- Konu Sahibi Bademellaa
-
Ilk aşılaman mıydı canım seninBende dün regl oldum ... Ama bu sürece alıştım galiba garipsemedim bile ... ekimde görüşmek üzere
Benim sol kasığımda batma var... Ama o yumurtayı uyardıklarından... Göğüs hassasiyeti oluştuysa iyi benim ilk hamileliğimde çatlıycak gibi olmuştu... Şu an öyle bir şey yokEvet doktor 31 ekimde gel test icin dedi tabi adet olmazsam cok uzun geliyo ya daha 5 oldu goguslerimde hassaiyet hissediyorum ara ara da sag karin altimda batma gibi oluyo gaz gibi heralde hormonlarin etkisi sende de varmi boyle etkileri
2 gün sonra yükselirse oldu bu iş... Hadi inşallahhhBayanlar bugün aşılamamın 12. Günü dayanamayıp betahcg baktırdım değer 12.04 çıktı. Hamilemiyim şimdi bilemiyorum. Yoksa ilaçların etkisi ile mi. Doktoruma mesaj yazdım pazar günü olduğu için. Dönmedi henüz. Sevineyim mi napayım bilemedim ya...
Senin ilk aşılaman mı.İnşallah hamişsindirBayanlar bugün aşılamamın 12. Günü dayanamayıp betahcg baktırdım değer 12.04 çıktı. Hamilemiyim şimdi bilemiyorum. Yoksa ilaçların etkisi ile mi. Doktoruma mesaj yazdım pazar günü olduğu için. Dönmedi henüz. Sevineyim mi napayım bilemedim ya...
Bayanlar bugün aşılamamın 12. Günü dayanamayıp betahcg baktırdım değer 12.04 çıktı. Hamilemiyim şimdi bilemiyorum. Yoksa ilaçların etkisi ile mi. Doktoruma mesaj yazdım pazar günü olduğu için. Dönmedi henüz. Sevineyim mi napayım bilemedim ya...
Evet ilkti yarın yeni plan için randevu aldık bakalım nasıl bir yol haritası çizilecekIlk aşılaman mıydı canım senin
2 gün sonra yükselirse oldu bu iş... Hadi inşallahhh
Senin ilk aşılaman mı.İnşallah hamişsindir
Bence sevinmelisin hayırlı olsun
Benimde belirlenen bi sorunum yok canım herşey normal görünüyor eşimin de öyle ama olmuyorSeninde hayırlı olsun benim bir oğlum var 6 yaşında hiç bir sıkıntı yok ama olmuyor ha bide bir tane kürtajim var ya senin
Rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürür canım.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.Daha fazla çocuk özlemi yaşatmasın.İnşallah iyi düşün ki iyi olsunDeğer çok düşük o yüzden canım çok sıkkın. Kimyasal gebelik olmasından korkuyorum. Doktor da dönüş yapmadı. Bu benim ilk aşılamam. 3 tedavisiz hamileliğim oldu ama hepsi düşükle sonuçlandı. Hepte bu kan değerleri düşük çıkıyor ve dengesiz yükseliyordu. O yüzden çok korkuyorum. İki gün nasıl geçecek bilemiyorum. Belirtiler de var. 2 gecedir uykumdan bulantıyla uyanıyorum. Dua edin kızlar. İnşallah hepimizin aşılaması tutar.
Benim ilk gunden beri var goguste hassasiyet hormonlarin etkisi buyuk ihtimal senin ilk gebelik ne zaman olmustuBenim sol kasığımda batma var... Ama o yumurtayı uyardıklarından... Göğüs hassasiyeti oluştuysa iyi benim ilk hamileliğimde çatlıycak gibi olmuştu... Şu an öyle bir şey yok
Selamlar arkadaşlar. Ben de yarın sabah 11 de ilk aşılamamı yaptıracağım. Çok heyecanlıyım. İçimden bir ses yine olmayacak diyor ama bir yanım da çok umutlu bilemiyorum Nasıl olacak. Allah hepimizin derdine derman versin hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallah
Merhabalar hepinize gecmis olsun bakiyorumda hepimizde ayni sikintilar ayni dertler Allahim hepsine cikis yolu versin insallah hayirlisi ile yavrularimiza kavusalim bende iki senedir evliyim ve cocugum olmadi bu ay asilama yapilacak suanda gonal f ignede 12. Gunum yarin doktoruma gidecem yumurtam gec olustu yarin asilama gunum belli olacak insallah ve ben cok korkuyorum bizi ne bekliyo ne olacak bilmiyorum bu arada asilamadan once e2 hormonunuza bakildi ki hic nasil cikti sonucu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?