- Konu Sahibi Bademellaa
-
benim 2 sinde 14 olucak ama doktorum 1 kasım da test yap dediAmin inşallah.Benimde 1 yada 2sinde belli olur.2sinde tam 14 gün oluyo.Senin 1 inde mi 14 gün olucak
amin inşallah canım allahım hepimizin yardımcısı olsun şimdi kuran okudum her isteyene bol bol dua ettim cuma saati kimin duası kabul olur bilinmez hepimiz evlatarımıza kavusalım inşallahMrb arkadaşlar benim ilk asılamam tutmadı dün doktora gittim ama tekrar tedavi istemedim. Biraz kafam dagılsın istiyorum. Belki tedavisiz hamile kalırım die beklicem. Bu sürecte doktora gitmeyi düşünmüyorum. Hepimiz icin hayırlısı olsun umarm bi gün hepimize nasip olur burdan o güzel haberi vermek.
Insallah canım benim. Allah razi olsunamin inşallah canım allahım hepimizin yardımcısı olsun şimdi kuran okudum her isteyene bol bol dua ettim cuma saati kimin duası kabul olur bilinmez hepimiz evlatarımıza kavusalım inşallah
Benim aşılamam 19 ekimde yapıldı.Benimde kasıklarımda regl olucakmış gibi bi ağrı vardı ama bi kaç gündür kesildi ağrı falan yok.Göğüs uçlarımda batma gibi bi ağrı var ara ara artık bilmiyorum sonuç ne olucak.inşallah hamişizdirbenim 2 sinde 14 olucak ama doktorum 1 kasım da test yap dedi
ama sanki hastanıcakmısım gibi hissediyorum sen hangi gün aşılama yaptırdın ağrıların ne durumda canım
benim sol kasıgım cok ağrıyor ilk günden beri hiç geçmedi ayrıca tuvaletim gelince çok baskı yapıyor umarım kötü bi sonuç çıkmaz
inşallah canım ya o kadar çok istiyorum ki çok yoruldum artık iğneler ilaçlar doktora git gel çevre baskısı evlat hasreti allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahBenim aşılamam 19 ekimde yapıldı.Benimde kasıklarımda regl olucakmış gibi bi ağrı vardı ama bi kaç gündür kesildi ağrı falan yok.Göğüs uçlarımda batma gibi bi ağrı var ara ara artık bilmiyorum sonuç ne olucak.inşallah hamişizdir
Hayırlı olsun.inşallah bu sefer kavuşursun bebişinekızlar merhaba :)
İkinci aşılamamı bugün oldum:)))
Güzel haberlerini verirsin inşallah burdan hayırlı olsunkızlar merhaba :)
İkinci aşılamamı bugün oldum:)))
Hayırlı olsun bende çipli aşılama yaptırdım.İnşallah güzel haberler alırızMerhabalar insallah Rabbim hepimizin yuzunu guldurur bende 22 ekimde cipli asilama yaptirdim klomenle bir tane yumurtam buyudu sag tarafta ilac olarak da duphaston kullaniyorum gebelik oluşursa dusugu engelliyormus olusmazsa adeti getiriyormus hepimiz icin hayirlisi olsun heyecanli bir surec☺
Insallah hepimiz icin hayirlisi olsun bir hafta sonra ogrenirim ben sonucu siz ne zman ogreneceksinizHayırlı olsun bende çipli aşılama yaptırdım.İnşallah güzel haberler alırız
İnşallah 2 kasımda öğrenicem.Test yapmayı düşünmüyurum reglim gecikirse doktorumun yanına gitmeyi düşünüyorum.Kan testi de o gün yaptırırım heralde.Insallah hepimiz icin hayirlisi olsun bir hafta sonra ogrenirim ben sonucu siz ne zman ogreneceksiniz
Guzel haberlerini bekliyorum dualarim bebis isteyen herkesle☺İnşallah 2 kasımda öğrenicem.Test yapmayı düşünmüyurum reglim gecikirse doktorumun yanına gitmeyi düşünüyorum.Kan testi de o gün yaptırırım heralde.inşallah gecikir.
Teşekkür ederim.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinGuzel haberlerini bekliyorum dualarim bebis isteyen herkesle☺
Teşekkür ederim.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Daha çok erken deyil mi.Bence bi kaç gün bekle bi daha tatlil yaptır.İnşallah yükselir.iyi düşüniyi olur inşallahKızlar benim de dün gece çok mide bulantım oldu doktorum test yap dedi 1.20 cikti malesef asilamada bugun 9. Günüm yükselmez herhalde çok Üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?