Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benim ikiz değil canım 1 erkek 21 haziran salı günü gittim 1030 dedi dr çok iyi dedi ama yinede erken doğacağı için çok kilo almasıno istiyorm

Güzel anneler ne kadar da şanslısınız.
Bebeğim dusmeseydi benim de eylül de doğacaktı

Canım benimde ilk bebeğim düşükle sonuçlanmıştı seni çok iyi anlıyorum şimdi yine hamileyim 28 haftalık olduk çok şükür. Allah sana da yeniden anne olmayı nasip eder inşallah..

Kızlar göğüs ucu kremi kullanmaya başlayan var mı ya da ne Zaman başlamayı düşünüyorsunuz?ve hangi marka?

Güzel anneler ne kadar da şanslısınız.
Bebeğim dusmeseydi benim de eylül de doğacaktı
canım hiç üzülme bende 8 haftalıkken kaybettim. hem de gözlerimle göre göre çok ağladım. ilk adetimten sonra yine hamile kaldım 30. haftada yım. kafanı rahat tutmaya çalış. en kısa zamanda hamiş kalman dileğiyle. sağlıkla mutlu kal

Canım benimde ilk bebeğim düşükle sonuçlanmıştı seni çok iyi anlıyorum şimdi yine hamileyim 28 haftalık olduk çok şükür. Allah sana da yeniden anne olmayı nasip eder inşallah..
Amiiinn inşallah. Peki nezaman sonra hamile kaldınız doğal yöntemle mu2

Canım benm 6 ay geçti hala kalamadım hiç de korunmadık.
Önceden düşük olmadan önce insanlara istemiyorum deyip geçiştiriyordum. Ama Dusukten snra millet istediğimi biliyor artık gecistremiyorum

Allahim bebeginize sifa sizede guc nasip etsin.Insallah en kisa zamanda bebeginizi saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz.

Geçen hafta bir kuzenimin eşi 2800 bir Bebek doğurdu sezeryanlA
Herkes vah vah tüh tüh Bebek pek minik çok zayıf kucagımıza alamıuoruz
Dedim sağlıklı mı evet kendi başına nefes alabiliyor mu evet emiyor mu evet o Zaman nie kilo önemli ki
Benim kızım 5 hafta evvel doğdu miadındAn 3510 gramdı emmiyor ağlamıyor kendi başına nefes alamıyordu böylesi daha mı iyi
Katılıyorum sana bebeğin sağlığı önemli kilo değil belirleyici olan
Nice tombik bebekler var zayıflar kadar sağlıklı değil. Ben kendi başına nefes almasına ve anne memesi emebilmesşne odaklıyorum kendimi. O vah vah tüh tüh diyenleri de üşenmeden tek tek uyarıyorum. Ama onlar yılmıyor vazgeçmiyor usanmıyorlar o ayrı :)

Önceden düşük olmadan önce insanlara istemiyorum deyip geçiştiriyordum. Ama Dusukten snra millet istediğimi biliyor artık gecistremiyorum
seni çok iyi anlıyorum benim şansım ben yurt dışında olduğum için düşük yaptığımı da söylemedim. hep istemiyoruz daha diyordum. kimse bilmeyince baskı yapmayınca daha rahat kalıyorsun. bu da psikolojinin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. duymamaya çalış. rahat ol. umarım en kısa zamanda kalırsın

Canım ben düşük yaptıktan sonra doktorum 3 ay korunmamı önerdi 3 ay korunduk ve bu sürede folik asit ve coraspin kullandım.. Korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım. Sana tavsiyem kafana takma oluruna bırak kafaya takınca stres yapınca hamile kalmak zorlaşıyor. Ben kafamdan attığım ay tekrar hamile kaldım.

bende canım persembe gıdıcem ınsallah bakalım kılosu suyu nasıl benım bır bebegımın suyu azaldıgı ıcın sıkıntı cok fazla

Benim de ayrıntılı da normalden az demişti. Bol su içtim ki halen içiyorum. Not ediyorum 3 3.5 litre... En son şükür normal dedi doktorum. Ama korkmuyor değilim.

Havuç suyunun iyi geldiğini duydum. Havuça alerjim olmasa arada içeceğim ama alerjim var...

canım benımde hep normaldı suyum, serklaj olucagım gunun suyumun azaldıgını gorduk.bende en az 3 lt rahat ıcıyorum bı cogalma olmadı azalmada olmadı camasırım ıslanıo yınede. enfeksıyona baglı kesede sızıntı delıgı acılmıs olabılır dedıler. havuz suyuda ıctım cok. bılmıyorum n eolucak

Geçmiş olsun inşallah sağ salim alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…