Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Aynı şey banada oluo her gören eminmisin kız olduğuna vs arkadaşım geçen gün beni sinir etti zaten bence çok emin olma erkek olabilir pardon ama herkes falcı gibi bi göbeğe dışarıdan bakıp nasıl bu kadar kolay karar verebiliyor? Ayrıca şimdiye kadar 4 ayrı doktor gördü onlardan daha çok biliosanız buyur geç o koltuğa sen yap işini...acaip sinirleniorum bu mevzuya geçen gün kontrole gittiğimizde bi fotosunda açık net en son göbeğime foto yapıltırcam sence erkekmi die bi sorcam CennetBahcesi53

Yok canım sen aldırma onlara benim ablamın iki oğlu var karnı yanlara doğruydu, şimdi benim kız benimde yanlara doğru bu biraz genetik, bucut yapısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Bende rüylarımda erkek görüyorum, başından beri hep erkekmiş gibi geliyordu ondan etkilendim galiba şimdi her doktora gittiğimizde kız dimi diye soruyorum heyecanla evet tabiki kız bak çok açık belli diyor doktorda, sen aldırma kimseye doktore güven alışverişini yap artık erkekde doğarsa süpriz olup pembiş pembiş giydiririz ne yapalım kilo işine de çok takılma 75 le bitirirsin belki de bu havalarda insanda iştah kalmadı illa sonlarda çok kilo alacaksın diye birşey yok. Ben ilk 4 ay 5 kilo aldım son 2 ay 3 kilo aldım. Bana da başlarda 'şimdiden bu kadar kilo alırsan kim bilir sonunda nasıl olacaksın 5. aydan sonra daha çok kilo alınıyor' demişlerdi kimseye aldırmadım. Çok da korktuğum gibi olmadı.

Canım biz havuzluhana gidicez. orada anne ve bebek için herşey var. Dün pançodan çok beğendiğimiz hastane çıkışını aldık zaten 10'lu set. Bugün 2 tane 5 li takım banyo ürünleri küveti teknesi bakım ürünleri biberonu iç dış kıyafet ihtiyacı alt açması battaniyeleri vs. alıcaz. Benim için de 2 takım lohusa pijaması emzirme atleti 1 takım gecelikli sabahlıklı set, çamaşır ihtiyacı falan gibi bir liste yaptım. İnşallah aradıklarımızı buluruz.

Bize de ayrıntılı ultrasonda perinatolog gösterdi. bacak arası dümdüzdü. psikolojim bozuldu derken de, yahu ben herşeyi pembe kırmızı sarı falan aldım, bide elbiseler yani. ne giyecek bu çocuk dedim erkek olursa

Günaydın arkadaşlar nasılsınız....

Bebek için hangi bakım ürünlerini aldınız yada alacaksınız?

Mustela yada sabamed arasında gidip geliyorum...

gerçi bebek arabası ve küçük beşiğe de karar veremedik...

ama benim iştahım hızla artıyor 1 haziranda 65 kiloydum, şuan 68,5 gidişat fena yani aman ne yapayım ya battı balık yan gider

bende ikisinin arasındaydım. sebamed e karar verdim, daha sonra sebamed için bebeğin gözleri yanıyor sürekli ağlıyor yorumları okudum fazlaca, o yüzden mustelaya geçtim, bugun mustela alacağım kısmetse

bende ikisinin arasındaydım. sebamed e karar verdim, daha sonra sebamed için bebeğin gözleri yanıyor sürekli ağlıyor yorumları okudum fazlaca, o yüzden mustelaya geçtim, bugun mustela alacağım kısmetse

Mustela yakmıyor muymuş. Öyleyse bende alabilirim.

Bebek cinsiyet tahminleri de ilginç oluyor. Benim arkadaş senin kızın olacak gibi diyor. Ultrasonda hep erkek, ayrıntılı da da erkekti. Eşyaları da mavi mavi hep erkek, artık erkek olsun...

Günaydın kızlar, bende mustela aldım. Yarin kontrolumuz var, doktor yine kilo mevzusuna laf yapacak. Sabah tartildim yine kilo almisim. Tam +11 oldu. Almadim diyorum hop 1 2 gunde 1 kilo arti oluyor. Anlamiyorum. Dikkatli yiyorum, yuruyus yapiyorum. Sonumu hic bilmiyorum cidden. Ayrica selulitler artik dizlerime kadar indi. Kalcalarimi, bacaklarimi goresim hic yok

Günaydın canım. Benim de karnım sivrileşti iyice. Geçen metroya binicem, teyzenin biri "erkek dimi yavrum?" Dedi. Yok kız dedim. Hayatta inanmam erkek seninki dedi. Karnının ortası karardı mı dedi, evet dedim. "Cildin de maşallah ay gibi parlıyor bak hazırlığını yap oğlan senin.Geçen yeğenimin karısı da senin gibi son 10 güne kadar kız demişler, bir doğdu aaaa akça pakça bir oğlan" dedi.Teyze iki ayrı ülkede 4 tane doktor kız dedi hepsi yanılmış olamaz herhalde dedim. "Çok biliyor o doktorlar sen bana güven" dedi. Sonra annem de kalkıp demesin mi "benim de iki kızım var, cildim hamilelikte çok bozdu, karnım da çok geniş büyüdü kararma filan da olmadı " diye. Teyze kendine altın madalyonu taktı o anda. Biz de o gün aşı yazdırmak için devlet hastanesine gidiyorduk. Doktor usg de baktı bebeğe, "cinsiyetini 35. Kez öğrenebilir miyim, sinirlerim bozuldu bugün" dedim. "Ben burada minik bir kız görüyorum bak bomboş bacak arası" dedi. Resmen tıbbı reddedecekler yemin ediyorum, bitmiyor hurafeleri. Hayır sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil tabi ama nedir bu kendini bilmezlik anlamıyorum gitti. Bak yine sinirlendim.

Aynen canım, minikler için her şeye değer
Kızlar bayram planları belli oldu mu, seyahat edince bana daha iyi geliyor sanki, ayaklarım da şişse, hem kış öncesi, hem doğum öncesi gezebildiğim kadar gezeyim diyorum, siz doktorlarınızla görüştünüz mü, bu aylarda hareket kısıtlılığı mı tavsiye ediliyor, yoksa hareket mi?

kesinlikle canım asker gibiyim ..sende 4 gün sonra Düzce de sin penguen gibi yürümekten Yoruldum valla ha . sağlıkla bi biteydi. sağlıkla ve hoşçakal
Asker yolu beklerken eşime(o zamanlar sevgilim) soruyordum "bugün neredesin" diye, biz de sayıyoruz artık, erkeklerin askerlik, kadınların doğum hikayesi anlata anlata bitmez derler, doğru herhalde

Ben de doğumdan sonra işi bir süre evden yürüteceğim ama nasıl olacak bilmiyorum, bana da tembellik edecekmişim gibi geliyor, sana da kolay gelsin kuşum, tez vakite biter tezin inşallah

Sürekli duşa gir canım madem, ellerini ayaklarını filan serinlet, sabah ofise girdiğimizde burası da cehennem gibi oluyor, klimayı hiç sevmeyen benim bile gıkım çıkmıyor bir haftadır, sıcaklar fena bastırdı. Allah yardımcımız olsun.

Tatlı şekerli şeyler yiyor musun? Özellikle dondurma. Dondurmayı masum bilirdim ama kilo alimim artınca kestim. Ve çok az yiyorum.

Bende doktoruma her gittiğimde soruyorum. Bir ara; "36 haftaya kadar yolculuğa sınır getirmiyorum. Çok ayakta kalma. Molali gidin suyu unutma " diye tavsiye etti...

Günaydınn,
Ben mustela aldım, sebamed de yoğun tercih ediliyor ama daha önce de yazmıştım, göz yakma yorumuyla sık karşılaşınca sebamed almadım.

Tatlı şekerli şeyler yiyor musun? Özellikle dondurma. Dondurmayı masum bilirdim ama kilo alimim artınca kestim. Ve çok az yiyorum.
Haftada 1 veya 2 kez yiyorum. Komple kessem iyi olucak galiba. Seker yuklemesi yaptirmistim ve normal cikmisti. Odem oluyor diye dusunmeye basladim. Ayaklarim sisiyor oturur pozisyonda uzun sure kalirsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…