- 6 Eylül 2015
- 169
- 78
- 98
- 38
- Konu Sahibi Bademellaa
-
Canim benimm.. ne kadar benzer durumdayız bizimde 1.5 yıl oldu.progestan düşük engelleyici bir ilacmiş. ilkinde tutması çok düşük bir ihtimal. sakin isyan etme..ben 10 gun sonra öğrenicem. allahtan herşey. vazgecmeyelim. aşilama 2 3 kez denenebilir. tüp bebek en son ihtimal . bal corekotu tarçın karışımı öneririm. esine de keciboynuzu kürü .. gerisi allaha kalmış. benim bütün arkadaşlarım doğum yaptı. 3.5 yıl oldu evleneli insanlar sormasın artık diye ortamlara bile giremez oldum... umarım yakın zamanda kavusuruz bebişlerimize..Fakat başka bir ilaç kullanmadım..progestan ne için kullanıyor bilmiyorum canm onuda belirtebilirsin.. ya kesinlikle zor bir süreç. Ki ben igneden acayip korkuyorum ve bu ilaçlardan hep tırstım.. horman ilaçları beni hep korkutuyor.. İşte bebislerimiz için her şeyi yapıyoruz tabi Allah sağlık versin önce..inş kucağımıza da alırız
Progestan kullanmış miydiniz ? o biraz geciktiriyor. ama geç dollenmiste olabilir. kan testini yinelemenizde fayda var12 ekimde aşılama yapıldı 12. Gün kan testi yaptrdm 8.7 çıktı 18 gün geçti hala adet olmadım sonuç yükseelmiş olabilir mi acaba
Benim daha 4 gün oldu yapılali. ilk 2 gün resmen komalık oldum ağrıdanKullamdığım ilacın adını hatırlamıyorumda gün gün yazıyodu üstünde bide crinone jel kullandım ama hastalığıma dair bi belirtide yok. İlk aşılamam belim çok ağrıyo ve kasıklarımda vatma var
Melikezeybek merhaba benimde 27 ekim asilamam ve benmde yumurta rezervim dusum dusun amh degerim 0. 387 oyle dusuk yani ama hayirlisi hic umitsizlige kapilma vakti saati var herseyin biz sebebini isledik tevekkul ettik Rabbim yardimcimiz olsun bol dua edelim hayirli haberler ins herkestenMerhaba kizlarrrrrr. . 3 gün önce aşilama oldum. öncelikle allah hepimizi bir once evlat sahibi yapsın inşallah. 1.5 yıldır ugrasiyoruz biz. 1 yil boyunca gittiğim doktor hiçbir sorununuz yok diyordu.meğerse benim over rezervimin düşükmus . 30 yasindayım . yaşıma göre sınırda. başka bi doktor buldu . beklememem gerekiyormuş. bizde bu ay aşilamaya karar verdik
.puregon igne kullandım 300 ml . Ona ek olarak 3 gün femara 3 gün klomen kullandım . ve tabiki çatlama iğnesi . 27 ekim de aşilama oldum. Çok umutlu değilim ama içimden bi ses belki olur diyor. Progestan verdi doktor bi de. İnşallah allahim. Çok dua ettim
Allah isteyen herkese nasip etsin bir once
Benim de doktorum bakmadi 14 gun sonra gel dedi ben de adet oldum zaten hayirlisiyla tez zamanda hamile olur saglicakla kavusuruz insallahSlm hanımlar.
Yeni katılıyorum gruba.yazılanları elimden geldiğince okumaya çalıştım. Bende ilk aşılama mi 13 ünde yaptırmıştım.. fakat dün adet oldum ve üzgünüm tabi.. şunu merak ettim bir kaç kişi yazmış, benim doktorumda çatlama iğnesinden sonra tekrar muayene etmedi aşılama günü yaptırdım geldim...burda normalde bakılması mi gerekli, sizlerin doktorları bu durumda ne yaptı
testlerinde diğer herşey normalmiydi ben yumurta rezervini fsh gösteriyo diye biliyorum over rezervi farklı birşey mi oluyo kafam karıştı fsh ın normalmiydi hepEvet canim o kadar sinirlendim ki. Ben nerden bilebilirdim.? Herşeyime bakılmışti oysa. Amh degeri en önemlisi diyebilirim. . İnşallah senin de tutar bebisin.. allah dualarimizj kabul etsin...
Sadece operasyonu yaparken baktı benim daha çatlamamış 1-2 saate çatlar dedi iğneyi yaptığım saate dayanarak.. Progesyeron rahim duvarini kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını sağlıyor... Hakkımızda hayırlısı... Ben de yarın sabah test yapacağım ama hiiiiiç ümidim yok...Slm hanımlar.
Yeni katılıyorum gruba.yazılanları elimden geldiğince okumaya çalıştım. Bende ilk aşılama mi 13 ünde yaptırmıştım.. fakat dün adet oldum ve üzgünüm tabi.. şunu merak ettim bir kaç kişi yazmış, benim doktorumda çatlama iğnesinden sonra tekrar muayene etmedi aşılama günü yaptırdım geldim...burda normalde bakılması mi gerekli, sizlerin doktorları bu durumda ne yaptı
Hikse bu ay deniycek misin tekrar aşılama??? Bu arada merak ettim kaça mal oluyor her operasyon?Benim de doktorum bakmadi 14 gun sonra gel dedi ben de adet oldum zaten hayirlisiyla tez zamanda hamile olur saglicakla kavusuruz insallah
Canim benimm.. ne kadar benzer durumdayız bizimde 1.5 yıl oldu.progestan düşük engelleyici bir ilacmiş. ilkinde tutması çok düşük bir ihtimal. sakin isyan etme..ben 10 gun sonra öğrenicem. allahtan herşey. vazgecmeyelim. aşilama 2 3 kez denenebilir. tüp bebek en son ihtimal . bal corekotu tarçın karışımı öneririm. esine de keciboynuzu kürü .. gerisi allaha kalmış. benim bütün arkadaşlarım doğum yaptı. 3.5 yıl oldu evleneli insanlar sormasın artık diye ortamlara bile giremez oldum... umarım yakın zamanda kavusuruz bebişlerimize..
Sadece operasyonu yaparken baktı benim daha çatlamamış 1-2 saate çatlar dedi iğneyi yaptığım saate dayanarak.. Progesyeron rahim duvarini kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını sağlıyor... Hakkımızda hayırlısı... Ben de yarın sabah test yapacağım ama hiiiiiç ümidim yok...
İnş canm inş.. hayırlısıBenim de doktorum bakmadi 14 gun sonra gel dedi ben de adet oldum zaten hayirlisiyla tez zamanda hamile olur saglicakla kavusuruz insallah
Yok canım fsh gayet normalde amh değerim 0.95 ti sınırmış yani. Diğer herşey normal. Doktor hamile kalamazsın demiyor ama zor hamile kalırsın normal yolla dedi.testlerinde diğer herşey normalmiydi ben yumurta rezervini fsh gösteriyo diye biliyorum over rezervi farklı birşey mi oluyo kafam karıştı fsh ın normalmiydi hep
2 yil çok uzun bi zaman değil ki... aşilama denenebilir bir kere daha.. tüp bebek hem çok maliyetli hen de psikolojik olarak çok yipratiyor insanıFakat başka bir ilaç kullanmadım..progestan ne için kullanıyor bilmiyorum canm onuda belirtebilirsin.. ya kesinlikle zor bir süreç. Ki ben igneden acayip korkuyorum ve bu ilaçlardan hep tırstım.. horman ilaçları beni hep korkutuyor.. İşte bebislerimiz için her şeyi yapıyoruz tabi Allah sağlık versin önce..inş kucağımıza da alırız
Dimi canimm burda insan rahatlıyor gerçekten.. seni anlayan insanlar aynı kaderler.. sonuçtan haberdar et mutlaka inş senin olurrrr.. inan keçiboynuzu çok işe yaradı onu yaptık devam edeyim hatta çünkü asilama yapcaz tekrar.. yani bilmiyorum aslına bakarsan tüp bebek yapmak daha mı mantıklı..kafam çok karışık..ben 6 yıllık evliyim canm ama son 2 yıldır bebiş istiyoruz inan hiç çevreye bakmadım hiçte sevmem bu muhabbetleri laf soyletmedim hiç o yüzden boşverrrr takma kimseyi derim. . İnş güzel haberler alcaz
Canim seninle kaderdaş olmuşuzMelikezeybek merhaba benimde 27 ekim asilamam ve benmde yumurta rezervim dusum dusun amh degerim 0. 387 oyle dusuk yani ama hayirlisi hic umitsizlige kapilma vakti saati var herseyin biz sebebini isledik tevekkul ettik Rabbim yardimcimiz olsun bol dua edelim hayirli haberler ins herkesten
Değil tabi, inş nasipse olur belki kendiliğinden olur kim bilir.. tüp bebek en son ihtimal tabiki..hayırlısı hayırlısı2 yil çok uzun bi zaman değil ki... aşilama denenebilir bir kere daha.. tüp bebek hem çok maliyetli hen de psikolojik olarak çok yipratiyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?