Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben 33-35. Haftalarda seyahat edeceğim canım doktorum sıkıntı olmayacağını söyledi. Dönünce de annemlerle tatile gideceğiz o da 36 ya denk gelecek. Uçak için izin kağıdı yazacak sadece. Benim doktorum hareket delisi olduğu için doğurana kadar gezmem dolaşmam taraftarı. :))

Allah kolaylık versin ya klimasız nasıl durabiliyorsun? Ben ölürdüm galiba.

Ben de doğumdan sonra işi bir süre evden yürüteceğim ama nasıl olacak bilmiyorum, bana da tembellik edecekmişim gibi geliyor, sana da kolay gelsin kuşum, tez vakite biter tezin inşallah
Benim işler sıkışmadan bitmiyor, yüksek lisans tezimi de düğünümle beraber yazmıştım, doktora tezimde bebişimle beraber yazacağım, ne yapalım her bir tezimin ayrı hikayesi oluyor evde çalışmak hemde bebek olunca bana çok uzak geliyor, bakalım yapabilecek miyiz

Bende doktoruma her gittiğimde soruyorum. Bir ara; "36 haftaya kadar yolculuğa sınır getirmiyorum. Çok ayakta kalma. Molali gidin suyu unutma " diye tavsiye etti...
Ben de bu son gittiğimde sormayı unutmuştum, bende bayram tatilimi evde geçirmek istemiyorum, nereye gideceğimiz kesinleşsin doktora telefonda sorarım artık, bana göre bir sıkıntı olmazmış gibi geliyor ayaklarımız şişerse de soğuk suya sokarız rahatlatırız tek sıkıntımız o olsun

Haftada 1 veya 2 kez yiyorum. Komple kessem iyi olucak galiba. Seker yuklemesi yaptirmistim ve normal cikmisti. Odem oluyor diye dusunmeye basladim. Ayaklarim sisiyor oturur pozisyonda uzun sure kalirsam.
Ben bu ay kilo almadım demiştim doktora demekki tuzu azalttın ödem yok demişti, bol su içmek çok önemli tabi de çok uzun süre oturmakda iyi değil çalıştığın yerde ayaklarını uzatabileceğin birşey yok mu rahat edersin

Aaaa ben de bu hamileligimde neden guzellesmedim, gobegimdeki siyah cizgi neden cikmadi diye dusunuyodum. Demek kiz oldugu icinmis :))))

Teyzelere guven sen erkek o erkek

Hareket canım ama yolculuk için en fazla üç saat bacakların hreketsiz kalsın dedi sık sık mola verip kısa yürüyüşler yap dedi onun dışında seyahat için bi sakınca görmedi

Haftada 1 veya 2 kez yiyorum. Komple kessem iyi olucak galiba. Seker yuklemesi yaptirmistim ve normal cikmisti. Odem oluyor diye dusunmeye basladim. Ayaklarim sisiyor oturur pozisyonda uzun sure kalirsam.
Bende de ödem var canım, ayaklarım ve ayak bileklerim şişiyor, 2 öğünüme dikakt edince hemen tartıda 1-1,5 kg eksiliyorum, ço kda takmamak lazım, çok az b
Bu konuda da aynıyız, lisans tezim de yüksek lisans tezim de, son günlere kalmıştır benim de hep
Bayram bu sene güzel güne denk geliyor, tatil süresi de uzun, güzel değerlendirmek lazım

Beni kimse tutamaz artık üstelik uçak da değil, kendi aracımızla gideceğiz, ben hala plan da yapmadım, güzel bir bayram planı yapayım bugün bize

Aynen kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş benim de hep öyle sıkışık zamanlara denk gelmişti ama insan vaktini beynini daha verimli kullanıyo sanki sıkışınca yaa bi programda okudum eşinizle son başbaşa günleriniz güzel bi tatil planlayın falan diyodu hemen gaza geldim bizim de tatile ihtiyacımız var hem alışverişti telaşeydi azıcık kafamız rahatlar

Allah kolaylık versin ya klimasız nasıl durabiliyorsun? Ben ölürdüm galiba.
Malesef canim kiraci olunca eve hicbir sey yapamiyorsun. Klima takmakta buna dahil. Zaten ev sahibimiz pimpiriklinin teki duvar civi cakip cerceve bile asamiyoruz. Dugun resmimiz vardi onu bile cirtcirt bantla duvara monte edebildik

Malesef canim kiraci olunca eve hicbir sey yapamiyorsun. Klima takmakta buna dahil. Zaten ev sahibimiz pimpiriklinin teki duvar civi cakip cerceve bile asamiyoruz. Dugun resmimiz vardi onu bile cirtcirt bantla duvara monte edebildik
Kira olunca zor gerçekten biz de kirada oturuyoruz. Bir önceki ev sahibi öyleydi baya sıkıntılı oluyor. Şimdiki sağolsun çok sevimli bir amca, sıkıntı yapmadı bir çok şeyi. Allah hayırlı ve tez vakitte ev sahibi olmayı nasip etsin hepimize canım.

Sıkışık olduğunda işler çabuk bitiyor ama işte gözden kaçanlar olabiliyor bazen, bir şejilde halloluyor
Ayy ben sıkıldım zaten hiç bu kadar uzun süre aynı şehirde kalmamıştım ufak da olsa biyerlere giderdim, hazır bana da eşime de vermişler 9 gün tatili yapmadan olmaz. Bende düşüneyim bir kaç alternatif eşim nasılsa çoğunu eleyecek, benim uçuk fikirlerim sayesinde en azından bir tanesini beğensin

Görme bacaklarını güzel karnını gör bebeğini gör anneliğin güzelliğine odaklan. Bütün bacakları müdehale edilecek boyutta varis olan biri olarak yazıyorum sana bjnları sen takarsan herkes vah vah tüh tüh diyor sen unutacak olsan unutturmuyor gözüne sokuyorlar. Çok şükür Bebek iyi sen iyisin bacaklarda toparlar inşallah toplamazsa da canı sağolsun bebişimin de. İzin verme üzmelerine yani.

Doğum çantası hazırlayacağım önümüzdeki hafta. Bebeğe ve bana ortak bir çanta. Şimdi ne koymalı ne koymamalı etabındayım. Sonra yıka ütüle aklına geldikçe eklemeler oluyor ilkinde öyle yapmıştım.

Emzirme sütyeni baktım bugün herşey ne kadar pahalı 2lisi 90 liraydı mothercare de. Yenidoğan emziği 2li 36 lira chicco da.
Bayram'dan sonra sağlam indirim bekliyorım Zara'dan ve mothercare den. Temmuz 15 dedin mi markalar tek tek dökülürler yani ben böyle umuyorum :)

Hareket canım ama yolculuk için en fazla üç saat bacakların hreketsiz kalsın dedi sık sık mola verip kısa yürüyüşler yap dedi onun dışında seyahat için bi sakınca görmedi
Teşekkür ederim canım, zaten yolculukta yol üstü meyve sebze satanları gördükçe dayanamam ben sürekli dururuz yolda, alışverişin de tam sezonu, bol bolll mola veririz artık

Amin canim insallah.

Cok haklisin canim!

Kızlar sizde de tansiyon düşüklüğü denge kaybı oluyor mu ? Bu aralar dengemi sağlayamıyorum sanki düşecek gibi oluyorum. Bir de öğlen tansiyonum düştü sanırım evde alet yoktu ölçemedim ama başım baya döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…