Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Ahh Ahh eve yakın çalışmayı özlüyorum. 6 ay Ücretsiz izin aldım. Hamileliğimi evde geçiriyorum. İşe gidip gelmeyi isterdim. Ama alerjik astımım var iş yerim başka ilçede. Gidip gelmeye kalksam üç araç git üç araç gel. Sadece gidişi 1. Araç 40 dk, 2. Araç şehirler arası 55 km 45 dk, 3 araç lada 30 dk sürer. Tabi araç beklerkenki sürelerde var... İnşallah merkeze gelebilirim. Yoksa ilerde zorlanacağım.

Genel olarak seninle de beslenmemiz çok yakın, benim dezavantajım 5 kg da fazlayla hamile kaldım, artık doğumdan sonrası sıkı bir spor disiplini bizi bekliyor.

Genel olarak seninle de beslenmemiz çok yakın, benim dezavantajım 5 kg da fazlayla hamile kaldım, artık doğumdan sonrası sıkı bir spor disiplini bizi bekliyor.

zaten kasımda kardeşimin düğünü var ve ben okadar kısa sürede kilo veremeyeceğim moralim bozuluyor tabi bu duruma kıyafet bile nasıl olur bilmiyorum

ama doğumdan sonra kesinlikle çok dikkat edip vermem lazım

zaten kasımda kardeşimin düğünü var ve ben okadar kısa sürede kilo veremeyeceğim moralim bozuluyor tabi bu duruma kıyafet bile nasıl olur bilmiyorum

ama doğumdan sonra kesinlikle çok dikkat edip vermem lazım
Gülmezsen eğer itirafta bulıunacağım alışverişte görüp çok beğendiğim ama şu halimle olmayacak birkaç kıyafet aldım, sırf beni tetiklesin, "onca para verdin sinem , onları giymek için mecbur zayıflayacaksın" diye diye kendime zayıflatmak için

bende mi öyle yapsam acaba :)

geçen gün ablamın kına gecesinde giydiğim çok güzel şifon bir abiye vardı tabi ozamanlar dal gibiyim annem tutturdu olur bu sana diye olmaz diyorum ama inanan yok tabiki zorla bana onu giydirdiler tabiki fermuarı kapanmadı eşimle annem zorladı ama nafile tabi benim moral yerlerde bide demesinlermi arkasına tülden ek yaptır diye :) :)

Bende bi 10 kilo almışım. Çokta yemiyorum nasıl olduysa... Bi arkadaşım 13 kilo aldı toplamda, doğumdan sonra 8 kilosunu vermiş.

Merhaba kızlar. Nasılsınız? Haziran bitti temmuz ağustos kaldı. Sonra kucaklarımızda bebişler.
Son birkaç gündür çok rahatsızım. Midem bulanıyor yanıyor. Ne yesem ne yapsam geçmedi. Tavsiyeleriniz var mı?

İstanbul'da uyuyamıyordum da ama şimdi eşimin ailesinin yanına geldik yurtdışındayız hava daha iyi ben de bir rahat nefes aldım.

Merhaba kızlar. Beslenmeyle ilgili sormusdunuz. Simdi doktordan geliyoruz. Bizim bebekte gununde gidiyor.

Ben her sabah yumurta, bol bol peynir yiyiorum. Kasar lorunda cok kalsiyum varmis, zeytinyagi ve pul biber ile karistirip kasik kasik yiyiyorum. Belki biraz abarti ama haftada 1 kilo lor bitiriyorum . Güneşte kurutulmus gidalarda bol miktarda d vitamini varmış, ev salcasi, domates kurusu vb yine kahvaltida yiyiyorum.
Her gun ev yogurdu, ceviz badem kuru incir, mevsim meyvelerinden vb ara ogun yapiyorum. Kemik suyu kaynatip corba yapiyorum. Hazir gida, cikulata, cips gibi seylerden agzima surmedim.
3.5 kiloyu gecebilir dedi doktorum. Tabi butun bunlari yedikce bende kilo aldim tabi :)

Hahaha, güler misin ağlar mısın, geçici bu durumlar kuzum çok takmamak lazjmyine dal gibi olacağımız zamanlar gelecek inşallah

Bende bi 10 kilo almışım. Çokta yemiyorum nasıl olduysa... Bi arkadaşım 13 kilo aldı toplamda, doğumdan sonra 8 kilosunu vermiş.
2 ay kaldı şunun şurasında bazen hafta boyunca almıyorum, 10. gün hoop geliyor 0.5 kg, son 2 ayı da tıplamda 3-4 kg ile bitirip, toplamda 15 kg ile hamilelik bitirirsem çok fazla görmüyorum ama son 2 ay çok alınıyor dendikçe de gözüm korkuyor. Doğumdan sonra genekde bebek+eşi+su+rahimden dılayı 7-8 kg düşüş yaşanıyor genelde, sonrası da istikrarlı disipline kalacak artık.

Ben de bulantı yok ama yanma oldu 2-3 defa, doktorum rennie duo süspansiyon ilaç verdi, çok olursa şikayetin iç demişti, 3 defa içtim, çünkü çok dayanılmaz olmuştu.

Ayy öyle şeyler demişsiniz ki ben bunların hiçbirini yemiyorum, ne et suyu ne domates kurusu, kaşar lorunu ki hayatımda ilk defa duyuyorum:)))yumurtaya zaten alerjim var((merak ettim kaç kilo aldınız?

Ayy öyle şeyler demişsiniz ki ben bunların hiçbirini yemiyorum, ne et suyu ne domates kurusu, kaşar lorunu ki hayatımda ilk defa duyuyorum:)))yumurtaya zaten alerjim var((merak ettim kaç kilo aldınız?
12 kilo aldim. Suthanede lor bulabilirsin. Cok doyurucu oluyor. Sabah yedigim zaman oglene kadar acikmiyorum.
Tek sıkıntı balık. Zaten hic sevmemisimdir. Simdi dusuncesi bile icimi kaldırıyor. Doktorum da cok sart degil dedi ona guveniyorum

Günaydın kızlarrrr gece üşütmüşüm klima çarptı sanırım ishal ve karın agrısıyla uyandım patates haşlanıyor varmı bildiğiniz başka yöntem?

peki bende randevu alıyım o zamn bgn. gerçekten çok saçma bir doktorun ismini kimse mi bilmez hastanede.

peritanolog oldugundan emin olmak istemiştim sadece

sana cd verdiler mi. birde görüntü nasıldı normal ultrason gibi mi yoksa sarı renkli gibi oluyor ya öylemiydi.
böle bebeğin yüzünü net bir şekilde gösteren çıktı verdi mi :)

ben özellikle sölicem . hatıra da kalsın istiyorum.

arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…