Günaydın kızlar
Çılgınlar gibi kaşınıp çatlamaya başladım.
31. hafta ve 8 kg oldu Kesinlikle haritaya döneceğimi düşünüyorum
Ne krem ne nemlendirici işe yaramıyor mis gibi çatlıyorum
İyice belirginleşmeden gidip bikini giyerek yüzmem lazım
Ben de tam bunu soracaktım kuzucum ya, dün baktım epey alt tarafta, resmen vajinaya yakın bölgede kırmızı bir çizgi gördüm, kılcal damar mı belirmiş, çatlamış mı anlamadım, lierac kullanıyorum günde bir defa, çatlamalar başlarsa kaçıncı ayda başlar ki, olacaksa başlar mıydı, yoksa ne olursa son 2 ayda mı oluyor ki? Sen ne kullanıyordun canım, inşallah çok ilerlemez, en azından 8 kg almışsın ben +12 kgdayım
o agridan bende de var.. cicim aylarimiz bitti herhalde bundan sonrasi oram agriyo buram agriyo demekle gececek :)) saglikla gelsin de kuzucuklar sonuna geldik artik..
Bunu senden duymak güzel @olbey 2 gündür işyerinde sağ göğüs altım ağrıyor, dün gece de yatmamak için direndim, uykum var ama yattığımda daha çok ağrıyor sırtım belim, yatmak istemiyorum o yüzden
bana ağrı demeyin valla kızlar ağrıların doruk noktası bende. affedersiniz belden aşağı vajina popom hepsi ağrıyor. dünden beri benim de sol bacağım ağrıyor. zaten ben penguen gibi yürüyorum ağrıdan.daha iki gün önce Dr a sol tarafım komple ağrıyor dedim normal dedi
canım ya çok korkak biriyim evde şeker ölçerken bile parmağından yapamıyorum şekilden şekile giriyorum. insülin hiç yapamam gibime geliyor. o kadar ağrılarım oldu parasetamol bile kullanmadım. ilaç sektöründe çalışınca herhalde ilaca karşı alerjim var hele iğne bu halde bide normal yapacam
gittim doktora canlar nst çekildi bi sıkıntı yokmuş hafif bi idrar yolu enfeksiyonu saptandı ilaç verdi bunun için ve bağırsak hareketlerini düzenlemek için düzenli yürüyüş önerdi
Vvendetta42
Ben de geçen gün sütlü tatlı yaptım, üzerine bolca tarçını kapladım, dökerken de acaba hamilelikte tüketiliyor mu diye düşünüyorum, bir güzel tarçını boca etttim, sonra içime sinmedi araştırdım baktım, tarçın hamilelikte tavsiye edilmiyor, bir güzel tatlının üzerinden geri sıyırdım tarçını
evet canım 4 yıl çalıştım şimdi yurt dışında üretim değil sadece tüketim modundayım. ilaçlara karşı güvenim sıfıra indi valla ha . ortak payda çok senle hele ağrım olduğunda direk sana bakıyorum sende durum nasıl diye
Vvendetta42
Ben de geçen gün sütlü tatlı yaptım, üzerine bolca tarçını kapladım, dökerken de acaba hamilelikte tüketiliyor mu diye düşünüyorum, bir güzel tarçını boca etttim, sonra içime sinmedi araştırdım baktım, tarçın hamilelikte tavsiye edilmiyor, bir güzel tatlının üzerinden geri sıyırdım tarçını
bende baktım canım ya tüketmeme kararı aldım. tarçınlı sütlü tatlılara da bayılırım ya açımmm ağrım var korkuyorum çok dertliyim ya. bu şafaklar bi biteydi sağlıkla. bide netten hazıran mayıs anneleri doğum hikayeleri ni okuyorum kaç gündür daha da dertlendim
Slm kızlar bende tam sağ tarafmdaki agrıyı yazaym diye girdim iki gündür bendede var böyle kasılma falan degin biliyor sezeryan yerim dikisin üstü ama solda yok bisey sag tarafta uyuşuyor gibi değişik bi agrı bide soguk bisey koyunca geciyor ,bide akşam ağrıyor cogunlukla apantis agrısı nasıl oluyor yazarsanız sevinirim korkuyorum
gittim doktora canlar nst çekildi bi sıkıntı yokmuş hafif bi idrar yolu enfeksiyonu saptandı ilaç verdi bunun için ve bağırsak hareketlerini düzenlemek için düzenli yürüyüş önerdi
bende baktım canım ya tüketmeme kararı aldım. tarçınlı sütlü tatlılara da bayılırım ya açımmm ağrım var korkuyorum çok dertliyim ya. bu şafaklar bi biteydi sağlıkla. bide netten hazıran mayıs anneleri doğum hikayeleri ni okuyorum kaç gündür daha da dertlendim
Ben de 2 gecedir 10 defa filan sancıyla uyandım, bu gidişle evde tek başıma doğuracağım herhalde dedim, sağlıkla bir doğsalardı inşallah. Hikayeleri ben de okuyorum, okudukça ağlıyorum, okudukça korkuyorum ama yine de okuyorum
Kızlar bir de meraktan soruyorum, karnınızda o dikine kahverengi çizgi belirdi mi, ben çok beyaz tenli olduğum için açık kahverengi de olsa çizgi boydan boya belli, sizlerde de oluştu mu?
Kızlar bir de meraktan soruyorum, karnınızda o dikine kahverengi çizgi belirdi mi, ben çok beyaz tenli olduğum için açık kahverengi de olsa çizgi boydan boya belli, sizlerde de oluştu mu?
Ben de tam bunu soracaktım kuzucum ya, dün baktım epey alt tarafta, resmen vajinaya yakın bölgede kırmızı bir çizgi gördüm, kılcal damar mı belirmiş, çatlamış mı anlamadım, lierac kullanıyorum günde bir defa, çatlamalar başlarsa kaçıncı ayda başlar ki, olacaksa başlar mıydı, yoksa ne olursa son 2 ayda mı oluyor ki? Sen ne kullanıyordun canım, inşallah çok ilerlemez, en azından 8 kg almışsın ben +12 kgdayım
28. haftada bahsettiğin ince çizgiyi gördüm damar sandım.
30. Haftada çat diye çatladı 1 gecede.
Birde 36-37 çatlamayıp son dk 1 gecede çatlayan çok oluyormuş. Kremlerin hepsi faydasız şekerim. Ben yağlar kullanıyorum oda kaşıntısını alsın diye. Lierac bana para tuzağı geliyor hep. Bünyen çatlamaya müsaitse hiç farketmiyor.
ben esmerim yine de çok belirgin ki aylardır var. göbek deliğimden vajinaya kadar araştırdım gebelikten sonra gidiyormuş ama. gerçi kalacak çatlaklardan sonra o çizgiye hiç kafa yormuyorum