Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Slm anneler Allah hepimizin yavrularını sağlıklı bi şeklide vaktinde kucağımıZa almayı nasp etsin inş. Arkadaşlar benim erken doğum olacak büyük ihtimallee serkajlıyım çünkü ve 32 yi bulsak şabkamızı havaya atacaz Acaba bebek nasıl kilo alır kilo alması için ne yemem lazım

Gelişim psikolojisinden bildiğim Gelişim baştan ayağa doğrudur. O yüzden kafanın gelişiminin önde olması normal canım :) Bizde de aynı durum var kafana takma boşuna canım

Kaşar peyniri, ceviz ve muzu tavsiye ediyorlar. Tabi dengeli beslen en iyisi...

Benim en çok merak ettiğim: her bebek aynı kilo/boy oranında mı doğmak zorunda.. Zayıf yada kilolu bebek olmayacak mı, standart mı olmalı... Organları sağlıklıysa çok önemli değil gibime geliyor.

Doğduktan sonrada böyle devam edecek. Tartacaklar boyunu ölçecekler, hım çok zayıf kilo almamış.. Ay çok kilolu obez bu çocuk... Sağlıklıysa ne önemi var...

Benimde kizimda kim gorse erkek derdi idialara bile girilmisdi:) guzellesmisdim karnim sivriydi ama oglumda yuzun bozuldu baya yani bunlarda tutmuyor herkesde

Meyve çok kilo aldırıyor bebeğe. Özellikle yaz meyveleri karpuz, kavun, kiraz, muz ve sut kasar peyniri diye biliyorum Can'ım

Merhaba kızlar bizimde bugün doktor kontrolumuz vardı. Kafa çapı 2 hafta 1 gün önde. Diğer değerlerinin hepsi 1 hafta 5 gün falan ya da 5 gün önde. Kilosu 1307gr çıktı o da 4 gün önde normal haftasının. Kafası 2 hafta olunca sıkıntı mı diye sordum doktor'a genel ortalama önemli dedi. İri bir bebek olucak dedi. Haftasında doğarsa 3.500gr geçer dedi. Boyuda 53cm falan olur dedi. İyi beslemişsin dedi. Umarım bu kadar önde olması bir sıkıntı yaratmaz.

M M_atruska adlı arkadaş doğum yaptı, ben de durumunu profilinden takip ediyorum. İnşallah güzel haberini duyacağız .
Slm kızlar oğlumun durumu iyi değil maalesef midesi yırtıldı ameliyat oldu.ciğeri kanıyor hala. Haliyle nefesi de kendisi alamıyor dua edin lütfen

M M_atruska ilk duyduğumdan beri aklım ve dualarım seninle.inşallah bebeğin iyileşecek,benzer olaylar hepimiz çevremizden duyduk ama yaşamak bambaşkadır.allahım size ve bebeğinize güç,sağlık,sıhhat versin.hep dua ediyoruz.bizi haberdar et lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…