Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nerede yaptirdin? Sakincasi yoksa yazabilir misin? Cok tesekkurler.

Tipsiiizzzz tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah... Ohh be rahatladim bir kisi guzel bir haber aldi yoksa iyice umitsizlige kapilmistim! Goguslerinde hassasiyet ve damarlanma olmus muydu??? Ben onu bekliyorum mesela hamilelik belirtisi olarak kendimde... Bakiyorum yeni damarlar cikmamis bu ay da yok diyorum

Hikse biz ayni gun olmustuk asilamayi... Ayni gun test yapariz... 31 Ekim pazartesi sabahi mi? Hayirli haberler aliriz insallah...

Hikse biz ayni gun olmustuk asilamayi... Ayni gun test yapariz... 31 Ekim pazartesi sabahi mi? Hayirli haberler aliriz insallah...
Evet doktor 31 ekimde gel test icin dedi tabi adet olmazsam cok uzun geliyo ya daha 5 oldu goguslerimde hassaiyet hissediyorum ara ara da sag karin altimda batma gibi oluyo gaz gibi heralde hormonlarin etkisi sende de varmi boyle etkileri

Aşılamadan sonra kabız olmamak gerekiyo diye bişey okudum ne kadar doğru arkadaşlar

Aşılamadan sonra kabız olmamak gerekiyo diye bişey okudum ne kadar doğru arkadaşlar

Hiç duymadım öyle bir şey. Ve kabız oldum yeni yeni bağırsaklarım düzeliyor ki şişkinlik ve gaz hala var ama çok şükür artık gazı çıkarabiliyorum :) :)

Off offf daha 8. Gunumdehim gunler gecmek bilmiyo 29unda test yapcaz yolu yariladim zirvesi kaldi

Mrb cnm. Dün sabah adet oldum. Bi daha ki adete tüp bebek yaptırcam. Beklemek istemiyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için

Anladım canım
Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah üzülmemek elde değil İnan anlıyorum seni demekki daha zamanı var arkadaşım öyle düşün
Bende umutsuzum beklemek zor rabbim yardımcımız olsun dualarım hepimiz için[/QUOTE]

Amin canım sağol

Canım merhaba bende aşılma yaptırdım tutmadı ama 2. düşüüyorum sen neden diek tüp bebek düşünüyorsun

Benim 2. aşılamaydı zaten buda olmadı tüp bebeğe geçiyoruz. 3 yıldır bekliyoruz. Zaman yordu artık bunu da denemek istiyoruz.

İşte bu çok güzel bir haber. Nasıl mutlu oldum :) Allah tamamına erdirsin inşallah

Mrb arkadaslar bugün 13.günüm bakalm nolcak ağrılarım var o yüzden test yapmak istemiyorum. Kendimi olumsuz die alıştırmaya çalışiyorum fazla üzülmeyim die herseyin hayırlısı. Sizler ne durumdasıniz

Slm bende 2 aşılama yapıcam cuma günü gonal f 75 başladım çarşamba kontrolüm var hakkımızda hayırlısı olsun

Canım çok tsk ederim. Benim hiç bi belirtim yoktu tutacağıni da hiç düşünmüyordum.yine negatif olacak diye düşünüyordum.Rabbim nasip etti bize de çok şükür adetim 2 gün geçince test yaptım. Pazartesi yine kan verecem inş bhcg yukselir

Slm bende 2 aşılama yapıcam cuma günü gonal f 75 başladım çarşamba kontrolüm var hakkımızda hayırlısı olsun
Hayırlı olsun canım benimde ikinci aşılama salı başladım benimde pazartesi kontrolüm var bende 75 ile başladım senin sorunun neydi canım özel değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…