum tekrar doppler den bakti nst ve tahlil sonuclarim da normal cikinca taburcu etti bizi. Onumuzdeki sali gunu tekrar hastaneye yaticam carsamba veya persembe de sezeryan olacam insallah. Haftaya 37 bitmis olacak. Doktorum iyi zaman kazandik dedi. Insallah kuveze girmeden yavrumu kucagima alirim. Dua et bize canim. Sordugun icin tesekkur ederim...
Ilk oglumunkini geçen yıl caplonbaadan almıştım büyüyen beşik yavru yataklı falan internet sitesi de vardır herhalde çok memnunum julian happy sea serisi .şimdi de sunny baby den park yatak aldık internetten oda güzel duruyorarkadaşlar gunaydın ben de allah ızın verırse aralıkda dogum yapcam bebek odası dusunuoruz ıcınızde ınternetten bebek odası alan varmı varsa lutfen hangı sayfadan aldıgınızı belırtebılırsınız bızede fıkır olsun sımdıden allah razıolsun
İyi maşallah cnm bebeğin büyümüş inşallah küveze girmez artık 37 yi dolduruyormuş muz kilo yapıyor diyor arkadaşlar günlük tüket istersen benimde bugün kontrolüm var igneyi bırakacağız inşallah dün çok ağrım vardı suan yok bakalım bebeğim büyümüş mü meraklar içerisindeyim bende ,hayırlısı ile doğsaydı şu yavrularrCanim 2 kilograma yaklaşti bebegim. Dun doktorum tekrar doppler den bakti nst ve tahlil sonuclarim da normal cikinca taburcu etti bizi. Onumuzdeki sali gunu tekrar hastaneye yaticam carsamba veya persembe de sezeryan olacam insallah. Haftaya 37 bitmis olacak. Doktorum iyi zaman kazandik dedi. Insallah kuveze girmeden yavrumu kucagima alirim. Dua et bize canim. Sordugun icin tesekkur ederim...
Kızlar şimdi kontrolden çıktık benim bebeğim hala dönmemiş ya moralim bozuldu zaman az kaldı çünkü
Dogumda bile döner diyor benim doktorum inşallah döner benimki geçen hafta dönmüştü şimdi nasıl bilmiyorumKızlar şimdi kontrolden çıktık benim bebeğim hala dönmemiş ya moralim bozuldu zaman az kaldı çünkü
İyide canım senin daha çok var nasıl hemen sezeryan diyor anlamıyorum benim bebek 38 de döndü ki doktorum donmeseydi dogumda bile döner demiştiCanım hayırlısı herşeyin benim de bebegim dogum pozisyonu almıştı ama tekrar dönmüş. Doktor sezaryen dedi .. yapacak birsey yok :/
Ewet canim ya. Rabbim saglikla sihatle kucagimiza almamizi nasip etsin. Gunde 2 tane muzumu yiyorum sutumu tuketiyorum. Insallah sezeryan olana kadar biraz daha kilo aldiririm bebegime. Ne ignesi kullaniyordun canim Allahim hepimize şifalar versin bu zor gunler gecsin bir daha hic hatirlamayalimİyi maşallah cnm bebeğin büyümüş inşallah küveze girmez artık 37 yi dolduruyormuş muz kilo yapıyor diyor arkadaşlar günlük tüket istersen benimde bugün kontrolüm var igneyi bırakacağız inşallah dün çok ağrım vardı suan yok bakalım bebeğim büyümüş mü meraklar içerisindeyim bende ,hayırlısı ile doğsaydı şu yavrularr
İyide canım senin daha çok var nasıl hemen sezeryan diyor anlamıyorum benim bebek 38 de döndü ki doktorum donmeseydi dogumda bile döner demişti
Kızlar şimdi kontrolden çıktık benim bebeğim hala dönmemiş ya moralim bozuldu zaman az kaldı çünkü
Canım hayırlısı herşeyin benim de bebegim dogum pozisyonu almıştı ama tekrar dönmüş. Doktor sezaryen dedi .. yapacak birsey yok :/
Canlar mesela benim yengemin iki cocuguda dogum aninda suyu geldiginde döndü.o yuzden tavsiyem sona kadar beklemeniz.sanciniz gelene kadar suyunuz gelene kadar beklemeniz.devlet hastaneleri bekliyo sona kadar ama ozel icin ayni seyi soyleyemicem.İyide canım senin daha çok var nasıl hemen sezeryan diyor anlamıyorum benim bebek 38 de döndü ki doktorum donmeseydi dogumda bile döner demişti