Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
selam herkese benim bugün 50gr şeker yüklememin 1.saat sonu 191 çıktı doktor yüksek dedi pazartesi gel 100gr yapalım dedi

kızlar sızın bebek hareketlerınız nasıl, benım bebeklerım 2 gun cok hareketlı oluyo rgozle goruyorum vurusları 2 gun ara ara sadece pıt pıt oluyor normalmı

Ya yemin ediyorum kafayı sıyırıcam. Gece saat 11, yürüyüşe çıkmamla dönmem bir oldu. Nefes alınmıyor hiçbir şekilde. Allah dışarda olana sabır versin yeminle çekilecek çile değil.

Aha nick değişmiş. Diyorum bu kim yeni mi düştü
Az önce bende aynı kafayı yaşadım. Çıkmamla girmem 10 dk. Sokak hayvanlarına üzülüyorum

kızlar sızın bebek hareketlerınız nasıl, benım bebeklerım 2 gun cok hareketlı oluyo rgozle goruyorum vurusları 2 gun ara ara sadece pıt pıt oluyor normalmı
Son haftalarda sürekli ekşın halinde benim ki
Gündüzleri daha sakin. Saat 22:00 oldu mu parti başlıyor içeride
İkiz oldukları için yerleri dar ondan olabilir

Son haftalarda sürekli ekşın halinde benim ki
Gündüzleri daha sakin. Saat 22:00 oldu mu parti başlıyor içeride
İkiz oldukları için yerleri dar ondan olabilir
bazen cok hareketlı oluyorlar bazen ara ara pıtırdı. ıkısını ayrı ayırt edıyorumda cok sukurkı ıftardan sonra 2-32 tane sağlam sıkı tekeme yedım cok sukur ıyılerdır ınsalalh

Benimde başım dönüyordu bu gün. Halen arada dönüyor. Tansiyon normal. Her zaman olduğu gibi 10/6 çıkıyor.

Teşekkür ederim canım, zaten yolculukta yol üstü meyve sebze satanları gördükçe dayanamam ben sürekli dururuz yolda, alışverişin de tam sezonu, bol bolll mola veririz artık
Tam zamanı valla rangarenktir o yol kenarları şimdi yaz hamilesi olmanın tek avantajı bol meyve zaten

Gunaydin kizlar gununden geri cikan var mi aranizda ben dun kontrole gittim normalde 28+6 olmama ragmen 28+1 28+3 cikri baI olcumlerimi sat a gore 30+1 olmasi gerekiyor 8 gun gec dollenme vardi zaten gunumden geri cikinca tedirgin oldum beslenmeyle ilgili sikintilarim mi var acaba dr onemli bisey degil dedi ama bu olcumlere gore dogum tarihin 14 eylul olur dedi

Hiç kafaya takma o durumu. Kuzenimin gebeliğini geçen yıl yakından takip etmiştim. Senin gibi bir kontrolde 5 gün geri, diğerinde 2 gün ileri, bir diğerinde 4 gün geri diye diye sapasağlam çocuk doğurdu. Bu hesabı makinalar yapıyor baş, göbek ve bacak uzunluğuna göre ve yanılma payları var. Aradaki fark 2 haftayı bulmadığı sürece sıkıntı yok. Zaten doktorun da önemli olmadığını söylemiş.

yok canım endişenelenme benimki de karın çevresine göre 1 hafta geri çıktı baş çevresi 1 hafta ileri ,dr bişey olmaz sadece doğum kilosu yüksek olmaz onun dışnda endişelenecek bişey yok dedi

Selam arkadaslar simdi dr dan geldik..kizimiz tam 1300 gr ve 38 cm hersey yolunda fakat doktorum bebegin kafasi bihafta onde gidiyor dedi. Korkulcak bi durum yok normal bisey dedi ama simdi ben bunu bidahaki kontrole kadar kafama takarim.. bu konuda fikri zikri olan arkadaslar varmi

Bizde bugun doktordan geldik . Kızım 3 hafta önde gidiyor kilosu ve boyu. Diyet verecek sanirim boyle olan var mı yaa eğer normal dogum istiyorsan diyet yapmalısın Dedi siz ne düşünüyorsunuz Bi konuda

Can'ım hic takma kafana inan genetiktir bir sıkıntı olmaz benimkinin de karnı önde gidiyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…