- 24 Ağustos 2015
- 629
- 543
- 103
- 38
Selam arkadaslar simdi dr dan geldik..kizimiz tam 1300 gr ve 38 cm hersey yolunda fakat doktorum bebegin kafasi bihafta onde gidiyor dedi. Korkulcak bi durum yok normal bisey dedi ama simdi ben bunu bidahaki kontrole kadar kafama takarim.. bu konuda fikri zikri olan arkadaslar varmi
Slm anneler Allah hepimizin yavrularını sağlıklı bi şeklide vaktinde kucağımıZa almayı nasp etsin inş. Arkadaşlar benim erken doğum olacak büyük ihtimallee serkajlıyım çünkü ve 32 yi bulsak şabkamızı havaya atacaz Acaba bebek nasıl kilo alır kilo alması için ne yemem lazım
Benimde kizimda kim gorse erkek derdi idialara bile girilmisdi:) guzellesmisdim karnim sivriydi ama oglumda yuzun bozuldu baya yani bunlarda tutmuyor herkesdeGünaydın canım. Benim de karnım sivrileşti iyice. Geçen metroya binicem, teyzenin biri "erkek dimi yavrum?" Dedi. Yok kız dedim. Hayatta inanmam erkek seninki dedi. Karnının ortası karardı mı dedi, evet dedim. "Cildin de maşallah ay gibi parlıyor bak hazırlığını yap oğlan senin.Geçen yeğenimin karısı da senin gibi son 10 güne kadar kız demişler, bir doğdu aaaa akça pakça bir oğlan" dedi.Teyze iki ayrı ülkede 4 tane doktor kız dedi hepsi yanılmış olamaz herhalde dedim. "Çok biliyor o doktorlar sen bana güven" dedi.Sonra annem de kalkıp demesin mi "benim de iki kızım var, cildim hamilelikte çok bozdu, karnım da çok geniş büyüdü kararma filan da olmadı " diye. Teyze kendine altın madalyonu taktı o anda. Biz de o gün aşı yazdırmak için devlet hastanesine gidiyorduk. Doktor usg de baktı bebeğe, "cinsiyetini 35. Kez öğrenebilir miyim, sinirlerim bozuldu bugün" dedim. "Ben burada minik bir kız görüyorum bak bomboş bacak arası" dedi. Resmen tıbbı reddedecekler yemin ediyorum, bitmiyor hurafeleri. Hayır sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil tabi ama nedir bu kendini bilmezlik anlamıyorum gitti. Bak yine sinirlendim.
Meyve çok kilo aldırıyor bebeğe. Özellikle yaz meyveleri karpuz, kavun, kiraz, muz ve sut kasar peyniri diye biliyorum Can'ımSlm anneler Allah hepimizin yavrularını sağlıklı bi şeklide vaktinde kucağımıZa almayı nasp etsin inş. Arkadaşlar benim erken doğum olacak büyük ihtimallee serkajlıyım çünkü ve 32 yi bulsak şabkamızı havaya atacaz Acaba bebek nasıl kilo alır kilo alması için ne yemem lazım
Allah yardımcınız olsun tez zamanda şifasını versin kucağına almayı nasip etsin erken doğum mu yaptınızSlm kızlar oğlumun durumu iyi değil maalesef midesi yırtıldı ameliyat oldu.ciğeri kanıyor hala. Haliyle nefesi de kendisi alamıyordua edin lütfen
Allah yardimciniz olsun canim. Safi ismiyle sifa ibsan eylesinSlm kızlar oğlumun durumu iyi değil maalesef midesi yırtıldı ameliyat oldu.ciğeri kanıyor hala. Haliyle nefesi de kendisi alamıyordua edin lütfen
Allah yardımcınız olsun. İnşallah atlatacak minik oğlun, sabırlı ve umutlu olun. Umarım en kısa zamanda şifa bulur.Slm kızlar oğlumun durumu iyi değil maalesef midesi yırtıldı ameliyat oldu.ciğeri kanıyor hala. Haliyle nefesi de kendisi alamıyordua edin lütfen
Allah yardımcın olsun canım, bu mubarek günlerde dualarımız hep seninle.Slm kızlar oğlumun durumu iyi değil maalesef midesi yırtıldı ameliyat oldu.ciğeri kanıyor hala. Haliyle nefesi de kendisi alamıyordua edin lütfen
Eşi polis olup istanbulda olan var mı
Bizimde tercih disi istanbuldan diyarbakira cikti :/ bu halde ta diyarbakira tasinacagim saka gibiEşi polis olup istanbulda olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?