Rabbim onun acısını unutturacak hayırlı evlatlar nasip etsin canim en kisa surede.Güzel anneler ne kadar da şanslısınız.
Bebeğim dusmeseydi benim de eylül de doğacaktı
Benim ikiz değil canım 1 erkek 21 haziran salı günü gittim 1030 dedi dr çok iyi dedi ama yinede erken doğacağı için çok kilo almasıno istiyormCANIM bende 24 de haftada acil serklaja alındım Crp yukseldı odonem 32 görürümüyüz muammadayız. İnşallah bu mubarek ayın yuzu suyu hurmetıne Rabbım mucızesını naıl etsın 36 ları gorelım. senın bebeklerın kılosu nasıl
Allah bizr ve bizim gibi olanların yüzünü güldürsün vaktinde bize bağışlasın bebeklerimiziBenim ikiz değil canım 1 erkek 21 haziran salı günü gittim 1030 dedi dr çok iyi dedi ama yinede erken doğacağı için çok kilo almasıno istiyorm
İkinci doz 30. Haftada yapılıyormuş serkaj olanlar sayfası dan bayan söyledi bende tam bilmiyormserklaj gunu yapıldı ama 2.ci de yapılıyormus bende sorucam bu gıttıgımde bırdaha yapıcaklarmı dıe
Güzel anneler ne kadar da şanslısınız.
Pardom 1130 gr mış yanılma payı 100 gramBenim ikiz değil canım 1 erkek 21 haziran salı günü gittim 1030 dedi dr çok iyi dedi ama yinede erken doğacağı için çok kilo almasıno istiyorm
canım hiç üzülme bende 8 haftalıkken kaybettim. hem de gözlerimle göre göre çok ağladım. ilk adetimten sonra yine hamile kaldım 30. haftada yım. kafanı rahat tutmaya çalış. en kısa zamanda hamiş kalman dileğiyle. sağlıkla mutlu kalGüzel anneler ne kadar da şanslısınız.
Amin amin bana dua eder misiniz hamilesin duası kabul olurmuşRabbim onun acısını unutturacak hayırlı evlatlar nasip etsin canim en kisa surede.
Amiiinn inşallah. Peki nezaman sonra hamile kaldınız doğal yöntemle mu2Canım benimde ilk bebeğim düşükle sonuçlanmıştı seni çok iyi anlıyorum şimdi yine hamileyim 28 haftalık olduk çok şükür. Allah sana da yeniden anne olmayı nasip eder inşallah..
Canım benm 6 ay geçti hala kalamadımcanım hiç üzülme bende 8 haftalıkken kaybettim. hem de gözlerimle göre göre çok ağladım. ilk adetimten sonra yine hamile kaldım 30. haftada yım. kafanı rahat tutmaya çalış. en kısa zamanda hamiş kalman dileğiyle. sağlıkla mutlu kal
Geçen hafta bir kuzenimin eşi 2800 bir Bebek doğurdu sezeryanlABenim en çok merak ettiğim: her bebek aynı kilo/boy oranında mı doğmak zorunda.. Zayıf yada kilolu bebek olmayacak mı, standart mı olmalı... Organları sağlıklıysa çok önemli değil gibime geliyor.
Doğduktan sonrada böyle devam edecek. Tartacaklar boyunu ölçecekler, hım çok zayıf kilo almamış.. Ay çok kilolu obez bu çocuk... Sağlıklıysa ne önemi var...
seni çok iyi anlıyorum benim şansım ben yurt dışında olduğum için düşük yaptığımı da söylemedim. hep istemiyoruz daha diyordum. kimse bilmeyince baskı yapmayınca daha rahat kalıyorsun. bu da psikolojinin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. duymamaya çalış. rahat ol. umarım en kısa zamanda kalırsınCanım benm 6 ay geçti hala kalamadımhiç de korunmadık.
Önceden düşük olmadan önce insanlara istemiyorum deyip geçiştiriyordum. Ama Dusukten snra millet istediğimi biliyor artık gecistremiyorum
bende canım persembe gıdıcem ınsallah bakalım kılosu suyu nasıl benım bır bebegımın suyu azaldıgı ıcın sıkıntı cok fazlaBenim ikiz değil canım 1 erkek 21 haziran salı günü gittim 1030 dedi dr çok iyi dedi ama yinede erken doğacağı için çok kilo almasıno istiyorm
bende perşembe gıttıgımde sorularımı not aldım ıkıncı cıger gelıstırıce sorularımın ııcındeİkinci doz 30. Haftada yapılıyormuş serkaj olanlar sayfası dan bayan söyledi bende tam bilmiyorm
Canım benm 6 ay geçti hala kalamadımhiç de korunmadık.
Önceden düşük olmadan önce insanlara istemiyorum deyip geçiştiriyordum. Ama Dusukten snra millet istediğimi biliyor artık gecistremiyorum
bende canım persembe gıdıcem ınsallah bakalım kılosu suyu nasıl benım bır bebegımın suyu azaldıgı ıcın sıkıntı cok fazla
Benim de ayrıntılı da normalden az demişti. Bol su içtim ki halen içiyorum. Not ediyorum 3 3.5 litre... En son şükür normal dedi doktorum. Ama korkmuyor değilim.
Havuç suyunun iyi geldiğini duydum. Havuça alerjim olmasa arada içeceğim ama alerjim var...
Geçmiş olsun inşallah sağ salim alırsın kucağınacanım benımde hep normaldı suyum, serklaj olucagım gunun suyumun azaldıgını gorduk.bende en az 3 lt rahat ıcıyorum bı cogalma olmadı azalmada olmadı camasırım ıslanıo yınede. enfeksıyona baglı kesede sızıntı delıgı acılmıs olabılır dedıler. havuz suyuda ıctım cok. bılmıyorum n eolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?