- Konu Sahibi Bademellaa
-
Sagol canim Allah razi olsun tavsiyen icinBenim bakılmadı.Korkacak bişey yok.Aşılama yapıldıktan sonra beklerken konuşmamaya gülmemeye dikkat et
CümlemizdenSagol canim Allah razi olsun tavsiyen icin
Hayırlısı olsun canım umarım bebeğinizin haberini en kısa zamanda alırsınız .Arkadaşlar günaydın
8 ekmde yapılan ilk aşılamam bugün adet ile sonuçlandı . Aslında çok üzülmedim beklediğim bir sonuçtu belirtilerden dolayı kendimi hazırlamıştım Beni üzen ve yoran bu işlemleri al baştan yeniden başlamak allahtan tek dileğim en kısa zamanda benim ve buradaki tüm arkadaşların yüzünü güldürür inşallah
Bence kafaya takma iyi düşün tabi ki vardır.Rabbim ol dese taşın içinden çiçek çıkıyo.Böyle düşün ve hayırlı evlatlar iste.Dua et bol bol.Rabbim hepimizin yüzüne baksınSelam kızlar aşılamam yapıldı bugün. Eşimin sonuçlarında bazı sorunlar çıktı. Morfoloji %4 olmalıymış en az eşimin %1 çıktı. Hareket tipi %32 olmalıymış en az eşimin %30 çıktı. O kadar moralim bozuldu ki aşılamadan sonra bınları duyunca doktora doğru düzgün birşey soramadım bile ilaç yazdı eşimin içmesi için 3 ay kullanacak dedi aşılama ya da tüp Bebek'le bir şekilde sonuç elde edeceğiz dedi aşılamaya bu kadar heyecanla hevesle giderken böyle bir sonuç çıkınca çok umudum kırıldı hiç olumlu sonuç alacağımıza inanamıyorum bu aşılamada. Geçen yıl temiz çıkan sonuçlar bu sene Nasıl böyle çıktı anlamadım ;( bu tarz sorunları olduğu halde bebeğine kavuşan var mı aranızda ?
canım benim senin adına çok üzüldüm ama umudunu yitirme lütfen evet tekrar sil baştan çok zor ve yorucu bi süreç ama napalım bizimde imtihanımız böyleymiş hem 2. aşılamada tutunma şansı daha yüksek benimde 2. aşılamam daha 7. iğne günümdeyim herşeyin hayırlısı hepimiz için umarım 2. şansımız yüzümüzü güldürsün:)Arkadaşlar günaydın
8 ekmde yapılan ilk aşılamam bugün adet ile sonuçlandı . Aslında çok üzülmedim beklediğim bir sonuçtu belirtilerden dolayı kendimi hazırlamıştım Beni üzen ve yoran bu işlemleri al baştan yeniden başlamak allahtan tek dileğim en kısa zamanda benim ve buradaki tüm arkadaşların yüzünü güldürür inşallah
sağolasıncanım benim senin adına çok üzüldüm ama umudunu yitirme lütfen evet tekrar sil baştan çok zor ve yorucu bi süreç ama napalım bizimde imtihanımız böyleymiş hem 2. aşılamada tutunma şansı daha yüksek benimde 2. aşılamam daha 7. iğne günümdeyim herşeyin hayırlısı hepimiz için umarım 2. şansımız yüzümüzü güldürsün:)
sağolasınHndxxx umudum her zaman var o olmasa hiç gücüm olmayacak bu işlemler için...2 aşılamanın daha şanslı olabiliceği konusunu internette bir çok bilgi okudum .... doktora gidicem bu hafta kendisine bizzat soracağım ihtimal daha mı yüksek diye? canım senin başka sorunun var mı bende bir tane çikolata kisti var. iğnelerini kaç gün vuruluyorsun ilk aşılamam da bana 5 gün iğne verdi doktor ve sonrasında yumurtalarımı kontrolden sonra 2 gün daha vurulmamı tavsiye etti ve tüm aşamaları normal güzel atlattık sonuç bu şekilde oldu.... aminnn inşallah bu hafta 2. için başlayacağız
Üzülme bunda da vardır bi hayır.Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize tüm istiyenlere.İmtihan dünyası işte napalım sabredip dua etmekten başka insanın elinden bişey gelmiyoKızlar merhaba
Benim ilk aşılamamdı ve sonuç negatif yani regl oldum.. kasımda 2. Aşılama için yola devam .. hepinize selamlar güzel haberlerde okudum darısı tüm isteyen ve benimde başıma inşallah
Umutsuzluğa düşmek yok dua etmeye ve sabırla beklemeye devam edececeğiz inşallah bir gün bizde buradan güzel haberler veririz ..
sizde bana dua edin nooluurr
Sevgi ve umutla kalın
Haberlerinizi okuyor ve takipteyim
Valla benim de ilk aşılamam doktorum adet olursan üçüncü günü gel dedi.Eğer tutmazsa ne yapıcam hiç bilmiyorum çok kararsızım.Doktoruma kalsa büyük ihtimal 2.aşılamaya geçicez.İkinci aşılamanın tutma şansı daha yüksekmiş diyolar ama bu bi şehir efsanesi mi doğruluk payı var mı bilemiycemMrb arkadaşlar bugün benim 14. Günüm pembe leke geldi ama arkası var gibi :) yarın tam olarak hastalancam öyle hissediyorum. Zaten beklemiyodum da eger hamile kalmış olsaydim inanamazdm heralde. Neyse herseyin hayırlısı üzülmedim deil ama inancm sonsuz elbet bizlerinde olucak vakti gelince. Adetin 3. Günu muayneye gidicem ama ikinci asılama icin bi kac ay gecsin istiyorum. Sizler ne tavsiye edersiniz cogu yerde ikinci aşılama şansı daha yuksek die okudum o yüzden ümitliyim
Canim 5 yasinda bir kizim var... O normal olmustu... Bu 1 yili askin suredir olmuyorBenim ilk gunden beri var goguste hassasiyet hormonlarin etkisi buyuk ihtimal senin ilk gebelik ne zaman olmustu
Canim 5 yasinda bir kizim var... O normal olmustu... Bu 1 yili askin suredir olmuyorbenim hala ayni derecede sol kasigimda hic dinmeyen agri bir de bugun sol bel agrisi eklendi! Cok yogun ve ayakta kosturmacali bir isim var onun da etkisi olabilir... Umarim isim bebegin tutunmasini engellemez... Lakin ilk cocugumda daha yogun bir isim vardi guclu kizim tutunmayi basardi.... Umut iste bakalim.. Haaa bu arada akintim artti.. Sen de var mi boyle bir durum?
canım sonucun ne hamilemisin?Arkadaşlar mrb ekim ayında aşılama yaptıranlar gelsin beraber bekleyelim belirtileri paylaşalım birbirimize destek olalım. Benim aşılamam 3 ekimde oldu ve ikinci aşılamam önümde 2 hafta var sonuç için hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?