Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben de tam bunu soracaktım kuzucum ya, dün baktım epey alt tarafta, resmen vajinaya yakın bölgede kırmızı bir çizgi gördüm, kılcal damar mı belirmiş, çatlamış mı anlamadım, lierac kullanıyorum günde bir defa, çatlamalar başlarsa kaçıncı ayda başlar ki, olacaksa başlar mıydı, yoksa ne olursa son 2 ayda mı oluyor ki? Sen ne kullanıyordun canım, inşallah çok ilerlemez, en azından 8 kg almışsın ben +12 kgdayım

o agridan bende de var.. cicim aylarimiz bitti herhalde bundan sonrasi oram agriyo buram agriyo demekle gececek :)) saglikla gelsin de kuzucuklar sonuna geldik artik..
Bunu senden duymak güzel @olbey 2 gündür işyerinde sağ göğüs altım ağrıyor, dün gece de yatmamak için direndim, uykum var ama yattığımda daha çok ağrıyor sırtım belim, yatmak istemiyorum o yüzden

Seninle rotamız hiç şaşmadı, hiç değişmedi zaten

İlaç sektöründe olduğunu bilmiyordummm, bir ortak payda daha mı

YALNIZ BİLDİĞİM KADARIYLA HAMİLELİKTE TARÇIN IN İÇİN İYİ DEĞİL DİYORLAR SEN YİNEDE BİR ARAŞTIR
V vendetta42 Ben de geçen gün sütlü tatlı yaptım, üzerine bolca tarçını kapladım, dökerken de acaba hamilelikte tüketiliyor mu diye düşünüyorum, bir güzel tarçını boca etttim, sonra içime sinmedi araştırdım baktım, tarçın hamilelikte tavsiye edilmiyor, bir güzel tatlının üzerinden geri sıyırdım tarçını

İlaç sektöründe olduğunu bilmiyordummm, bir ortak payda daha mı
evet canım 4 yıl çalıştım şimdi yurt dışında üretim değil sadece tüketim modundayım. ilaçlara karşı güvenim sıfıra indi valla ha . ortak payda çok senle hele ağrım olduğunda direk sana bakıyorum sende durum nasıl diye

bende baktım canım ya tüketmeme kararı aldım. tarçınlı sütlü tatlılara da bayılırım ya açımmm ağrım var korkuyorum çok dertliyim ya. bu şafaklar bi biteydi sağlıkla. bide netten hazıran mayıs anneleri doğum hikayeleri ni okuyorum kaç gündür daha da dertlendim

Yani nasıl tarif etsem bilmiyorum ama dayanılmayacak bir agrı adet sancısından filan cok daha azla bi agrı ve kramp seklinde oluyor

Ben de 2 gecedir 10 defa filan sancıyla uyandım, bu gidişle evde tek başıma doğuracağım herhalde dedim, sağlıkla bir doğsalardı inşallah. Hikayeleri ben de okuyorum, okudukça ağlıyorum, okudukça korkuyorum ama yine de okuyorum

Kızlar bir de meraktan soruyorum, karnınızda o dikine kahverengi çizgi belirdi mi, ben çok beyaz tenli olduğum için açık kahverengi de olsa çizgi boydan boya belli, sizlerde de oluştu mu?

Kızlar bir de meraktan soruyorum, karnınızda o dikine kahverengi çizgi belirdi mi, ben çok beyaz tenli olduğum için açık kahverengi de olsa çizgi boydan boya belli, sizlerde de oluştu mu?

bende de belli canım ama göbek deliğime kadar daha yukarısında yok şu anda beyaz tenli olduğumdan daha da belli

28. haftada bahsettiğin ince çizgiyi gördüm damar sandım.
30. Haftada çat diye çatladı 1 gecede.
Birde 36-37 çatlamayıp son dk 1 gecede çatlayan çok oluyormuş. Kremlerin hepsi faydasız şekerim. Ben yağlar kullanıyorum oda kaşıntısını alsın diye. Lierac bana para tuzağı geliyor hep. Bünyen çatlamaya müsaitse hiç farketmiyor.

ben esmerim yine de çok belirgin ki aylardır var. göbek deliğimden vajinaya kadar araştırdım gebelikten sonra gidiyormuş ama. gerçi kalacak çatlaklardan sonra o çizgiye hiç kafa yormuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…