Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım kan ilacı çok önemli. Bebek bir müddet senin kanından beslendiği için doğum dönemindede kan oranı değiştiği için demir hapını mutlaka kullanmalısın. Vitaminide fiks her dr veriyor benimkide doğuma kadar mutlaka kullan dedi. Arada unuttuğum oluyor. Ama şekerim var ve her şeyi yiyemiyorum vitamin eksiğim olmasın diye mecbur bende ilacı içmeye çalışıyorum. Tok karnına iç

kesinlikle içmelisin

kızlarr şekerim çok düşük çıkıyor fakat ben anormal birşey hissetmiyorum napıcam bilemedim

açlık 68 tokluk 75 çıktı kiraz yedim tekrar ölçtüm bu seferde 78 çıktı

İçmek zorundasın. Bebeğin ve kendin için. Eskiden herşeyin içinde vitamin vardı. Şimdi ki yiyeceklerin içindeki vitamin oranları çok çok düşük. Ne kadar yesen de takviye edemezsin. saç dökülmesi ve diş kaybı yaşayabilirsin. Kan ilacını kullanmazsan doğumda bilmediğin birinin kanını takabilirler , istemezsin herhalde. Kendi kanın dururken...

Bende bir çoğunu yemiyorum, yiyemiyorum. Besin alerjilerim var. Normal kaşar peyniri yiyorum, arada zeytin yağı, alerjim olmayan meyvelerden. Şükür bebeğim gününde gidiyor.

Benim bahsettiğim arkadaş son aylarda kilo almamış. Onada demişler alırsın diye o almamış. Bünyeye bağlı. Bebek kilo altında ben almayayım yeter

Günaydın kızlarrrr gece üşütmüşüm klima çarptı sanırım ishal ve karın agrısıyla uyandım patates haşlanıyor varmı bildiğiniz başka yöntem?

Geçmiş olsun. Bir fincan suya 1 çorba kaşığı buğday nişastası, 4 kesme şeker tabi isterseniz azaltabilirsiniz. Hepsini cezveye atıyorsunuz. Ocakta karıştırarak pisiriyorsunuz. Şeffaf bir renk alıyor pişince, muhallebi gibi oluyor. Onu ocaktan alıp içiyorsunuz. Sonra kendinizi iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Banada dua ediyorsunuz

Ayy öyle şeyler demişsiniz ki ben bunların hiçbirini yemiyorum, ne et suyu ne domates kurusu, kaşar lorunu ki hayatımda ilk defa duyuyorum:)))yumurtaya zaten alerjim var((merak ettim kaç kilo aldınız?
Yaaa bende kac gundur bunu kafaya taktim hiiic saglikli seyler yiyemiyorum,tek yedigim saglikli sey kahvaltida peynir bide aksam yemeginde ne yaptiysam ://
yumurta agzima suremiyorum,sut yogurt ogluma hep veririm ama kendim canim isterse hatta bu yuzden sanki karnimdakine haksizlik ediyormusum gibi geliyor (
sali gunu kontrolum vardim bebegin kilosu iyi(1230 gr olmus masallah) ama bana hep kedi yavrusu gibi bi bebek dogurcakmisim gibi geliyor ://

Kizlar arada rahime sanki igne gibi bise batio gibi oluo. Sizdede oluo mu bu 7.ayla kasilmalarda baslarmis bu kasilmami oluo simdi

Daha doğurmadan iyi bakamıyor muyum endişeleri başladı, doğurunca ne yapacağız biz bilmiyorum

Ben açıkçası yediklerimizin bebeğe inanılmaz etkileri olduğunu düşünmüyorum. Bebek bizim depolarımızdan besleniyor, biz de boşalan depoları dolduruyoruz. Yemezsek kendimizi halsiz güçsüz hissediyoruz. Beslenmeyi sadece bebek kilo alsın diye değil de sağlıklı olmak adına yaparsak daha mutlu olacağımızı düşünüyorum. Bu hayatın her dönemi için geçerli. Bir de bebeğin doğum kilosu anne baba genetiğiyle çok ilişkili. Bizim aldığımız kilolar bile annemizin gebelik kilolarıyla paralel gidiyor çoğu zaman. Ya bir de kaldı ki zayıf doğsun bebeler, sağlıklarında sıkıntı olmasın yeter.

kızlaaaaaaar yaaa biraz önce müdürüm geldi şantiyeye işlerle ilgili plan yaparken eylül ayına geldi konu. kurban bayramı tatili dönüşü o işe başlanır dedi. bizim şoför doğum izninde olacak nasıl başlasın diye atladı veeeeee müdürüm doğumdan sonra 20 gün gibi kendini toparla işe gel, bebeğide getirirsin ofisi ayarlarız diye planlara başladı . tüm gün kalmazsın erken gidersin diyede iyilik yapmayı unutmadı

kızlarr şekerim çok düşük çıkıyor fakat ben anormal birşey hissetmiyorum napıcam bilemedim

açlık 68 tokluk 75 çıktı kiraz yedim tekrar ölçtüm bu seferde 78 çıktı
Bence normal şekerin canım. Son trimestrda kan şekeri düşük seyredebiliyormuş. Vücudunu susuz bırakma, özellikle dışardayken. Doktorum çantamda sürekli atıştırmalık bir şeyler bulundurmamı istedi. Minik minik atıştırırsan ve bol su içersen biraz yükselir, yükselmese bile etkilerini en aza indirirsin. Bir de kirazın şeker oranı çok değil, dondurma vs yiyip bakarsan daha iyi görürsün farkı. Son olarak ev tipi cihaz kullanıyorsan stribi yerleştirir yerleştirmez al kanını ve ilk kanı sildikten sonra bak. Elinin stribin yanlış yerine değmesi dahi yanlış sonuç verebiliyor. Ben ilk birkaç kez yanlış uygulamadan ötürü yanlış sonuçlar almıştım. Genelde de düşük çıkmıştı o yanlış sonuçlar.

Başka derdi var mı. Yasal izinlerimi kullanacağım deseydin. Soyle bence. Konuş. Kedi yavrusu mu bu. Bebeği de getir ne demek

Başka derdi var mı. Yasal izinlerimi kullanacağım deseydin. Soyle bence. Konuş. Kedi yavrusu mu bu. Bebeği de getir ne demek
doğum iznim aralık sonunda bitecek ben ocakta ve şubatta rapor alma hayalleri kuruyordum çünkü hava koşullarından dolayı işler sakin oluyor. bugün müdürün planlarını duyunca hiç birşey söyleyemedim resmen beynimin devreleri yandı. hakkımızda hayırlısı artık.

Rapor yerine 6 ay ücretsiz izin alın. Raporda sorun çıkartabilir. En azından ücretsiz izin hakkım dersin.

canım ya nasıl ilk kanı sildikten sonra bak. nasıl yanlış sonuçlar aldın ki. bana açıkça yazar mısın ? evde haftada üç gün kendim ölçeceğim ona göre insülin verme kararı alacaklar. ve ben hiç kullanmak istemiyorum

DIPTISDIPTIS canım ya sen bu şeker dem Anlıyordun. açlık sabah ölçtüm 103 çıktı kahvaltı yaptıktan bi saat sonra ölçtüğüm 132 . yani açlık sıkıntı onu nasıl düşürebilirim. bide burada ki Dr lar çok kıl insülin kullanmak istemiyorum hiç. akşam yemekten sonra yarım saat yürüdüm ve akşam yatmadan bana ya süt ya yoğurdu iki bisküvi ile tüket öyle yat dedi. acaba ondan mı yüksek çıktı napabilirim ya fikrin var mı

Ceviz ve fındığa alerjim var mesela. Başka meyvelerde var. Yemem yasak. Yediğim şeyler kısıtlı. Bebeğim sağlıklı olsun sorun değil.

Kilosu şuan iyi maşallah. Zayıf ama sağlıklı olsun. Çok dert etmeyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…