- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Bizimde tercih disi istanbuldan diyarbakira cikti :/ bu halde ta diyarbakira tasinacagim saka gibi
Allah yardımcın olsun canım çok zorBizimde tercih disi istanbuldan diyarbakira cikti :/ bu halde ta diyarbakira tasinacagim saka gibi
Siz nerdesiniz cnm beni çok korkutuyor istanbula gitme düşüncesi bileCanım eşim polis sevgiliyken istanbuldaydi bende doğma büyüme istanbulluyum. Neredeydini istanbula çıktı tayin? Seneye de bizim var tayin işi
Canım eğer ailen falan ıstanbuldaysa dogum sonrasina ertelesen daha iyi olmaz mi oradaki doktor hastane durumlari nasıl zor olur belkibu sene ne cok diyarbakir var gercekten esimin tum arkadaslari diyarbakira gidiyor
Istanbulda kimsemiz yok artik evi toplayip gonderecegim ben de ankaraya ailemin yanina gidecegim 40liykende ev yerlestirmeye :/ bu sene beklemiyorduk hic iyi olmadi hakkimizda hayirlisiAllah yardımcın olsun canım çok zor
Slm kızlar oğlumun durumu iyi değil maalesef midesi yırtıldı ameliyat oldu.ciğeri kanıyor hala. Haliyle nefesi de kendisi alamıyordua edin lütfen
Siz nerdesiniz cnm beni çok korkutuyor istanbula gitme düşüncesi bile
Istanbulda kimsemiz yok artik evi toplayip gonderecegim ben de ankaraya ailemin yanina gidecegim 40liykende ev yerlestirmeye :/ bu sene beklemiyorduk hic iyi olmadi hakkimizda hayirlisi
Hayırlısı artık.. Öğretmenim cnm ben.. Genelde eşi öğretmen olan polisleri tercih dışı istanbula göndermişler bu seneKorkma canım biz şu an Muş tayiz. Seneye biz de tayinciyiz bakalım... Istanbul maddi olarak biraz zor bir şehir onun dışında güzeldir ya kötü düşünme. Senin mesleğin neydi?
Hayırlısı artık.. Öğretmenim cnm ben.. Genelde eşi öğretmen olan polisleri tercih dışı istanbula göndermişler bu sene
Slm kızlar oğlumun durumu iyi değil maalesef midesi yırtıldı ameliyat oldu.ciğeri kanıyor hala. Haliyle nefesi de kendisi alamıyordua edin lütfen
Cumlemizin yardimcisi olsun insallah bizim de son tercihimiz geldi gitmek istemedigimizi belirtmemize ragmen.ama istanbul guzeldir bize lojman da cikmisti rahatimiz yerindeydi acikcasi evleneli 1 sene olmadi bu 3. Tasinmam olacakPolislerin tayin işi çok sıkıntılı canim ya neresi gelecegi belli degil. Bari tercih dışı gitmek istemiyorum gibi bir buton olsa bu şekilde hele bir de batıdan doğuya gitmek çok daha skntili. Rabbim yardımcınız olsun canım...
CANIM bende 24 de haftada acil serklaja alındım Crp yukseldı odonem 32 görürümüyüz muammadayız. İnşallah bu mubarek ayın yuzu suyu hurmetıne Rabbım mucızesını naıl etsın 36 ları gorelım. senın bebeklerın kılosu nasılSlm anneler Allah hepimizin yavrularını sağlıklı bi şeklide vaktinde kucağımıZa almayı nasp etsin inş. Arkadaşlar benim erken doğum olacak büyük ihtimallee serkajlıyım çünkü ve 32 yi bulsak şabkamızı havaya atacaz Acaba bebek nasıl kilo alır kilo alması için ne yemem lazım
Allah acil şifalar versin kaÇ HAFTALIK DOGDU bebişDualarımız oğlunla ve seninle. Umarım en kısa sürede toparlar canım
Allah acil şifalar versin kaÇ HAFTALIK DOGDU bebiş
ayy canım tam o donemdeyım cok korkuyorumCanım @Saadetim33 arkadaşımızın bebeği. Yanlış hatırlamıyorsam 28 haftada doğdu oğlu.
ayy canım tam o donemdeyım cok korkuyorum( acaba cıger gelıstırıcı yapmadılar mı ?
serklaj gunu yapıldı ama 2.ci de yapılıyormus bende sorucam bu gıttıgımde bırdaha yapıcaklarmı dıeTam sürecini inan bilmiyorum canım bende
Benim doktorumda erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici vuracağını söyledi. Hoş ne zaman yapılacak onu sormayı unuttum
Sana yapıldı mı? İkizler fazla aceleci olabiliyor
serklaj gunu yapıldı ama 2.ci de yapılıyormus bende sorucam bu gıttıgımde bırdaha yapıcaklarmı dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?