- 14 Ekim 2016
- 41
- 7
- 1
- 44
- Konu Sahibi Bademellaa
-
Canım benim hayırlı olsun benimde 2. aşılamam 8. iğnem bugün yarın ultrason kontörüm var hepimiz için hayırlısı...arkadaşlar yarın doktora gidiyorum 2. aşılamaya başlayacak banada dua edin.
Canım bu iğneler 5 gün yapılacağını zannediyordum banada 7 gün iğne yaptı Şen'inde 8 miş herkesin farklı oluyor bünyeye gelişime göre sanırımCanım benim hayırlı olsun benimde 2. aşılamam 8. iğnem bugün yarın ultrason kontörüm var hepimiz için hayırlısı...
Canim seninle aynıyız bende persembe gidicem doktora ama ikinci asılamayi hemen istemiyorum. Insallah hepimiz tez vakitte birbirimize güzel haberleri veririzBende bugün adet oldum. perşembe günü randevum var. ikinci aşılama için tedaviye başlıycam hayirlisiyla
İnşallah tüp bebekle bebeklerine kavuşursun.Bu kaçıncı aşılamandı.Selam kızlar betahcg değerim 12.09'dan 5.93'e düştü. Doktoru aradım. İlaçlardan da olabilir kimyasal gebelikte olabilir bir ay sonra gel tüp bebek tedavisine başlayalım dedi. İnşallah sizin benim ki gibi kötü sonuçlanmaz.
Yok canım her bünyeye göre değişiyor benim ilk aşılamam da 12 iğne oldum öyle büyüdü yumurtam bu sefer kaç olur bilmiyorum ama çok zor bi süreç aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak çok yıprattı gerçekten Allah yardımcımız olsun hepimizinCanım bu iğneler 5 gün yapılacağını zannediyordum banada 7 gün iğne yaptı Şen'inde 8 miş herkesin farklı oluyor bünyeye gelişime göre sanırım
Gul her hamilelikte kisiler regl olacagini sanir.. Agrilar belietiler aynidir... Tarihin gectikten bir hafta sonra o agrilar hassasiyetler gecer mide bulantisi vs belirtiler baslarAşılama yaptıralı daha 1 hafta olmadı bende regl olucakmış gibi ağrılar var.Hiç ümidim yok olmuycak galiba.Bu ağrıları yaşayıp hamiş olan gördünüz mü
İnşallah öyle olur.Hakkımızda hayırlısı.Gul her hamilelikte kisiler regl olacagini sanir.. Agrilar belietiler aynidir... Tarihin gectikten bir hafta sonra o agrilar hassasiyetler gecer mide bulantisi vs belirtiler baslar
kızlar merhabaİnşallah öyle olur.Hakkımızda hayırlısı.
Öncelikle hayırlı olsun.Benim bugün 1 hafta oldu.inşallah Rabbim benim ve isteyen herkesin yüzünü güldürsünmerhaba arkadaşlar bende aşılama için iğneye başladım bugün 3. iğnemi vurucam herkesin dozları farklı oluyo heralde yarın kontrolüm var şimdilik ben 100 lük vuruluyorum gonal inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
Çok sağol inşallah beraber güzel haberlerimizi veririz burdan ilk aşılamanız mı sizindeÖncelikle hayırlı olsun.Benim bugün 1 hafta oldu.inşallah Rabbim benim ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün
Evet ilk aşılamam.Rabbim inşallah ikinciye gerek kalmadan bebişlerimize kavuştursunÇok sağol inşallah beraber güzel haberlerimizi veririz burdan ilk aşılamanız mı sizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?