- 11 Ekim 2016
- 60
- 23
- 3
- Konu Sahibi Bademellaa
-
Nerede yaptirdin? Sakincasi yoksa yazabilir misin? Cok tesekkurler.Canım her yerde farklı oluyo ben mesela aşılamaya klomenle basladm sadece 70 lira igne parasi verdim iki kere muayne oldugum icin 110 tl bide sperm yıkama ve asılama 600 tlydi yani toplam 780 liraya yaptirmis oldum aşılamamı bekliyorum bakalm nolcak
Ben özel kolan hastanesinde yaptrdm canimNerede yaptirdin? Sakincasi yoksa yazabilir misin? Cok tesekkurler.
Amin canım İnsallah.Sagolasin.Umarim rabbim gonlunuze gore hayirli bir evlat verir.Tum isteyenlere.
Evet doktor 31 ekimde gel test icin dedi tabi adet olmazsam cok uzun geliyo ya daha 5 oldu goguslerimde hassaiyet hissediyorum ara ara da sag karin altimda batma gibi oluyo gaz gibi heralde hormonlarin etkisi sende de varmi boyle etkileriHikse biz ayni gun olmustuk asilamayi... Ayni gun test yapariz... 31 Ekim pazartesi sabahi mi? Hayirli haberler aliriz insallah...
Aşılamadan sonra kabız olmamak gerekiyo diye bişey okudum ne kadar doğru arkadaşlar
Mrb cnm. Dün sabah adet oldum. Bi daha ki adete tüp bebek yaptırcam. Beklemek istemiyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için
Canım merhaba bende aşılma yaptırdım tutmadı ama 2. düşüüyorum sen neden diek tüp bebek düşünüyorsun
Kizlaaaarrr sabah idrar testi yaptım hemen çok net ikinci çizgi çıktı.sat 21 eylül 5 ekim aşilamamin yapıldığı gün. 3 saat sonra da kan testi sonucumu alacagm. Ilk asilamamdi.Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin ins .
Çok tsk ederim. Darısı isteyen herkesin başınaİşte bu çok güzel bir haber. Nasıl mutlu oldum :) Allah tamamına erdirsin inşallah
Canım çok tsk ederim. Benim hiç bi belirtim yoktu tutacağıni da hiç düşünmüyordum.yine negatif olacak diye düşünüyordum.Rabbim nasip etti bize de çok şükür adetim 2 gün geçince test yaptım. Pazartesi yine kan verecem inş bhcg yukselirTipsiiizzzz tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah... Ohh be rahatladim bir kisi guzel bir haber aldi yoksa iyice umitsizlige kapilmistim! Goguslerinde hassasiyet ve damarlanma olmus muydu??? Ben onu bekliyorum mesela hamilelik belirtisi olarak kendimde... Bakiyorum yeni damarlar cikmamis bu ay da yok diyorum
Hayırlı olsun canım benimde ikinci aşılama salı başladım benimde pazartesi kontrolüm var bende 75 ile başladım senin sorunun neydi canım özel değilseSlm bende 2 aşılama yapıcam cuma günü gonal f 75 başladım çarşamba kontrolüm var hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?