Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kasık ağrısı yumurta çatlatma tedavisinden akıntı da progesteron alımından oluyormuş... Yani bu belirtiler hamilelikle ilişkilendirilemezmiş arkadaşlar... Göğüslerimde hassasiyet olmasını bekliyorum ya da mide yanması/bulantı... O da olmazsa pazartesiye kadar bekleme devam 1 ay ne çabuk geçiyorda şu 1 haffta geçmek bilmiyor yahuuu

Canım benim hayırlı olsun benimde 2. aşılamam 8. iğnem bugün yarın ultrason kontörüm var hepimiz için hayırlısı...
Canım bu iğneler 5 gün yapılacağını zannediyordum banada 7 gün iğne yaptı Şen'inde 8 miş herkesin farklı oluyor bünyeye gelişime göre sanırım

Selam kızlar betahcg değerim 12.09'dan 5.93'e düştü. Doktoru aradım. İlaçlardan da olabilir kimyasal gebelikte olabilir bir ay sonra gel tüp bebek tedavisine başlayalım dedi. İnşallah sizin benim ki gibi kötü sonuçlanmaz.

İnşallah tüp bebekle bebeklerine kavuşursun.Bu kaçıncı aşılamandı.

Canım bu iğneler 5 gün yapılacağını zannediyordum banada 7 gün iğne yaptı Şen'inde 8 miş herkesin farklı oluyor bünyeye gelişime göre sanırım
Yok canım her bünyeye göre değişiyor benim ilk aşılamam da 12 iğne oldum öyle büyüdü yumurtam bu sefer kaç olur bilmiyorum ama çok zor bi süreç aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak çok yıprattı gerçekten Allah yardımcımız olsun hepimizin

Aşılama yaptıralı daha 1 hafta olmadı bende regl olucakmış gibi ağrılar var.Hiç ümidim yok olmuycak galiba.Bu ağrıları yaşayıp hamiş olan gördünüz mü

Kimsenin bi bilgisi yok mu

Aşılama yaptıralı daha 1 hafta olmadı bende regl olucakmış gibi ağrılar var.Hiç ümidim yok olmuycak galiba.Bu ağrıları yaşayıp hamiş olan gördünüz mü
Gul her hamilelikte kisiler regl olacagini sanir.. Agrilar belietiler aynidir... Tarihin gectikten bir hafta sonra o agrilar hassasiyetler gecer mide bulantisi vs belirtiler baslar

kızlar merhaba

ben de aranıza katılacağım.yaklaşık 1,5 yıldır bebek istiyoruz olmadı eşimde bende göründük eşimde varikosel çıktı ve sperm sayısı düşük çıktı ben de herhangi bi sorun yok rahim filmi de çekildim gecen ay şimdi adet olmayı bekliyorum.doktor zaman kaybetmeyelim aşılama yapalım dedi ..

eşimin sayısı 11 milyon %30 hareketli spermi vardı tahlilde.bu süreçte bayağı keçiboynuzu pekmezi balı suyunu içti umarım artmıştır.sizce aşılama benim için ne kdr olumlu sonuc verebilir??

Gul her hamilelikte kisiler regl olacagini sanir.. Agrilar belietiler aynidir... Tarihin gectikten bir hafta sonra o agrilar hassasiyetler gecer mide bulantisi vs belirtiler baslar
İnşallah öyle olur.Hakkımızda hayırlısı.

İnşallah öyle olur.Hakkımızda hayırlısı.
kızlar merhaba

ben de aranıza katılacağım.yaklaşık 1,5 yıldır bebek istiyoruz olmadı eşimde bende göründük eşimde varikosel çıktı ve sperm sayısı düşük çıktı ben de herhangi bi sorun yok rahim filmi de çekildim gecen ay şimdi adet olmayı bekliyorum.doktor zaman kaybetmeyelim aşılama yapalım dedi ..

eşimin sayısı 11 milyon %30 hareketli spermi vardı tahlilde.bu süreçte bayağı keçiboynuzu pekmezi balı suyunu içti umarım artmıştır.sizce aşılama benim için ne kdr olumlu sonuc verebilir??

merhaba arkadaşlar bende aşılama için iğneye başladım bugün 3. iğnemi vurucam herkesin dozları farklı oluyo heralde yarın kontrolüm var şimdilik ben 100 lük vuruluyorum gonal inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız

Öncelikle hayırlı olsun.Benim bugün 1 hafta oldu.inşallah Rabbim benim ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün

Kızlar merhaba
Bugün 2.aşılamamın iğnelerimin 8. Günü ultrason kontrolüm oldu yeterince büyümüşler ve çatlama iğnemi yazdı fakat 2 tane yazdı iki çatlatma iğnesi olucakmışım ilkinde tek iğneyle çatlamıştı sizce neden 2 tane iğneyle çatlatıyorum bi fikri olan var mı

Çok sağol inşallah beraber güzel haberlerimizi veririz burdan ilk aşılamanız mı sizinde
Evet ilk aşılamam.Rabbim inşallah ikinciye gerek kalmadan bebişlerimize kavuştursun

Selamlar herkese... Benim de yarın ikinci aşılamam yapılacak..Bu kez cidden hiç umutlanmıyorum nedense bir rahatlık geldi sanırım hep negatif sonuç almaktan. Umarım bekleyen herkes bebeklerine kavuşur güzel haberler duyarız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…