Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar bir de meraktan soruyorum, karnınızda o dikine kahverengi çizgi belirdi mi, ben çok beyaz tenli olduğum için açık kahverengi de olsa çizgi boydan boya belli, sizlerde de oluştu mu?
Bende belli baya canım. Koyu ve görüntüsü sinir bozucu. Doğumdan sonra döküleceğini bilmesem ilk farkettiğim anda sarılırdım ağdaya ama bekliyorum. :KK53:

V vendetta42 Ben de geçen gün sütlü tatlı yaptım, üzerine bolca tarçını kapladım, dökerken de acaba hamilelikte tüketiliyor mu diye düşünüyorum, bir güzel tarçını boca etttim, sonra içime sinmedi araştırdım baktım, tarçın hamilelikte tavsiye edilmiyor,:KK43: bir güzel tatlının üzerinden geri sıyırdım tarçını:halay:
hadi yaa.. bende meyveli yoğurt falan yapıyorum bazen, içine katıyordum. tarçından da şüphelenmek aklıma gelmemişti :)

Kızlar merhaba. Az önce doktordan geldik biz. Benim koca burunlu kız 10 gün ilerde çıktı haftasından. 31 hafta 1 günlük olmuşuz. Kilosu 1658 gr boyu da 42 cm. Doğum tarihimiz de 1 eylül olarak güncellendi. Ben de toplamda 6 kg ile devam ediyorum serüvene. İnşallah böyle devam eder. :KK68:Bu arada hepinize iyi kandiller dilerim. :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 122
Son 3 ay ağrılara merhaba diyoruz sanirim :) benimde arada Bi sağ tarafım agriyordu sırtım da. Meğer sağ böbreğimde genişleme varmis hamilelikten ötürü rahim baskı yapıyormuş. Sağ tarafıma yatmayı yasakladı doktor. Yanı yalnızca tek yok yatacağım artık :KK57: doğumdan sonra geçer Dedi bakalım var mı aranızda anneler boyle Bi rahatsızlık yasayan

Kizlar oglusumu gordum bugun.kilomuz 1171 gr boyumuz 37 cm olmusuz:KK76: hersey yolunda gelisimimiz iyi.dadece sikintimiz benim aldigim kilo.toplamda 10 kilo aldim ve doktorum dikkat etmemi soyledi ve moralim bozuldu.saglikli beslenmeye karsilik aldigim kilo malesef bu:kızgın:Ben gebelik sekeri yuklemesi yaptirmamistim.aclik tokluga tekrar bakildi aclik 78 tokluk 72 cikti.buda sasirticiydi.doktorumda sasirdi bilgisi olan arkadaslar sizce bir sorun yaratir mi?

Kızlar merhaba. Az önce doktordan geldik biz. Benim koca burunlu kız 10 gün ilerde çıktı haftasından. 31 hafta 1 günlük olmuşuz. Kilosu 1658 gr boyu da 42 cm. Doğum tarihimiz de 1 eylül olarak güncellendi. Ben de toplamda 6 kg ile devam ediyorum serüvene. İnşallah böyle devam eder. :KK68:Bu arada hepinize iyi kandiller dilerim. :)
Maşallah fıstığa. Ne olucak bizim bu kızların önden gitmesi canım. Benimkide aynı şekilde önde. İri olucaklar sanırım. Kilo alımında maşallah çok güzel. Ben +11'im malesef

Maşallah fıstığa. Ne olucak bizim bu kızların önden gitmesi canım. Benimkide aynı şekilde önde. İri olucaklar sanırım. Kilo alımında maşallah çok güzel. Ben +11'im malesef
Bence seninki de çok güzel canım. Ben kilolu başladığım için sanırım çok gitmiyor. Bir de galiba biraz anneme çekmişim. O da 9-10 ile bitirmiş iki hamileliğini. Aman sağlıklı doğsunlar da hiç dert değil. Hepsi gider doğumdan sonra. Kızların kilosu aynen maşallah diyeyim. Annesinin doğum kilosunu(1400 gr) geçmiş. :KK70: biraz içim rahatladı tombikleştiğini duyunca.

:))) detayli yaptirinca normal cikmisti simdilik sadece 10gun falan onde :))
Ben saglikli beslenipte bebek zayif olsa sorun etmem ama dogru duzgun yemiyince kendimi sucluyorum
Senin kiz nasil?aramizda neredeyse 1ay var :)) senin doguma daha az kaldi heycanlimisin?
Ben de geçen hafta hiç bişey yiyemedim, moralim bozuktu midem almadı. Tabi çok vicdan azabı da çektim. Ama doktora gidince gördüm ki ben 2 kilo vermeme rağmen bebek gayet iyi büyümüş. Yani kendime etmişim sadece. Sonra biraz daha rahatladım, demek ki o alacağını alıyor. Biz kendimiz için yiyoruz aslında.
Heyecanlı değilim maalesef. Çünkü hala ev bulamadım. Bu sebeple Bebek odası siparişim filan gecikti. Hazır olmadığım için heyecanlanamıyorum. İnş Bayram'dan sonra ev bulurum da bari kızım son 1,5 ayını stressiz geçirir.

Oiiy ağzını yirim:KK200:
Kilo olarak müthiş gidiyorsun. :nazar:

Kizlar oglusumu gordum bugun.kilomuz 1171 gr boyumuz 37 cm olmusuz:KK76: hersey yolunda gelisimimiz iyi.dadece sikintimiz benim aldigim kilo.toplamda 10 kilo aldim ve doktorum dikkat etmemi soyledi ve moralim bozuldu.saglikli beslenmeye karsilik aldigim kilo malesef bu:kızgın:Ben gebelik sekeri yuklemesi yaptirmamistim.aclik tokluga tekrar bakildi aclik 78 tokluk 72 cikti.buda sasirticiydi.doktorumda sasirdi bilgisi olan arkadaslar sizce bir sorun yaratir mi?

Maaşallah gayet iyi haftası için:nazar:
Ben testte yanlışlık olduğunu düşünüyorum :anneadayı:

Bence seninki de çok güzel canım. Ben kilolu başladığım için sanırım çok gitmiyor. Bir de galiba biraz anneme çekmişim. O da 9-10 ile bitirmiş iki hamileliğini. Aman sağlıklı doğsunlar da hiç dert değil. Hepsi gider doğumdan sonra. Kızların kilosu aynen maşallah diyeyim. Annesinin doğum kilosunu(1400 gr) geçmiş. :KK70: biraz içim rahatladı tombikleştiğini duyunca.
canım peki başı aşağı da mı yukarda mı ben bu aralar da kafayı buna taktım. senle aşağı yukarı aynı haftadayız çünkü. sağlıkla mutlu huzurlu kal

Benim 4 haftadır aşağıda canım. Ayaklar da sağda kendi kendine debelenip duruyor.
ayyy ne güzel yaaaa Dr um özellikle bana başı yukarda diye söyleyince durumu kavradım. netten de baktım 34 e kadar dönse iyi olur muş. şimdi dönmüşsede anlamıyorum ki çok zor işler sağlıkla kalk

Koruyucu ne kullanıyorsun canım, ben de küçükken kızıl burnu çilli bir çocuktum, sonra çillerim geçti, şimdi de alnımda hafif bir doğum kontrol hapı lekem var, güneşten koruyacağım diye canım çıkıyor.
cnm solante kullandim bir donem simdi yurtdisinda bioderma diye bir urun gonderdi babam kiziminki 50 faktor benim ki 100 ... expigment kullaniyordum o baya soldurmustu cillerimi hamile kalinca biraktim su an ama yuzum omuzum ve kollarim cil icinde

Ben de tam bunu soracaktım kuzucum ya, dün baktım epey alt tarafta, resmen vajinaya yakın bölgede kırmızı bir çizgi gördüm, kılcal damar mı belirmiş, çatlamış mı anlamadım, lierac kullanıyorum günde bir defa, çatlamalar başlarsa kaçıncı ayda başlar ki, olacaksa başlar mıydı, yoksa ne olursa son 2 ayda mı oluyor ki? Sen ne kullanıyordun canım, inşallah çok ilerlemez, en azından 8 kg almışsın ben +12 kgdayım:KK43::KK43:
cnm biraz genlerle de alakali...bol sivi tuket ve nemlendir surekli karin ve yan taraflari kasindigi zaman da kasima pamuga hafif kullandigin kremden koy oyle yavasca kasi ..

Bende belli baya canım. Koyu ve görüntüsü sinir bozucu. Doğumdan sonra döküleceğini bilmesem ilk farkettiğim anda sarılırdım ağdaya ama bekliyorum. :KK53:
Canım sendeki kıl mı, benim bahsettiğim dikine kahverengi cilt lekesi , doğumdan sonra gidiyor deniliyor, kıl sadece göbek deliği bölgesinde var.

Back
X