Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bizimde tercih disi istanbuldan diyarbakira cikti :/ bu halde ta diyarbakira tasinacagim saka gibi

Canım eğer ailen falan ıstanbuldaysa dogum sonrasina ertelesen daha iyi olmaz mi oradaki doktor hastane durumlari nasıl zor olur belki bu sene ne cok diyarbakir var gercekten esimin tum arkadaslari diyarbakira gidiyor

Biz artvindeydik 2. Şark için kalacaktık ama 6yıla çıkınca vazgeçtik şimdi keşke kalsaydık istanbula gideceğimize diyorum off

Canım eğer ailen falan ıstanbuldaysa dogum sonrasina ertelesen daha iyi olmaz mi oradaki doktor hastane durumlari nasıl zor olur belki bu sene ne cok diyarbakir var gercekten esimin tum arkadaslari diyarbakira gidiyor

Allah yardımcın olsun canım çok zor
Istanbulda kimsemiz yok artik evi toplayip gonderecegim ben de ankaraya ailemin yanina gidecegim 40liykende ev yerlestirmeye :/ bu sene beklemiyorduk hic iyi olmadi hakkimizda hayirlisi

Istanbulda kimsemiz yok artik evi toplayip gonderecegim ben de ankaraya ailemin yanina gidecegim 40liykende ev yerlestirmeye :/ bu sene beklemiyorduk hic iyi olmadi hakkimizda hayirlisi

Polislerin tayin işi çok sıkıntılı canim ya neresi gelecegi belli degil. Bari tercih dışı gitmek istemiyorum gibi bir buton olsa bu şekilde hele bir de batıdan doğuya gitmek çok daha skntili. Rabbim yardımcınız olsun canım...

Korkma canım biz şu an Muş tayiz. Seneye biz de tayinciyiz bakalım... Istanbul maddi olarak biraz zor bir şehir onun dışında güzeldir ya kötü düşünme. Senin mesleğin neydi?
Hayırlısı artık.. Öğretmenim cnm ben.. Genelde eşi öğretmen olan polisleri tercih dışı istanbula göndermişler bu sene

Cumlemizin yardimcisi olsun insallah bizim de son tercihimiz geldi gitmek istemedigimizi belirtmemize ragmen.ama istanbul guzeldir bize lojman da cikmisti rahatimiz yerindeydi acikcasi evleneli 1 sene olmadi bu 3. Tasinmam olacak

CANIM bende 24 de haftada acil serklaja alındım Crp yukseldı odonem 32 görürümüyüz muammadayız. İnşallah bu mubarek ayın yuzu suyu hurmetıne Rabbım mucızesını naıl etsın 36 ları gorelım. senın bebeklerın kılosu nasıl

Güzel anneler ne kadar da şanslısınız.
Bebeğim dusmeseydi benim de eylül de doğacaktı

ayy canım tam o donemdeyım cok korkuyorum ( acaba cıger gelıstırıcı yapmadılar mı ?

Tam sürecini inan bilmiyorum canım bende
Benim doktorumda erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici vuracağını söyledi. Hoş ne zaman yapılacak onu sormayı unuttum
Sana yapıldı mı? İkizler fazla aceleci olabiliyor

serklaj gunu yapıldı ama 2.ci de yapılıyormus bende sorucam bu gıttıgımde bırdaha yapıcaklarmı dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…