- 24 Ağustos 2015
- 629
- 543
- 103
- 38
İnş hiç sıkıntı çıkmaz Allahın iizniylebende canım persembe gıdıcem ınsallah bakalım kılosu suyu nasıl benım bır bebegımın suyu azaldıgı ıcın sıkıntı cok fazla
İnşallah canım allah razı olsun. Dua et bana lütfen hamilelerin kabul olur duasıseni çok iyi anlıyorum benim şansım ben yurt dışında olduğum için düşük yaptığımı da söylemedim. hep istemiyoruz daha diyordum. kimse bilmeyince baskı yapmayınca daha rahat kalıyorsun. bu da psikolojinin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. duymamaya çalış. rahat ol. umarım en kısa zamanda kalırsın
ay canım benim tam adamına denk geldin pek inançlı bi insan olduğum söylenemezİnşallah canım allah razı olsun. Dua et bana lütfen hamilelerin kabul olur duası
Nasıl yani anlamadım canım inançlı olduğum söylenemez derkenay canım benim tam adamına denk geldin pek inançlı bi insan olduğum söylenemezama emin ol herkes için sürekli diliyorum. umarım senin de bir an önce olur. lütfen kulaklarını çevrene tıka rahat olmaya çalış
Hiç düşünme ne kadar düşünüp stres yaparsan o kadar olmaz bende evlendiğim ay hamile kaldim 1 buçuk aylıkken düşüğüm oldu çok istedim 4 5 ay olmadı hep drlara gittim bi sürü dr kızıyordu daha yeni evlisin 1 senen bitsin olmasa öyle grl diye sonra hamile kaldim boşgebelik çıktı kürtaj oldum ilk adetten sonra kornmadım hemen hamilr kalmam herhalde dedim hiç aklımda yoktum o ay hamile kaldım insan düşünmese olur cnım inşallah seninde olurİnşallah canım allah razı olsun. Dua et bana lütfen hamilelerin kabul olur duası
Günaydın canım mutlu haftalar herkesee :):) isimde çok güzelmiş bayıldımmmGünaydın heyecanlı annelersizi şişmiş yüzüm gözüm Angelina jolie' yi andıran dudaklarım, dolma parmaklarımla selamlıyorum
Biz kızımızın adına nihayet karar verdik
Asya Hümaolacak
[
Günaydın canım mutlu haftalar herkesee :):) isimde çok güzelmiş bayıldımmm
Kızlar göğüs ucu kremi kullanmaya başlayan var mı ya da ne Zaman başlamayı düşünüyorsunuz?ve hangi marka?
Allah en kısa sürede hayırlısıyla tekrar nasip etsin inşallah...Güzel anneler ne kadar da şanslısınız.
Bebeğim dusmeseydi benim de eylül de doğacaktı
Canım iyi tatiller, iyi eğlenceler... Ben bu önde çıkma durumunu çok duyuyorum, sonuçta usg ölçümlerine dayalı bir durum ve genelde problem çıkmıyor, Allahın izniyle sağlıkla gelsinler inşallah, içini ferah tut, bizim de son kontrolde bazı ölçümlere göre 10 gün filan öndeydi, genetik faktörler de önemli, hep söylüyorum bebek var 2,5 kg bebek var 4,5 kg doğuyor, kilo almasa endişe ediyoruz, alsa önde çıksa endişe ediyoruz, annelik böyle bir şey demek ki.İyi haftalar kızlar, doktor tatile izin verdi. Ben turist rehberi olduğum için bağımsız çalışıyorum. Eşiminde kendi işi olduğu için ayarlayabildi ve hemen kaçtık. Bayramda heryer çok kalabalık olur diye. C.tesi günüydü kontrol ve bebek gelişimi önde çıktı. Zaten hep öndeydi 1 hafta falan şimdi 2 hafta önde bpd'si. Diğer değerlerde 1 hafta 5 gün ya da 5 gün önde. İri bir bebek olucak dedi doktor başkada birşey demedi. Omega 3 kullanıyorum balık tüketmediğim için. O etkili olmuştur dedi. Bu değerler sorun değildir değil mi? Daha fazla öne geçer diye korkmaya başladım. Hiç mi sıkıntısız olmuycak bu kontroller. Bir doğsalar sağsağlım allahın izniyle
İyi haftalar kızlar, doktor tatile izin verdi. Ben turist rehberi olduğum için bağımsız çalışıyorum. Eşiminde kendi işi olduğu için ayarlayabildi ve hemen kaçtık. Bayramda heryer çok kalabalık olur diye. C.tesi günüydü kontrol ve bebek gelişimi önde çıktı. Zaten hep öndeydi 1 hafta falan şimdi 2 hafta önde bpd'si. Diğer değerlerde 1 hafta 5 gün ya da 5 gün önde. İri bir bebek olucak dedi doktor başkada birşey demedi. Omega 3 kullanıyorum balık tüketmediğim için. O etkili olmuştur dedi. Bu değerler sorun değildir değil mi? Daha fazla öne geçer diye korkmaya başladım. Hiç mi sıkıntısız olmuycak bu kontroller. Bir doğsalar sağsağlım allahın izniyle
İyi haftalarr olsın inşallahh kızlarr.. Biz oglumun odasını nihayet aldık hep aklımda beyaz beyaz diyordum ama bi sürü renkli takımlar görünce e buda bebek odası diyerek maymunlu zürafalı kuşlu çokta bogmayan beyazların hakim oldugu bi takım aldık dogum gunumde gelicek inşallahh kıyafet alışverişinide eşim bayramda izinli büyük ihtimal o ara halledicem ve dogumun nasıl olacagı az çok kesinleşti sezeryan dogum gibi gibiii.. Bakıcaz artık sezeryan olursa 38de alıyormuş doktor 38 olmaz dedim ama bakalım konuşucaz daha Birde benim beyaz yapışkan olmayan bi akıntı var fazlada geldi gözüme bi sorunmu var acaba yaşayan varmı böyle?
Balık tüketmediğim bende haziranın ilk haftasından itibaren omega-3 almaya başladım, 2 bazen de 3 günde bir içiyorum. Son kontrolümde haftasıyla uyumluydu miniğim, diğer kontrolüm 12 temmuzda, eğer dediğin gibi gelişimi öne geçmişse omega-3 etkili demek ki diyeceğim
Öyle cidden canım. Sanırım hep böyle endişe edicez artık onlar için. Bende babasıda minyon değiliz aslında uzun boyluyuzCanım iyi tatiller, iyi eğlenceler... Ben bu önde çıkma durumunu çok duyuyorum, sonuçta usg ölçümlerine dayalı bir durum ve genelde problem çıkmıyor, Allahın izniyle sağlıkla gelsinler inşallah, içini ferah tut, bizim de son kontrolde bazı ölçümlere göre 10 gün filan öndeydi, genetik faktörler de önemli, hep söylüyorum bebek var 2,5 kg bebek var 4,5 kg doğuyor, kilo almasa endişe ediyoruz, alsa önde çıksa endişe ediyoruz, annelik böyle bir şey demek ki.
ismide cok hosmus gercekten :)Günaydın heyecanlı annelersizi şişmiş yüzüm gözüm Angelina jolie' yi andıran dudaklarım, dolma parmaklarımla selamlıyorum
Biz kızımızın adına nihayet karar verdik
Asya Hümaolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?