Yok canım sen aldırma onlara benim ablamın iki oğlu var karnı yanlara doğruydu, şimdi benim kız benimde yanlara doğru bu biraz genetik, bucut yapısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Bende rüylarımda erkek görüyorum, başından beri hep erkekmiş gibi geliyordu ondan etkilendim galiba şimdi her doktora gittiğimizde kız dimi diye soruyorum heyecanla evet tabiki kız bak çok açık belli diyor doktorda, sen aldırma kimseye doktore güven alışverişini yap artık erkekde doğarsa süpriz olup pembiş pembiş giydiririz ne yapalımGünaydın güzel annelerbugün bizim anne ve bebek alışverişi günümüz, öğlenden sonra eminönüne gidicez. Bitirelim artık şu işi dedik.
Beni ve göbeğimi gören herkes ay bu erkek karnı resmen, emin misiniz kız olduğuna, siz yine de son ana kadar çok şey yapmayınsürekli bunları duyuyorum..
Geçen gece annem rüyasında erkek bebek doğurduğumu görmüş, bebek de çok güzelmiş anlata anlata bitiremiyor. Aynı gece bende doğum yaptığımı gördüm rüyamda, ve yine erkekti. Sanırım psikolojimi bozdular
Yanlarım boş, karnım sivri top yutmuşum gibi duruyor. Olamaz mı yani bu şekilde kız illa erkek mi olmalı bi anlayamadım gitti.
Kilo mevsuzunda da baskül benden yıldı ben baskülden. 8,5+ olarak devam ediyorum ama kilo almam çok hızlandı. 68,5 oldum. Hayalim 75 ile doğum yapmaktı
günaydın canım neden olmasınki karına göre cinsiyet belli olmaz bence :)
kilo olayını hiç sorma ben artık bıraktım son 3 ay exra 6 kilo alsam bana yetecek ama hiç sanmıyorum
bu arada emin önüne bende pazartesi gideceğim güzel yerler varsa banada söyleyebilir misin nerde ne var hiç bilmiyorum da
Aynı şey banada oluo her gören eminmisin kız olduğuna vs arkadaşım geçen gün beni sinir etti zaten bence çok emin olma erkek olabilir pardon ama herkes falcı gibi bi göbeğe dışarıdan bakıp nasıl bu kadar kolay karar verebiliyor? Ayrıca şimdiye kadar 4 ayrı doktor gördü onlardan daha çok biliosanız buyur geç o koltuğa sen yap işini...acaip sinirleniorum bu mevzuya geçen gün kontrole gittiğimizde bi fotosunda açık net en son göbeğime foto yapıltırcam sence erkekmi die bi sorcamCennetBahcesi53
Yok canım sen aldırma onlara benim ablamın iki oğlu var karnı yanlara doğruydu, şimdi benim kız benimde yanlara doğru bu biraz genetik, bucut yapısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Bende rüylarımda erkek görüyorum, başından beri hep erkekmiş gibi geliyordu ondan etkilendim galiba şimdi her doktora gittiğimizde kız dimi diye soruyorum heyecanla evet tabiki kız bak çok açık belli diyor doktorda, sen aldırma kimseye doktore güven alışverişini yap artık erkekde doğarsa süpriz olup pembiş pembiş giydiririz ne yapalımkilo işine de çok takılma 75 le bitirirsin belki de bu havalarda insanda iştah kalmadı illa sonlarda çok kilo alacaksın diye birşey yok. Ben ilk 4 ay 5 kilo aldım son 2 ay 3 kilo aldım. Bana da başlarda 'şimdiden bu kadar kilo alırsan kim bilir sonunda nasıl olacaksın 5. aydan sonra daha çok kilo alınıyor' demişlerdi kimseye aldırmadım. Çok da korktuğum gibi olmadı.
Günaydın arkadaşlar nasılsınız....
Bebek için hangi bakım ürünlerini aldınız yada alacaksınız?
Mustela yada sabamed arasında gidip geliyorum...
gerçi bebek arabası ve küçük beşiğe de karar veremedik...
bende ikisinin arasındaydım. sebamed e karar verdim, daha sonra sebamed için bebeğin gözleri yanıyor sürekli ağlıyor yorumları okudum fazlaca, o yüzden mustelaya geçtim, bugun mustela alacağım kısmetse
Günaydın kızlar, bende mustela aldım. Yarin kontrolumuz var, doktor yine kilo mevzusuna laf yapacak. Sabah tartildim yine kilo almisim. Tam +11 oldu. Almadim diyorum hop 1 2 gunde 1 kilo arti oluyor. Anlamiyorum. Dikkatli yiyorum, yuruyus yapiyorum. Sonumu hic bilmiyorum cidden. Ayrica selulitler artik dizlerime kadar indi. Kalcalarimi, bacaklarimi goresim hic yokMustela yakmıyor muymuş. Öyleyse bende alabilirim.
Bebek cinsiyet tahminleri de ilginç oluyor. Benim arkadaş senin kızın olacak gibi diyor. Ultrasonda hep erkek, ayrıntılı da da erkekti. Eşyaları da mavi mavi hep erkek, artık erkek olsun...
Günaydın canım. Benim de karnım sivrileşti iyice. Geçen metroya binicem, teyzenin biri "erkek dimi yavrum?" Dedi. Yok kız dedim. Hayatta inanmam erkek seninki dedi. Karnının ortası karardı mı dedi, evet dedim. "Cildin de maşallah ay gibi parlıyor bak hazırlığını yap oğlan senin.Geçen yeğenimin karısı da senin gibi son 10 güne kadar kız demişler, bir doğdu aaaa akça pakça bir oğlan" dedi.Teyze iki ayrı ülkede 4 tane doktor kız dedi hepsi yanılmış olamaz herhalde dedim. "Çok biliyor o doktorlar sen bana güven" dedi.Günaydın güzel annelerbugün bizim anne ve bebek alışverişi günümüz, öğlenden sonra eminönüne gidicez. Bitirelim artık şu işi dedik.
Beni ve göbeğimi gören herkes ay bu erkek karnı resmen, emin misiniz kız olduğuna, siz yine de son ana kadar çok şey yapmayınsürekli bunları duyuyorum..
Geçen gece annem rüyasında erkek bebek doğurduğumu görmüş, bebek de çok güzelmiş anlata anlata bitiremiyor. Aynı gece bende doğum yaptığımı gördüm rüyamda, ve yine erkekti. Sanırım psikolojimi bozdular
Yanlarım boş, karnım sivri top yutmuşum gibi duruyor. Olamaz mı yani bu şekilde kız illa erkek mi olmalı bi anlayamadım gitti.
Kilo mevsuzunda da baskül benden yıldı ben baskülden. 8,5+ olarak devam ediyorum ama kilo almam çok hızlandı. 68,5 oldum. Hayalim 75 ile doğum yapmaktı
Aynen canım, minikler için her şeye değerAynı durumdayız Can'ım demek alınması gerekiyor ne yapalım artık
Sırt Ağrı'sı çok dayanılmazmış onu anladım bende uykuya gecene kadar Bi iki saat harcıyorum ama ne yapalım artık hayirlisiyla gelsinler de
Asker yolu beklerken eşime(o zamanlar sevgilim) soruyordum "bugün neredesin" diye, biz de sayıyoruz artık, erkeklerin askerlik, kadınların doğum hikayesi anlata anlata bitmez derler, doğru herhaldekesinlikle canım asker gibiyim ..sende 4 gün sonra Düzce de sinpenguen gibi yürümekten Yoruldum valla ha . sağlıkla bi biteydi. sağlıkla ve hoşçakal
Ben de doğumdan sonra işi bir süre evden yürüteceğim ama nasıl olacak bilmiyorum, bana da tembellik edecekmişim gibi geliyor, sana da kolay gelsin kuşum, tez vakite biter tezin inşallahİyiyim canım benim tezle ilgili yetiştirmem gerekenler var işe git gel notları taşı gözümde büyüdü izin alayımda evde rahat rahat yazayım dedim, ama evde çalışmak yerine yatıp yuvarlanıyorum sıcaklardan
Simdi biraz daha iyiyim canim. Ama sicak beni cok kotu etkiliyor. Evde klima yok vantilatorde yetmiyor. Esime sabah seninle is yerine geleyim. Kuzu kuzu bir yerde otururum aksam beraber geliriz eve diyorumama tabiki isin sakasi bir yana klimali bi yer bulsam bir parca ekmege razi olarak tum gun orda kapali kalabilirim.
Günaydın kızlar, bende mustela aldım. Yarin kontrolumuz var, doktor yine kilo mevzusuna laf yapacak. Sabah tartildim yine kilo almisim. Tam +11 oldu. Almadim diyorum hop 1 2 gunde 1 kilo arti oluyor. Anlamiyorum. Dikkatli yiyorum, yuruyus yapiyorum. Sonumu hic bilmiyorum cidden. Ayrica selulitler artik dizlerime kadar indi. Kalcalarimi, bacaklarimi goresim hic yok
Aynen canım, minikler için her şeye değer
Kızlar bayram planları belli oldu mu, seyahat edince bana daha iyi geliyor sanki, ayaklarım da şişse, hem kış öncesi, hem doğum öncesi gezebildiğim kadar gezeyim diyorum, siz doktorlarınızla görüştünüz mü, bu aylarda hareket kısıtlılığı mı tavsiye ediliyor, yoksa hareket mi?
Günaydınn,Günaydın arkadaşlar nasılsınız....
Bebek için hangi bakım ürünlerini aldınız yada alacaksınız?
Mustela yada sabamed arasında gidip geliyorum...
gerçi bebek arabası ve küçük beşiğe de karar veremedik...
Haftada 1 veya 2 kez yiyorum. Komple kessem iyi olucak galiba. Seker yuklemesi yaptirmistim ve normal cikmisti. Odem oluyor diye dusunmeye basladim. Ayaklarim sisiyor oturur pozisyonda uzun sure kalirsam.Tatlı şekerli şeyler yiyor musun? Özellikle dondurma. Dondurmayı masum bilirdim ama kilo alimim artınca kestim. Ve çok az yiyorum.
Bunu duyduğum iyi oldu, bana göre bir şey yok da eşim çok tedirgin oluyor, yüksek sesle eşime de okuyayım o da duysunBende doktoruma her gittiğimde soruyorum. Bir ara; "36 haftaya kadar yolculuğa sınır getirmiyorum. Çok ayakta kalma. Molali gidin suyu unutma " diye tavsiye etti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?