Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin inşallah.Benimde 1 yada 2sinde belli olur.2sinde tam 14 gün oluyo.Senin 1 inde mi 14 gün olucak
benim 2 sinde 14 olucak ama doktorum 1 kasım da test yap dedi
ama sanki hastanıcakmısım gibi hissediyorum sen hangi gün aşılama yaptırdın ağrıların ne durumda canım
benim sol kasıgım cok ağrıyor ilk günden beri hiç geçmedi ayrıca tuvaletim gelince çok baskı yapıyor umarım kötü bi sonuç çıkmaz

amin inşallah canım allahım hepimizin yardımcısı olsun şimdi kuran okudum her isteyene bol bol dua ettim cuma saati kimin duası kabul olur bilinmez hepimiz evlatarımıza kavusalım inşallah

Benim aşılamam 19 ekimde yapıldı.Benimde kasıklarımda regl olucakmış gibi bi ağrı vardı ama bi kaç gündür kesildi ağrı falan yok.Göğüs uçlarımda batma gibi bi ağrı var ara ara artık bilmiyorum sonuç ne olucak.inşallah hamişizdir

inşallah canım ya o kadar çok istiyorum ki çok yoruldum artık iğneler ilaçlar doktora git gel çevre baskısı evlat hasreti allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Amin inşallah.Aynı gün güzel haberler veririz umarım

Merhabalar insallah Rabbim hepimizin yuzunu guldurur bende 22 ekimde cipli asilama yaptirdim klomenle bir tane yumurtam buyudu sag tarafta ilac olarak da duphaston kullaniyorum gebelik oluşursa dusugu engelliyormus olusmazsa adeti getiriyormus hepimiz icin hayirlisi olsun heyecanli bir surec☺

Asi nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Hndxxx vallaha helal olsun ekim ayı forumuna yetiştin yine
Ben bu sabah bu ay kesinlikleeee yapmayacağım dememe rağmen erken gebelik testi yaptım! Ve negatif çıktı!!! Allah'tan ümit kesilmez pazartesiye kadar sabırla bekliycem Tabii daha önce regl olmazsam!!!

Hayırlı olsun bende çipli aşılama yaptırdım.İnşallah güzel haberler alırız

Hayirli gunler hepinize Rabbim hepimizede en kisa surese evlat versin insallah bende carsamda gunu ilk asilamami yaptirdim yani bugun 4. Gunum sadece belimde agri oluyo arada da sag kasigima kasinti yanma gibi birsey oluyo geciyo benim gibi olan yada olmus olan var mi acaba

Insallah hepimiz icin hayirlisi olsun bir hafta sonra ogrenirim ben sonucu siz ne zman ogreneceksiniz
İnşallah 2 kasımda öğrenicem.Test yapmayı düşünmüyurum reglim gecikirse doktorumun yanına gitmeyi düşünüyorum.Kan testi de o gün yaptırırım heralde. inşallah gecikir.

İnşallah 2 kasımda öğrenicem.Test yapmayı düşünmüyurum reglim gecikirse doktorumun yanına gitmeyi düşünüyorum.Kan testi de o gün yaptırırım heralde. inşallah gecikir.
Guzel haberlerini bekliyorum dualarim bebis isteyen herkesle☺

Progesteron kullanırken regl olunmuyormuş... Ben de bu güne kadar gelmediği için hevesleniyordum azcık... Offff pazartesine kadar merakla beklemeye devam!

Kızlar benim de dün gece çok mide bulantım oldu doktorum test yap dedi 1.20 cikti malesef asilamada bugun 9. Günüm yükselmez herhalde çok Üzgünüm
Daha çok erken deyil mi.Bence bi kaç gün bekle bi daha tatlil yaptır.İnşallah yükselir.iyi düşüniyi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…