Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Daha çok erken deyil mi.Bence bi kaç gün bekle bi daha tatlil yaptır.İnşallah yükselir.iyi düşüniyi olur inşallah
Aslinda cok erken ama doktorum yap deyince yaptım daha yuksek cikmaliydi dedi test gunu tekrarlayalim dedi hiç ümidim yok çok kararsizim allahım hepimize tez vakitte nasip etsin inşallah canlar ya

Bence de çok erken! Geç döllenme olabilir geç yerleşme olabilir.. Kaldı ki 9. Gün bir çok kişinin negatif çıkmıştı sonra hamile olduğunu öğrendiler... Bence sen 5 gün daha dikkat et sabırla bekle...

Merhaba kizlarrrrrr. . 3 gün önce aşilama oldum. öncelikle allah hepimizi bir once evlat sahibi yapsın inşallah. 1.5 yıldır ugrasiyoruz biz. 1 yil boyunca gittiğim doktor hiçbir sorununuz yok diyordu.meğerse benim over rezervimin düşükmus . 30 yasindayım . yaşıma göre sınırda. başka bi doktor buldu . beklememem gerekiyormuş. bizde bu ay aşilamaya karar verdik
.puregon igne kullandım 300 ml . Ona ek olarak 3 gün femara 3 gün klomen kullandım . ve tabiki çatlama iğnesi . 27 ekim de aşilama oldum. Çok umutlu değilim ama içimden bi ses belki olur diyor. Progestan verdi doktor bi de. İnşallah allahim. Çok dua ettim
Allah isteyen herkese nasip etsin bir once

Aslinda cok erken ama doktorum yap deyince yaptım daha yuksek cikmaliydi dedi test gunu tekrarlayalim dedi hiç ümidim yok çok kararsizim allahım hepimize tez vakitte nasip etsin inşallah canlar ya
Amin inşallah.Rabbim ol dedikten sonra olur bunu hepimiz biliyoruz.Hakkında hayırlısı olsun

Benim de yarın sabah itibariyle 11.günüm.Ara ara regl ağrısı gibi ağrılar oluyo geçiyo.İnşallah 15.günde regl olmamış olurum ve güzel haberler veririm.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Hayirli olsun inşallah bebişin sana tutunmuştur.. bsey soracaktım senin yaptıralı epey olmuş benim daha 3 gün oldu. Çok kasik ağrım var.siskinlik ve gaz da var tabi. Seninde öyle olmuş muydu?

Hayirli olsun inşallah bebişin sana tutunmuştur.. bsey soracaktım senin yaptıralı epey olmuş benim daha 3 gün oldu. Çok kasik ağrım var.siskinlik ve gaz da var tabi. Seninde öyle olmuş muydu?
Amin.Evet olmuştu.Ara ara şimdi bile oluyo şişkinlik.

Nerdeyse en başta bakılacak şeye bakmamış doktorun bide 1 yıl boyunca herşeyde bi hayır vardır benimde haşimato çıktı bi ara prolaktinim yukseldi 2 defa derken gecti benimde 1 bucuk yil bende bekliyorum aşilama içın bu hafta ici olucak insallah sonuçlarını alirız hepimiz inşallah

Asi seni hamile olarak dusundum Allah soyletti... Sanki haberini almisiz gibi hissettim... Insallah bekleyen herkesin tez vakitte göbüşleri doolaaarrr ...

Hikse daha asilama olali 12 gun olmadi mi senin de? Pazartesi ayni gun degil miydi ikimizin? Adet gibi yogun mu?? Lekelenme tarzi mi???

BU kadar erken olmasi bana da garip geldi ama baya yogun gayet adet yani normalmi acaba boyle erken olmasi persembe gunu oldum.sende durumlar nasil

Evet canim o kadar sinirlendim ki. Ben nerden bilebilirdim.? Herşeyime bakılmışti oysa. Amh degeri en önemlisi diyebilirim. . İnşallah senin de tutar bebisin.. allah dualarimizj kabul etsin...

BU kadar erken olmasi bana da garip geldi ama baya yogun gayet adet yani normalmi acaba boyle erken olmasi persembe gunu oldum.sende durumlar nasil
Canım ben progesteron kullanıyorum o yüzden adet gelmiyormuş 2 gün önce yaptım test negatif çıktı yarın ilacı bırakıcam bakalım... Ama umudum yok çünkü mide yanmam olmadı ... Benim hamilelik belirtim o...

Asi seni hamile olarak dusundum Allah soyletti... Sanki haberini almisiz gibi hissettim... Insallah bekleyen herkesin tez vakitte göbüşleri doolaaarrr ...
Ayy inşllah hepimizin Allah aratmasın en kısa zamnda nasip etsin inşallah Bende yazdiklarini gördüm başka birisi daha var diye düsündüm ondan cevp vermedim

Slm hanımlar.
Yeni katılıyorum gruba.yazılanları elimden geldiğince okumaya çalıştım. Bende ilk aşılama mi 13 ünde yaptırmıştım.. fakat dün adet oldum ve üzgünüm tabi.. şunu merak ettim bir kaç kişi yazmış, benim doktorumda çatlama iğnesinden sonra tekrar muayene etmedi aşılama günü yaptırdım geldim...burda normalde bakılması mi gerekli, sizlerin doktorları bu durumda ne yaptı

Hoşgeldin gruba tez zamanda Allah nasip.etsin inşallah benim daha aşılamam olmadı onun için bilgim yok

Merhaba canim. Hayirlisi olsun.. İnşallah seninde tutar.. bende çatlama iğnemi vurulduktan 33 saat sonra asilamamı oldum. Progestan a basladım bugün . Adet olursanız gelin dedi doktor. Bj daja muayene etmedi.gerekte yok sanirjm. Zaten tutmazsa bu ay . Ara vericem . Hem maddi hem manevi yıpranıyor insan

Merhabalar canim cok tesekkür ederim..Ben im sağ tarafımda çikolata kisti vardi ve eşimin hareketli spermi azdı. 1.5 yıl denedik kendiliğinden olmadı..doktorunu bulunca başlamak istedim. Tek fark gecen sürede kist boşalmış ve küçülmüş eşiminde spermleri daha düzgün çıktı. Asılamaya karar verdik doktorumda zaten önerdi.. yani şuan bir sıkıntı yok gibi görünüyor.. adetin 2. Günü fostimon göbekten yaptık, sonra choriomon çatlama iğnesi 13 ekimde de transfer gerçekleşti..ben tekrar bakmadığı için catlama mi olmadı acaba dedim.. ama dediğinde çok doğru belkide gerek yoktur. Hocama sormadım tabi.. ilk deneme olmadı o kesin.pazartesi 2. Yi nezaman deniyoruz ona bakicaz sanırım

Fakat başka bir ilaç kullanmadım..progestan ne için kullanıyor bilmiyorum canm onuda belirtebilirsin.. ya kesinlikle zor bir süreç. Ki ben igneden acayip korkuyorum ve bu ilaçlardan hep tırstım.. horman ilaçları beni hep korkutuyor.. İşte bebislerimiz için her şeyi yapıyoruz tabi Allah sağlık versin önce..inş kucağımıza da alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…