• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bende ayni durumdayim canim +13 le bel gogus catladim. Karnimda henuz gorebildigim birsey yok. Napalim bebislerimiz icin deger
çatlaklar beyaz renk li mi yoksa kırmızı şerit şeklin de mi? hani doğum sonrası fotoğraflarda kırmızı kanal şeklinde oluyor ya göbek gerginken de öyle kırmızı şerit şeklinde mi oluyor?

ben daha öncede söylemiştim 53 kiloyla hamile kaldım 1 kilo verdim ilk aylarda hiçbirşey yememiştim şuan 57 kiloyum birde şeker çıktı tam istediğim gibi herşeyi yiyemiyorum oysaki öylede iştahım açıldıki 29 haftada kontrolde bebeğim 1480 gr dı dr herşey normal dedi ama korkuyorum hamilelikte en az 8 kilo almak gerekliymiş

çatlaklar beyaz renk li mi yoksa kırmızı şerit şeklin de mi? hani doğum sonrası fotoğraflarda kırmızı kanal şeklinde oluyor ya göbek gerginken de öyle kırmızı şerit şeklinde mi oluyor?
valla canim benimkiler kirmizi su anda. Hatta esime gostermistim nasil kasidinda cizdin kendini o kadar demisti. Belimin iki tarafinda 2-3 tane var. Sol gogsum baya catladi :olamaz:

Kadir geceniz mubarek olsun kizlar... benim kizcemde masallah vingir vingir artik tekmelerine canim yaniyo.sag tarafimda duruyo catladi sag tarafim zaten ilkindende vardi piri reis haritasina dondum. Bel agrisi cok bende bide.bayram sonrasi artik dr kontrolude.

cnm belki kasilmadir...sakin ol sekerli biseler ye cikolata da olabilir uzan biraz karnini oksa mutlaka hareketlenir...bende gecen hafta batma seklinde agri oluyordu ama cok hareket ettigimde oluyordu

Bnde o aĞrıyla doktora gitmistim apandisit cktı ve amelyat oldum hamileligimin 3. Ayiydı sizi korkutmak istemm aMa dikkat edin
gittim doktora canlar nst çekildi bi sıkıntı yokmuş hafif bi idrar yolu enfeksiyonu saptandı ilaç verdi bunun için ve bağırsak hareketlerini düzenlemek için düzenli yürüyüş önerdi

ay canım ya burada ki dr ları görsen kafayı yedirtirler. bana verdikleri listede açlık 90 ve aşağısı tokluk 140 ve aşağısı olmalı. yoksa insülin dediler. sabah kalkar kalkmaz canım bişi istemiyor. kahvaltı niyetine conflex biraz sütle sence nasıl bir tercih canım ya

Kahvaltı için çok önermem canım. Esmer ekmek peynir domates ve yumurta. Hazır gıda sonuçta. Bu değerler için insülin çok gereksiz olur

gecmis olsun canim genetikte varsa oluyor malesef :)) sikma canini hic yapabildigin kadar nemlendir derinlesmesin..

Harita olurum kesin :D geçmişte 48den - 83 e çıkmışlığım var ve göğüslerime kadar çatlamıştım. Sonradan beyazlaşmıştı, peynir gibi olduğumdan çok görünmüyor bile eskiler. Artık yapacak birşey yok pehlivan gibi yağlanmaya devam :D sadece çok çatlamadan 2-3 kere bikiniyi giyebilip yüzsem kar bana :D kg ve çatlak olayına fazla takmamaya çalışıyorum ponçik ayakları düşünerek:KK200:

Günaydın kızlar :KK73:
Çılgınlar gibi kaşınıp çatlamaya başladım.
31. hafta ve 8 kg oldu:KK53: Kesinlikle haritaya döneceğimi düşünüyorum:KK45:
Ne krem ne nemlendirici işe yaramıyor mis gibi çatlıyorum:KK70:
İyice belirginleşmeden gidip bikini giyerek yüzmem lazım:cool::KK70:

Bende aynı durumdayım :))) ama yalnızca bacaklarım catladi benim. Bebeğim icin kafaya takmayayım çalışıyorum ama bakalım bitene kadar Nasıl olacağız

slm kizlar bizde bu sene sehir disina cikamadik kendi memlekette denize yakin ev tuttuk burda minik bir tatil yapiyoruz...sansimiza havalar pek iyi gitmiyor ama yinede idare eder gibi..yuzuyorum gunesleniyorum ama yine se korkuyorum hamilelik te ins bir zarari yoktur
İyi tatiller beybi, denizin bir zararı yok deniliyor, havuz tavsiye edilmiyor, neden endişe ediyorsun, enfeksiyon riskinden filan mı?

Canim ben bayramda denize girebilir miyim diye sordum doktoruma. Denize girebilirsin fakat guneslenme ani vucut isisinin artisi tehlikeli dedi. Bide denizden cikinca islak mayoyla sakin kalma dedi. Gerci seninde bilgin vardir bu konularda
Bana da doktorum bol bol güneşlenin dedi, ben anlamadım bu farklı görüşleri, taban tabana zıt doktor tavsiyelerini, tabii ki, dik güneş ışınlarını zararlı ama onun ahricinde güneş ışığı, d vitamini aktivasyonu için şart.

Kizlar acil yardima ihtiyacım var yarim saattir karnimin sağ tarafinda bere gibi bi acı mı desem ağrı mı tarif edemiyorum sizce doktora gitmeli miyim bu saatlerde hareketli olurdu kızım bugün hareket de yok ne dersiniz
Canım farklı ve tedirgin eden bir durumsa bence git, için rahat etsin.

normalde zaten cilli biriyim :KK43: omuzlarimda dahi var koruyucu krem kulladim ama yinede baya bir yandim aci da cekiyorum accik bakalim
Koruyucu ne kullanıyorsun canım, ben de küçükken kızıl burnu çilli bir çocuktum, sonra çillerim geçti, şimdi de alnımda hafif bir doğum kontrol hapı lekem var, güneşten koruyacağım diye canım çıkıyor.

Slm kızlar bende tam sağ tarafmdaki agrıyı yazaym diye girdim iki gündür bendede var böyle kasılma falan degin biliyor sezeryan yerim dikisin üstü ama solda yok bisey sag tarafta uyuşuyor gibi değişik bi agrı bide soguk bisey koyunca geciyor ,bide akşam ağrıyor cogunlukla apantis agrısı nasıl oluyor yazarsanız sevinirim korkuyorum:110:
Apandist ağrısı, ben akut olarak yaşadım ve aynı gün acil ameliyata alınmıştım, sağ kasık bölgesinde, afedersiniz benzetme tuhaf olacak ama ağrıdan kurbanlık koyun gibi bacak attıran bir ağrı, bacağınızı uzatamazsınız, çekemzsiniz ve istemsiz bacak attırır ya da benimki patlama raddesine geldiği için o haldeydi bilemiyorum, kesinlikle sıcak kopmres uygulanmaması gerekir, ben ameliyat olalı 15 yıl oldu ama hatırladığım bu şekildeydi zaten unutmak da mümkün değil:KK43: size de geçmiş olsun, inşallah apandist değildir.

Kızlarrr merhabaa hepinizin kandili mübarek olsun... Dün yürüyüşü biraz abarttık bütün gece ve bugunde kalcam agrıyor :( kalça kemiklerim otursam agrıyor kalksam agrıyor

Back
X