• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar merhaba, dün sabah 7.33 da oğlum normal doğumla Dünya'ya geldi , bu sabah taburcu olduk, şükür iyiyiz, benim hemoroid problemim var maalesef o Yüzden küçük bi operasyon geçireceğim Salı günü..hepinizi öpüyoruz , dualarınızı bekliyoruz teyzeleri
AAA canım hayırlı uğurlu olsun çok ta geçmiş olsun senle tarihimiz yakındı erken gelmiş kuzucuk ayrıntıları ne zaman rahatlarsan anlatırsın kendinede bebisede çok iyi bak hemoroid zaten normal dogumlarin kabusu ilk doğumumda bende dikisten çok ondan çektim operasyon olacak kadar artmış demekki geçer inşallah hepsi

Hanımlar sabaha karşı 4 te suyum geldi. Şuan hastanedeyiz. Beş dk bir sancı var ama dayanılmayacak gibi değil. Odanın içinde volta atıyorum şuan. Açıklık geldiğimde 1 cm di 3 saat oldu bidaha bakmadı daha ebe. Zor tarafı oğlumda yanımda bırakamadım kimseye. Annemlerde öğlen yola çıkıp yarın burda olacaklardı. Bekleyemedi anneanneyi.duan edin kızlar lütfen.

Hanımlar sabaha karşı 4 te suyum geldi. Şuan hastanedeyiz. Beş dk bir sancı var ama dayanılmayacak gibi değil. Odanın içinde volta atıyorum şuan. Açıklık geldiğimde 1 cm di 3 saat oldu bidaha bakmadı daha ebe. Zor tarafı oğlumda yanımda bırakamadım kimseye. Annemlerde öğlen yola çıkıp yarın burda olacaklardı. Bekleyemedi anneanneyi.duan edin kızlar lütfen.
Allahim tek avazda kurtarsın canım inşallah çok çok kolay bir doğum olur ve de sağlıkla kucağına alırsın kuzucugunu telefondan Insikak suresi dinlesen yada senin için okuyabilecek olan varsa faydasını görürsün inşallah oğlun küçük muydu canım benim ya kardeşini bekliyor oda :)

Allahim tek avazda kurtarsın canım inşallah çok çok kolay bir doğum olur ve de sağlıkla kucağına alırsın kuzucugunu telefondan Insikak suresi dinlesen yada senin için okuyabilecek olan varsa faydasını görürsün inşallah oğlun küçük muydu canım benim ya kardeşini bekliyor oda :)

Oğlum dört yaşında canım. Babamızı uğraştıracak gibi ben doğumdayken. İnşallah öğleye kadar kavuşuruz kardeşine de rahatlarız üçümüzde.

Gunaydinlar hanimlar Nursultani Nursultani allah anali babali büyütmek nasip etsin.
Ben de gece ilk defa oglusumu gordum ruyamda ayni bana benziyordu:KK76:6 tane dis ile doğmuştu :KK48:dogar dogmaz hareket halindeydi.hayirlisi
Ouyy maşallah canım var öyle disle doğan biliyor musun kuzenim çok süt içerdi gebelikte bir disle doğmuştu kızı karikatür gibi gülmekten olurduk :) bende gördüm bu gece oğlumu rüyamda altı yedi aylıktı sanırım oturuyor şu çünkü. Beyaz tenli aynı abisine benziyor du az daha tombul versiyonu inşallah öyle olur

Ah canim benim Rabbim yardimcin olsun, kimse yokmu yaninda? İnsaallah bi avazda kurtulursun

Oğlum dört yaşında canım. Babamızı uğraştıracak gibi ben doğumdayken. İnşallah öğleye kadar kavuşuruz kardeşine de rahatlarız üçümüzde.
Inşallah bir önce sağlıkla kavuşursunuz canım sadece ucunuz mu varsınız esin bakabilecekmi hepinize birden Allah yardımcın olsun canım seninde esininde

Kızlar merhaba, dün sabah 7.33 da oğlum normal doğumla Dünya'ya geldi , bu sabah taburcu olduk, şükür iyiyiz, benim hemoroid problemim var maalesef o Yüzden küçük bi operasyon geçireceğim Salı günü..hepinizi öpüyoruz , dualarınızı bekliyoruz teyzeleri

Canim benim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Gozunuz aydin.

Canım maşallah darısı bize olsun inş. Hemaroid içinde çok geçmiş olsun. İnş biran önce kurtulursun.
Bu ara herkes mışıl mışıl uyuyor heralde, gececileri göremiyorum :KK48: maşallah maşallah :nazar:
Günaydın tatlım valla kendi kendime nazar degdirmem inş. Buara mide yanması ve wc kalkmalari hariç deliksiz uyuyorum şükür enerji topluyoruz heralde
Canım allah yardımcın olsun. İnş. Sağ salim gelsin minisin

Canimmm allah kolaylik versin.. bur avazda insallaaah..

Gunaydin kizlar dogum yapacaklarin rabbim yardımcısı olsun ınsalhh.
Kızlar ben dün çatı muaynesi oldun oyle ağrı felan olmadi kolaydı ama doktorum çatın dar dedi haftaya tekrar muayne edip ona göre söyleyecek galiba dogum şeklini 1 hafta bol bol yürü dedi bende merdiven inip çıkıcam temizlik yapicam ve hic lekemlemde olmadi muayneden sonra

Gunaydinlar hanimlar Nursultani Nursultani allah anali babali büyütmek nasip etsin.
Ben de gece ilk defa oglusumu gordum ruyamda ayni bana benziyordu:KK76:6 tane dis ile doğmuştu :KK48:dogar dogmaz hareket halindeydi.hayirlisi
günaydın bende gördüm esmer minnoş birşey ben hep emzirmeyi unutuyorum oda hiç ağlamıyorum oğlum ben unutuyorum sen neden aglamıyorsun diyorum ayy emzirmek çok güzel bir duyguymuş inş. sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı

Bu ara herkes mışıl mışıl uyuyor heralde, gececileri göremiyorum :KK48: maşallah maşallah :nazar:
yaaa ne demelisin birde bana sor şu an gözlerimden uyku akıyor ama yapmam gereken işlerde var kuaföre gideceğim dünden beri çok ağrım var pazartesi günkü kontrolü bugune aldık öğleden sonra bakalım ne sonuç çıkacak dua edin kızlar oğlum sağlıkla gelsin.

yaaa ne demelisin birde bana sor şu an gözlerimden uyku akıyor ama yapmam gereken işlerde var kuaföre gideceğim dünden beri çok ağrım var pazartesi günkü kontrolü bugune aldık öğleden sonra bakalım ne sonuç çıkacak dua edin kızlar oğlum sağlıkla gelsin.
Seninki artık gelmek istiyor galiba canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın küçük yakisikliyi :) güzel haberlerle gel inşallah

Back
X